X

Детско студио Торбалан4е

1 фен
Информация за обекта

В Детско студио Торбалан4е мислят, че всяко едно дете е уникална, неповторима личност със свой собствен ритъм на развитие.

Вярват в това, че работа на възрастните е да научат децата как да си помагат сами, да растат уверени в себе си, независими и щастливи.

Доверието в децата, в това, че могат да се справят сами с повече от дейностите от ежедневния ни живот, да поемат първо малки, а след това все по-големи предизвикателства, да разбират и изразяват чувствата си, да научават, да проявяват любопитство, ги кара да уважават себе си и околните, да са толерантни и социални.

В Детско студио Торбалан4е децата получават това доверие. Те ежедневно са стимулирани да развиват потенциала си, своите уникални личностни качества, инициативността си. Организацията на детската среда е съобразена с това и децата могат да взимат и използват всеки един материал, намиращ се в нея.

Всекидневните разговори на най-различни теми, които вълнуват децата, различните ситуации, в които ежедневно попадаме запознават децата с общуването в социума; игрите на открито, експедициите в парка, работата с естествени материали въвеждат децата в природния свят; приложните изкуства, упражненията от реалния живот, запознаването със звуците и числата обогатяват вселената на детската душа, провокират въображението и подготвят децата за следващия училищен етап; подвижните игри, танците, песните и смеха дават на децата вътрешна хармония, опознаване и уважение към тялото си, изразходване на натрупаната енергия.

Детско студио Торбалан4е участва в Grabo.bg от 09 Септември 2016

Други популярни оферти:
30 минути игра във виртуална реалност
9.90 лв. 17.06 - 17.07 29 грабнати Център

Добави отзив за Детско студио Торбалан4е

Готово!
Обща оценка