X
36 оферти
481 фена
681 ваучера
13 688 спестени
Информация за обекта

D&B - Clima се представят така:

"Ние сме фирма с богат опит която се стреми да предлага бързо обслужване, качество коректност. Сервизното обслужване и поддръжка на климатичната техника не е лека задача, изискват се познания както хладилната техника така и по електротехника и електроника, имайки в предвид развитието на технологиите в последните години, битовата техника става все по сложна и усъвършенствана, именно за тази цел нашата фирма създаде специална сервизна база която снабди с необходимата техника и технически персонал който да обслужват нашите клиенти.

За да осигурим бърза реакция при възникнал проблем, ние поддържаме широк набор от резервни части и консумативи
Разполагаме с отдел, който се занимава само с електронната част на климатиците (вътрешни блокове, външни блокове - IPM модули, дистанционни управления и други).

Извършваме пречистване с метанол и азот, подмяна на компресори, четирипътни вентили, капилярни тръбички,подмяна на кранове и много други операции свързани с ремонтите на климатичните инсталации.

Климатикът е електроуред, който по време на експлоатация има нужда от техническо обслужване. Профилактиката на климатика удължава неговия живот, намалява енергоразхода, подобрява неговата работа. Затова тя е ежегодно задължителна."

D&B - Clima участва в Grabo.bg от 05 Юни 2014

Адрес и контакти
Тел.:
052/6**-*** (скрит)
Раб. Вр:
09.00 - 18.00
GPS:
N 43 12.630 E 27 54.180
Website:
3.60 от 67 оценки
30
35 · 52%
8 · 12%
3 · 4%
5 · 7%
16 · 24%
Светлана преди 3 години
Много професионално, точни и коректни.
 · подкрепям!
Teodora преди 4 години
Не бих ползвала услугите на фирмата отново..
1 · подкрепям!
Александър преди 4 години
Отлична и съвестна работа. Когато има нужда от нещо казва, когато няма нужда от работа, пак казва.
1 · подкрепям!
Силвия преди 4 години
Направиха пълна профилактика след като доплатих 20 лв. . Много съм доволна! Три пъти сме правили профилактика, но като тази видях за първи път! Никой не беше вадил турбината на вътрешното тяло до сега.
1 · подкрепям!
Galia преди 4 години
Не съм доволна нито от обслужването,нито от отношението.Дойдоха и веднага решиха,че трябва да се сменя нещо,което ще ми струва 100лв.Дори не бяха сигурни какъв е проблема,щяха да сменят бубината и ако не било това щели да пробват друго?????!!!!!!Изгубих два ваучера,но не обичам непрофесионалисти!
4 · подкрепям!
Северина преди 5 години
Добро
1 · подкрепям!
Minka преди 5 години
mnogo sam dovolna otnovo 6tre pol3vam uslugata
2 · подкрепям!
Лили преди 5 години
Не съм доволна , почистиха само вътрешното тяло , казаха ми че ако искам да направят профилактика на външното тяло трябва да доплатя още 20 лв за да замерят налягането на фреона .И ако се окаже че фреона е малко трябва да се заплати и количеството на фреон.Замерване темпер. на телата не е правил
8 · подкрепям!
Stefka преди 5 години
Не съм доволна ! Счупи 1 щипка на капака на климатика 1 от уплътненията остана в банята (видях го след като си тръгна).единственото което направи беше да измие външната пластмаса на климатика ,което можех да свърша и аз .След него се наложи да викна др .много по компетентен майстор.
9 · подкрепям!
Милен преди 5 години
След извършената "профилактика"(която и аз самия си правя, а именно почистване на филтрите), констатира че фреона ми е на половина. Ест. 60 лв + др. работи, а за капак не беше закачил тази част която се движи и насочва потока от въздуха. Счупиха 2 щипки на вътрешното тяло. ЗА НИЩО НЕ СТАВАТ!!!
12 · подкрепям!
още отзиви
Изтекли оферти20
Виж още
Други популярни оферти:
Система за безконтактно отваряне на врати, с включен монтаж
80 лв. 160 лв. 23.05 - 23.06
96 : 45 : 41
4 грабнати Варна
Регистрация на фирма и автоматичен печат - със 70% отстъпка
30 лв. 100 лв. 1.06 - 1.07
72 : 45 : 40
1 грабнат Варна

Добави отзив за D&B - Clima

Готово!
Обща оценка