X

AA Training

2 фена
Информация за обекта

"Обучението на кучета e нашето призвание!"

Разбирайки проблемите, с които хората и кучетата се сблъскват ежедневно, в AA Training се фокусират върху това, да помогнат на хората да разберат своите любимци, техните нужди и желания, с което целят да променим моментното състояние и да внесат в живота на техните клиенти забава, радост и удоволствие.

Целите пред AA Training са фокусирани върху внасянето на щастие в живота на всички, които имат досег с кучета - стопаните, приятелите им, техните близките, техните съседи, ветеринарите, и на всички кучета - защото никой не заслужава да бъде затварян, нараняван или изоставян, затова, че не е бил разбран.

При огромното разнообразие в тяхната форма, размери и същност, хората забравят, че кучето е животно от рода Canis (от който род също така произлизат Вълци, Чакали, Койоти и всички подобни).

Не съобразявайки се с това, хората започват да изпитват затруднения при съжителството с куче. Техните любимци започват да проявяват проблемно поведение, което рефлектира върху нормалният живот както на хората, така и на самите кучета. Наред с това, проблемното поведение на кучетата, дава отражение и върху живота на нашите съседи, познати, приятели, близки.

При не малък брой кучета, проблемното поведение ескалира, и те започват да бъдат опасни за нас и всички около нас. Което подтиква мнозина да ги изоставят в приюти, да ги изхвърлят на улицата или дори да посегнат на живота им.

Кучетата работят съвместно с хората повече от 15,000г което ги прави най-старият приятел на човек. Тяхната безрезервна любов и преданост ги прави предпочитан домашен любимец в днешно време. Толкова предпочитан, че само в САЩ има над 75 милиона кучета. Освен броят им, тяхната разновидност също е зашеметяваща. Официално признатите породи наброяват 339 като има още много породи, които все още не са получили своето признание.

AA Training участва в Grabo.bg от 21 Април 2018

Адрес и контакти
Тел.:
087 70* **** (скрит)
Раб. Вр:
С уговорка.
GPS:
N 42 41.790 E 23 17.628
Други популярни оферти:
Химическо чистене и гладене с 60% отстъпка
7.95 лв. 20 лв. 28.05 - 31.07 52 грабнати кв. Младост 1а
-60%
Онлайн платформа за самоуправление на етажна собственост с 6-месечен абонамент за достъп и ползване
36 лв. 216 лв. 16.06 - 16.12
73 : 16 : 49
-83%

Добави отзив за AA Training

Готово!
Обща оценка