X
4 оферти
111 фена
145 ваучера
9 319 спестени
Информация за обекта

Ксимена-Л е специализирана фирма в предлагането на професионално почистване на домове, офиси и кабинети. Работим с професионална техника и препарати.

Екипът на Ксимена-Л се състои от професионално обучени специалисти, в готовност за работа с професионална техника, средства и препарати на водещи фирми в бранша. Давайки доверието си на нас, вие получавате качество, професионализъм, спокойствие, индивидуален подход, отговорност и отчетност за извършените услуги. Ще ви докажат, че можете да им вярвате и да бъдат ваш коректен партньор!

Ксимена-Л участва в Grabo.bg от 18 Февруари 2015

Адрес и контакти
Тел.:
089 94* **** (скрит)
Раб. Вр:
С предварителна уговорка.
GPS:
N 43 12.846 E 27 54.882
3.40 от 29 оценки
16
15 · 52%
1 · 3%
3 · 10%
2 · 7%
8 · 28%
Веселина преди 4 години
На другата сутрин след посещението на Ксимена Л фугите по пода липсваха, сифоните бяха с променен цвят и без блясък, а батериите с избила ръжда, олющени и безобразно изглеждащи, мога да приложа снимки! Дълбоко съм разочарована и огорчена!
 · подкрепям!
Тони преди 5 години
Имат много още да учат-офертата не кореспондира с уточнението, което направиха, когато дойдоха да почистват.
 · подкрепям!
Slavena преди 5 години
Нищо общо с професионално почистване. Бяха пратили една женичка с кофа и парцал и тя се чудеше от къде да започне. Не съм доволна , няма да повторя и не бих препоръчала фирмата на никой. Грешно дадени пари!
 · подкрепям!
Теменужка преди 5 години
Половината от вратите не бяха почистени. Нанесоха непоправими щети по хромираните елемент в банята с някаква киселина. Не почистиха моно блока и тоалетната чиния. Цялата баня не беше почистена добре. Прането и тупането на мокетите беше перфектно. Служителите бяха много любезни и приветливи.
 · подкрепям!
Пламен преди 5 години
Перфектни! Препоръчвам горещо!
1 · подкрепям!
Стефан преди 5 години
Незнам защо почистването трябваше да бъде извършвано в извънработно време т.е. след 17 ч.Никъде това не е споменато.ОСвен това, когато най-сетне пристигнаха служителите видяха обекта и казаха -ооо това има много прозорци за миене и са отказали.Какво означава много?Аз съм платил за 100 м2.
 · подкрепям!
valya преди 5 години
Катастрофално! Нищо общо с професионално почистване, а в случая усмивка и любезност само не помагат за крайния резултат.
 · подкрепям!
Deniz преди 5 години
Изключително съм доволен! Много добро и коректно обслужване! С удоволствие ще се възползвам пак от услгите им.
1 · подкрепям!
Николета преди 5 години
Изключително съм разочарована и недоволна от услугите на тази фирма. Беше написано, че се ползват парочистачки на Karcher, a дойдоха да ми почистят банята с кислол и стирка. Нито измиха фугите, нито измиха шкафчетата, оставиха котления камък по смесителите. Крайно непрофесионално, вземат пари само!
2 · подкрепям!
Svetla преди 5 години
Очаквах чистене с парочистачка, а се оказа с рейнбоу.Но общо взето съм доволна.Момичетата бяха много бързи.
 · подкрепям!
още отзиви
Други обекти наблизо16

Добави отзив за Ксимена-Л

Готово!
Обща оценка