X
5 оферти
8 фена
26 ваучера
198 спестени
Информация за обекта

"Нейната история засега е кратка, но е създадена за нашите деца.
Отворихме първия клуб на 15.09.2018 в Русе, ул. Александровкса 26. Стартирането беше бързо, но много успешно. Още първата седмица се бяха записали 17 деца. Към края на Декември вече 37 деца редовно посещаваха курса. Желаещите и записали курса по Ментална Аритметика сега са още повече.

На всички деца отделяме специално внимание - около 15 деца се занимават индивидуално, като личният контакт с родителите и обратната връзка е много важна за нас. Всички показват много добри резултати, което много ни мотивира да продължим да следваме принципите си и поставените цели. Имаме обучени 4 преподаватели, като всеки от тях води групи, според тяхното свободно време извън редовната им работа.

Целите на АБАКУС Академия е да създадем общност на щастливи, обичани и успешни деца, където да израснат и намерят приятели сред бъдещите лидери. Също така се стремим да обединим в нашия клуб добри учители, които да притежават ценни човешки качества, да им предоставим възможност да приложат в нашия клуб идеите си, които системата и работното време в училището и градината не им позволяват.

Нашата школа не е чуждестранен франчайз. Нашите учители преминават дълго обучение, полагат комплексни изпити по теория, практика, водене на урок, умение за общуване с деца и родители. Нашите партньори са Международна асоциация по МА и десетки школи в Европа, Азия и Америка, с които споделяме и обменяме опит и допринасяме за развитие на методиката. Ние държим децата да споделят своите знания с други деца по целия свят."

АБАКУС Академия участва в Grabo.bg от 09 Януари 2019

5.00 от 7 оценки
1
Всички отзиви
7 · 100%
Отзиви от Жени
7 · 100%
0 · 0%
0 · 0%
0 · 0%
0 · 0%
климентина преди 2 години
Прекрасен урок! На моят син много му допадна и ще продължим да посещаваме уроците. Благодарим Ви!
 · подкрепям!
Изтекли оферти4

Добави отзив за АБАКУС Академия

Готово!
Обща оценка