X
3 оферти
14 фена
20 ваучера
3 602 спестени
Информация за обекта

Езиков център Марея е модерен център за чуждоезиково обучение, разположен в центъра на град Варна, в близост до Катедралата и всички ключови спирки на градския транспорт. Специализирани сме в преподаването на италиански и испански език и предлагаме всички форми на обучение, в зависимост от вашите предпочитания, изисквания и нужди - групово, индивидуално или комбинирано.

Центърът предлага също индивидуални подготвителни курсове за придобиване на езиков сертификат, подготовка за приемни изпити във всички Италиански Университети и подробна информация за тях, както и специализирани курсове - разговорни, бизнес, в сферата на изкуството, кулинарни и други.

Обучението е максимално практически насочено и интерактивно. Целта ни е да се подобрят основните езикови комуникативни умения на всеки един курсист, за да отговарят на неговите потребности в работата или ежедневието.

Предимствата на Езиков център Марея са:
• Индивидуален подход, към всеки един курсист;
• Използване на различни техники на преподаване и мултимедйни
материали за максимално доближаване до езиковата реалност;
• Изключителна атмосфера, както по време на курсовете, така и по време на организираните от нас събития и срещи с представители на италианоговорящата и испаноговорящата общност във Варна;
• Пряката ангажираност на управителите в преподаването, гарантиращо постоянното качество и стриктното спазване на графиците.

Езиков център Марея участва в Grabo.bg от 26 Август 2012

Адрес и контакти
Тел.:
087 86* **** (скрит)
Раб. Вр:
Всеки ден: 10:00-18:00ч.
GPS:
N 43 12.450 E 27 54.654
5.00 от 2 оценки
2
2 · 100%
Светлана преди 6 години
Харесва ми, групата е с оптимален размер, което позволява да се оказва индивидуално внимание, преподавателката е професионалист и с много добро отношение.
 · подкрепям!
Nevena преди 6 години
Много съм доволна!!! Преподаването е на високо ниво,атмосферата е приятна
 · подкрепям!
Изтекли оферти3
Други обекти наблизо20

Добави отзив за Езиков център Марея

Готово!
Обща оценка