X
1 оферта
21 фена
18 ваучера
2 538 спестени
Информация за обекта

Езикова школа Лидер осигурява високо квалифицирани преподаватели - филолози и добри педагози и работи по съвременни оригинални системи на обучение. Основен принцип в работа им е поддържане на високо качество на обучение и създаване на трайни комуникативни езикови умения.

Целта на обучението на Езикова школа Лидер е курсистите да усвоят знанията, необходими за успешно представяне на изпитите за получаване сертификатите на Cambridge University (FCE, CAE и CPE), TOEFL и на други международно признати дипломи, както и за успешно полагане на матура по английски език. Освен в сферата на обучението по английски език, школата е с дългогодишен опит в преподаването и на другите пет основни езика - испански, немски, френски, италиански и руски език.

Курсовете се провеждат по едни от най-добрите и доказали ефективността си системи за обучение. Групите са малки, с индивидуален подход и съобразяване със специфичните потребности на обучаващите се. Обстановката е уютна и комфортна. Разполагат с библиотека от книги, речници и помагала за допълнителна подготовка, с много интерактивни материали и постери, както и мултимедия.

Езикова школа Лидер участва в Grabo.bg от 14 Ноември 2013

Адрес и контакти
Тел.:
089 66* **** (скрит), 056/ 8** *** (скрит)
Раб. Вр:
По график.
GPS:
N 42 29.850 E 27 28.422
5.00 от 3 оценки
3
3 · 100%
Daniela преди 6 години
Курсът дава много добра основа. Уроците формират знания и умения за основните ситуации на общуване. Преподавателката е изключителен професионалист, който умее да поднася материала достъпно и приятно.
 · подкрепям!
Кети преди 6 години
Дъщеря ми неотдавна изкара двумесечен курс по английски език за напреднали и остана изключително доволна! Пожелавам успех на Школата в бъдещата й дейност!
 · подкрепям!
NIKOLAY преди 7 години
dobra oferta
 · подкрепям!
Други обекти наблизо16
Други популярни оферти:
Ускорен 6-седмичен курс по английски език за ученици
170 лв. 340 лв. 2.07 - 13.07
81 : 42 : 31
Бургас

Добави отзив за Езикова школа Лидер

Готово!
Обща оценка