X

Фондация Форум на регионите

1 оферта
1 фен
4 ваучера
324 спестени
Информация за обекта

"Фондация Форум на регионите е нестопанска организация занимаваща се с управлението на проекти, включително проекти финансирани по европейски, национални и други донорски програми. Нашите специалисти имат богат опит в сферата на предприемачеството и желаят да предадат своите знания и практически умения на стартиращи предприемачи.

Нашата фондация представлява мрежа от организационни български и европейски структури на местно и национално ниво. "Форум на регионите" е акредитиран от Министерството на външните работи в Брюксел, Кралство Белгия. Президент на организацията е проф. д-р Жак Вилрокс - преподавател в Université Libre de Bruxelles. Изпълнителен директор е д-р Димка Меридонов - преподавател в Universität Leipzig, акредитиран консултант към Банката за развитие на Германия (KfW).

В момента изпълняваме проект "Предоставяне на обучение за стартиране на конкурентно предприемачество" по ОП "Развитие на човешките ресурси".

Ние съзнаваме, че нуждите на всички са различни. Затова предлагаме диференциран подход и възможности за включване в различни форми на сътрудничество. Всички те са безплатни за нашите партньори. Специфично в работа ни е, че можем да помогнем за установяване на пазара в Германия и да дадем информация за фондове за стартиране на бизнес на немското правителство."

Фондация Форум на регионите участва в Grabo.bg от 03 Април 2019

Адрес и контакти
Тел.:
088 50* **** (скрит)
Раб. Вр:
Понеделник - Петък: 09:00 - 17:00ч.
GPS:
N 43 12.702 E 27 54.366
Изтекли оферти1
Други популярни оферти:
Купи и подкрепи: D2T Studio
Купи и ПОДКРЕПИ
10 лв. 15 лв. 3.04 - 30.12
90 : 06 : 44
Варна
-33%

Добави отзив за Фондация Форум на регионите

Готово!
Обща оценка