X

Aгeнция зa чиcтoтa Marty Clean

17 оферти
214 фена
227 ваучера
14 353 спестени
Информация за обекта

Aгeнция зa чиcтoтa Marty Clean e фиpмa зa пpoфecиoнaлнo пoчиcтвaнe нa дoмoвe, oфиcи, oбщecтвeни и индycтpиaлни cгpaди. Ha пaзapa e oт 2008 гoдинa и oттoгaвa пpoдължaвa дa ce paзвивa и ycъвъpшeнcтвa. Тя е създадена да помага и удовлетворява желанията на клиентите в областта на почистването.

На първо място е грижата за клиентите. Marty Clean е фирма със служители на професионално ниво с дългогодишен опит в професионалното почистване на сгради, фасади, прозорци, витрини, дограма, магазини, домове, офиси, пране на текстилни тапицерии, мека мебел и столове.

"Kъм вceки нaш клиeнт пoдxoждaмe cтpoгo индивидyaлнo, кaтo пpeдлaгaмe нaй-eфикacнитe мeтoди и тexнoлoгии зa пoчиcтвaнe нa oбeктитe, cлeд бeзплaтeн oглeд и кoнcyлтaция."

Aгeнция зa чиcтoтa Marty Clean участва в Grabo.bg от 24 Октомври 2015

3.80 от 27 оценки
16
14 · 52%
5 · 19%
1 · 4%
3 · 11%
4 · 15%
грета преди 4 години
Закупих ваучер през май. Няколко пъти звънях, но лицето на тел 0899957157 ми обясняваше, че има много работа по празниците и не е проблем, че ваучера изтича на 16 май. Чухме се 4 пъти. Накрая уточнихме ден и час,но лицето не дойде.Изключен телефон разбира се ! Некоректен човек.
2 · подкрепям!
Veneta преди 4 години
Не съм доволна от почистването. А е и невъзможно за 50 минути качествено да се измият стъклата и обезпрашат дограмите на големи прозорци в жилище от 95 м2
 · подкрепям!
Ясен преди 4 години
Изключително некоректно отношение. Маркираха ваучера като използван с уговорката, че ще изпълнят услугата по-късно. На датата никой никой не дойде, оттогава на телефона за контакт или никой не вдига или в редките случай, когато установя контакт, постоянно се овърта и отлага. Пълни мошеници!
2 · подкрепям!
Димитър преди 4 години
Ще се караме сериозно май с тези.
1 · подкрепям!
Маргарита преди 4 години
Бързо и качествено измити прозорци. Препоръчвам!
 · подкрепям!
Tanya преди 4 години
Бързо и качествено обслужване! Препоръчвам! :)
 · подкрепям!
Десислава преди 4 години
Бързо и ефективно почистване.
 · подкрепям!
Нели преди 4 години
много качествено и бързо почистване!
 · подкрепям!
Милена преди 4 години
Не съм доволна! Единственото добре почистено нещо бяха прозорците. Всичко друго само отгоре отгоре. Дори някои от нещата включени в офертата бяха напълно пропуснати /като напр. почистване на паяжини, почистване на вратите, пране на 2 седящи места/. Няма да се излъжа отново да ползвам услугите им.
 · подкрепям!
Светлин преди 4 години
Добри са, бързичко и качествено. Само кошчетата за боклук не изхвърлиха, но те си бяха почти празни и без това
 · подкрепям!
още отзиви
Изтекли оферти17
Виж още
Други популярни оферти:
Химическо чистене и гладене с 60% отстъпка
7.95 лв. 20 лв. 28.05 - 31.07 52 грабнати кв. Младост 1а
-60%

Добави отзив за Aгeнция зa чиcтoтa Marty Clean

Готово!
Обща оценка