X
6 оферти
267 фена
427 ваучера
38 857 спестени
Информация за обекта

Екипът на дентални кабинети СанОрал имат една проста философия: посрещане с усмивка и изпращане на щастливи, доволни и усмихнати пациенти!

От превантивни орално-хигиенни грижи до възстановяване и козметична дентална медицина, ние ще ви предложим пълна гама от услуги. Нашата цел е да предоставим най-високо качество стоматологична помощ. Добийте ново  самочувствие и естествена красота, която идва от зашеметяващата усмивка! Може би се нуждаете от импланти, избелване, фасети, естетично възстановяване или детско лечение. Или дентални грижи, които да поддържат вашите зъби здрави и красиви.

Ние сме наясно, че посещението при зъболекар невинаги е приятно, но ще се постараем да се
чувствате възможно най-добре при всяка от вашите визити. Предлагаме гъвкаво работно време, подходящо за вашата заетост и начин на живот.

Осигуряването на здрава и красива усмивка в комфортна обстановка е основен наш приоритет.
Ние разполагаме с висококвалифициран екип от дентални специалисти, които използват най-съвременни процедури, оборудване и материали, за да получите едно напълно безболезнено лечение. Д-р Полина Филипова, д-р Весела Крушева и техният екип работят, за да спечелят и запазят вашето доверие.

Дентален център
СанОрал София се намира в кв. Мотописта, зад хипермаркет "Била" на бул. "България".

Д-р Полина Филипова е второ поколение лекар по дентална медицина. Завършва Факултета по дентална медицина към Медицински унивеситет- София през 2000 г. През десетте години практика посещава множество  курсове за повишаване на квалификацията. Има интереси
в областта на терапевтичната дентална медицина (кариесология и ендодонтия), естетичните възстановявания, пародонтологията и ортопедията. Насочва усилията си към изграждане на успешна практика, която да предлага високо качество и е базирана на доверието на
пациентите. Член е на Българския зъболекарски съюз (БЗС).

Дентален център
СанОрал Велико Търново се намира в центъра на града. Ръководител на центъра е д-р Весела Кушева.

Д-р Крушева има над 25 години стаж в зъболечението и придобити специалности - обща, поливалентна дентална медицина и терапевтична дентална медицина. Следи множество курсове в професионалната област и не изостава от новостите. Изключително отдадена на професията и практиката си, не отказва спешна помощ на пациентите дори и през почивните дни и късно вечер. Член е на Българския зъболекарски съюз (БЗС).

Дентални Кабинети Санорал участва в Grabo.bg от 07 Септември 2012

Адрес и контакти
Тел.:
088 93* **** (скрит); 087 93* **** (скрит)
Раб. Вр:
Понеделник - Петък: 09:00 - 19:00ч. Събота и Неделя: след предварителна уговорка
GPS:
N 43 05.070 E 25 38.046
Изтекли оферти6

Добави отзив за Дентални Кабинети Санорал

Готово!
Обща оценка