X
3 оферти
2 фена
8 ваучера
231 спестени
Информация за обекта

Езиков център Sixtyships е в сърцето на Русе. В приятната атмосфера центърът ще ви помогне да се почувствате комфортно и да изпитате истинско удоволствие от обучението.

"Курсовете ни за деца и ученици са разработени по методология, съобразена със специфичния начин на учене за съответната възраст. Нашите преподаватели влагат много страст и желание в преподаването на език и са експерти в обучението на деца.

Децата се разпределят в отделни групи, в зависимост от възрастта и езиковата си подготовка. Занятията се провеждат 2 пъти седмично и включват разнообразни и занимателни учебни дейности, които приобщават децата към културата и звученето на английския език. Целта на обучението е създаването и надграждането на основен речников запас, развиване на говорните и слухови умения, както и първи стъпки в Английския език.

Игровите занятия, които по естествен начин се превръщат в знания по английски за цял живот, приказките които се пресъздават по време на обучението, помагат на децата да направят своите първи стъпки в четенето и писането на английски език. Учебниците, които нашите преподаватели са подбрали, са занимателни, забавни на водещи английски издателства.

За по-големите деца от 5-6 клас - темите, изучавани по време на обучението, са съобразени с интересите на съвременните тийнейджъри, мотивират ги да участват в дискусии на английски език и да развиват говорните си умения. Децата натрупват солиден речников запас и овладяват тънкостите на английската граматика без да се отегчават."

Езиков център Sixtyships участва в Grabo.bg от 03 Юни 2017

Адрес и контакти
Тел.:
088 63* **** (покажи)
Раб. Вр:
По график.
GPS:
N 43 51.090 E 25 57.318
5.00 от 2 оценки
2
Всички отзиви
2 · 100%
Отзиви от Жени
2 · 100%
0 · 0%
0 · 0%
0 · 0%
0 · 0%
Елка преди месец
Детето е повече от доволно и щастливо.Преподавателите са прекрасни професионалисти.Хора,които са родени за работа с деца. Поздравления!!!
 · подкрепям!
Гинка преди 3 години
детето е доволно и щастливо
 · подкрепям!

Добави отзив за Езиков център Sixtyships

Готово!
Обща оценка