X
Информация за обекта

Замъка Ескалибур е разположен в широкия център на Пловдив, в непосредствена близост до стадион „Локомотив” и Картинг писта „Лаута”. Първият боулинг в града на седемте тепета разполага с осем писти, две от които са приспособени за деца. Съоръжението функционира от месец октомври 2003 година. Площта му е 1 200 кв. м, върху които са разположени коктейл бар, билярд, боулинг и детски парти клуб.

За изминалите години боулинг центърът успя да се превърне в любимо място на пловдивчани и гости на града, защото съчетава забавлението с приятното прекарване на свободното време, легендата за крал Артур и неговия меч Ескалибур с модернистичния дизайн, допълнен със свеж стил и игра на цветовете. Тук всеки гост е добре дошъл и не само това – на входа триметрови рицари с мечове го посрещат, за да стане част от легендата и го изпращат, за да запази по-дълго спомена за добре прекараното време в Замъка.

Често атракцията в Пловдив използват и много фирми от цяла България, които наред с официален коктейл поднасят на своите бизнеспартньори и служители интригуваща боулинг надпревара. Победителите в такива турнири стават рицари на Замъка „Ескалибур”. Не на последно място трябва да се отбележи и невероятната атмосфера на подобни боулинг партита, в които всички не само се веселят, но и „влизат” в легендата на Замъка чрез своето добро настроение и по този начин „дописват” историята на „Ескалибур”.

Ескалибур участва в Grabo.bg от 26 Юли 2011

Адрес и контакти
Тел.:
032/ 63 ** ** (скрит)
Раб. Вр:
Всеки ден: 10:00 - 01:00ч.
GPS:
N 42 08.220 E 24 46.146
4.50 от 466 оценки
124
311 · 67%
93 · 20%
38 · 8%
10 · 2%
14 · 3%
Методи преди 5 месеца
Обслужване добро, но боулинга е доста амортизиран. Топките са много очукани и подскачат докато се търкалят. Различни видове топки с и без номера, което прави трудно намирането на подходящата. Като цяло - за непретенциозни играчи и отбиване на някой-друг час - става.
 · подкрепям!
Кристина преди 5 месеца
Щеше да е хубаво ако има ваучери по - често!
 · подкрепям!
Никола преди 1 година
Истинско забавление
 · подкрепям!
живко преди 1 година
Страхотно, много сме доволни.
 · подкрепям!
Nina преди 2 години
Изкарахме си страхотно
 · подкрепям!
Елена преди 2 години
Използван е ваучера.
 · подкрепям!
Ангел преди 3 години
Много съм доволен от офертата. Ще се възползвам отново.
 · подкрепям!
Виргиния преди 3 години
Ще посетя пак, любезен персонал
 · подкрепям!
Борислав преди 3 години
Много приятно място. Имат доста и хубави маси за билярд. Боулинг пистите са хубави и имат доста разнообразни номера на топки.
 · подкрепям!
Виктор преди 3 години
Супер и много забавно!
 · подкрепям!
още отзиви
Изтекли оферти20
Виж още
Получени призове 5

С призовете в Grabo.bg се отличават търговските обекти, които са постигнали високи резултати от публикуваните оферти за грабомани.

1 ниво x3
Оферта с над 500 продажби в гр. Варна
Ниво: 1/6 ?
Получен 3 пъти на 04 дек 2019
1 ниво
Оферта с над 500 продажби в гр. Пловдив
Ниво: 1/6 ?
Получен 1 път на 04 дек 2019
1 ниво
Публикувани над 50 оферти общо
Ниво: 1/7 ?
Получен 1 път на 04 дек 2019

Добави отзив за Ескалибур

Готово!
Обща оценка