X
Тази оферта вече е разграбена!
» Виж всички активни оферти за Уроци

Онлайн курс по немски език за начинаещи - ниво А1, с 6-месечен достъп до всички граматични уроци и упражнения, от Езиков център Школата

Офертата е разграбена! от 17.02.2020г до 23.02.2020г
Грабнати ваучери:
14
Предоставено от: Езиков център Школата Бургас
Цена: 100лв 19.90лв
Запиши се за известие при нова оферта от Езиков център Школата
Email:

За офертата

Никога не е късно за нови знания! Езиков център Школата има супер предложение за лесно изучаване на немски език - независимо къде се намирате!

Онлайн курс по немски език, ниво А1, с 6-месечен достъп до всички граматични уроци и упражнения 19.90 лв вместо 100 лв

Курсът включва:

• Плавно и постепенно научаване на ключови граматични и лексикални правила и тяхното прилагане в практиката. Ще научите много нови думи и ще развиете основни комуникативни умения;
• Допълнителни граматични упражнения към съответните теми, които премахват нуждата от закупуване на допълнителни материали за обучение или работни тетрадки;
• Видео уроци с преподавател, чрез които курсистите привикват към звученето на езика;
• Уроци, които съдържат в себе си интерактивно съдържание. Това включва видеа, допълнителни упражнения за самопроверка на знанията, с които ще превъзмогнете езиковата бариера и ще придобиете по-голяма увереност в общуването;
• Обучение, което е съобразено с вашия график и възможност за посещение (неограничен достъп 24/7).

Курсовете са предназначени както за напълно начинаещи, така и за хора с непреодолима езикова бариера. Развиват се слушане, четене, разбиране и писане. Съобразени са с изискванията на Общоевропейската езикова рамка и са подходящи за всички възрасти.

Онлайн курсът е създаден по гъвкава методология от квалифицирани преподаватели и е съобразен със съответното ниво на курсистите.

Прочети още

Условия

Валидност на ваучера: от 17 Февруари до 23 Февруари 2020г

С предварително записване най-късно, до 23 Февруари, на Е-mail: info@shkolata.eu или на: 089 72* **** (скрит) като посочите номер и секретен код на ваучер и телефонен номер за контакт. В рамките на същия работен ден ще ви бъде изпратен код за достъп до платформата.

Необходимо е да си направите и регистрация на: https://shkolata.eu/en/.

Курсът е със старт на дата 24 Февруари.

Прочети още
4.60 от 25 оценки
14
21 · 84%
1 · 4%
2 · 8%
1 · 4%
Кирова преди 5 дни
Отлична платформа за изучаване на френки език, практична виртуална стая, страхотна и отзивчива преподавателка. Препоръчвам услугите, платформата и курсовете на Езиков център Школата.
1 · подкрепям!
Диана преди седмица
Платформата е много удобна. Комуникацията с офиса е отлична.
1 · подкрепям!
veselka преди месец
Много добро!
1 · подкрепям!
Албена преди 2 месеца
Лесно и интересно е обучението с уроците на "Школата".
1 · подкрепям!
Добромир преди 2 месеца
Харесва ми как е направен онлайн курса по английски, ниво А1, учи се лесно.
1 · подкрепям!
Nina преди 2 месеца
Искам да благодаря на всички от екипа на Езиков център "Школата ". Много съм доволна от организацията на курса по немски език и преподавателката на ниво В2. Научих много нови неща, които ще са ми полезни за напред. Препоръчвам на всеки да усъвършенства знанията си по немски език. Благодаря от сърце
4 · подкрепям!
Светослав преди 3 месеца
Доволен съм от изминалите десет занятия от "Онлайн курса по разговорен английски във виртуална стая с преподавател от Обединеното кралство". Преподавателя е с опит и това ми помага в преодоляването на езиковата бариера. Приятно е усещането, че въпреки граматическите грешки мога да водя разговор.
2 · подкрепям!
Елица преди 4 месеца
Много съм доволна от преподавателката.
4 · подкрепям!
ЧИНАР преди 5 месеца
Завърших онлайн курс по английски ез. А2, положих изпит и получих сертификат. На 20.11.19 започвам ниво В1. Обясненията са ясни и разбираеми, атмосферата е непринудена и спокойна. Който има желание - учи. При въпроси връзката с офиса е перфектна, а проблемите се решават бързо. Препоръчвам
4 · подкрепям!
Гергана преди 8 месеца
Много съм доволна от системата на обучение. Работи се по учебник, уроците са интересни, времето прекарано в онлайн стаята е ползотворно. Платформата работи перфектно! Невероятно отношение от всички от Школата! Ще се запиша задължително отново!!!
2 · подкрепям!
още отзиви
Адрес и контакти
Бургас, Лазур, бл. 33, вх. 5, ет. 1 (кръстовището на бул. Демокрация, зад Механотехникум)
Тел.:
089 72* **** (скрит)
Раб.Вр:
По график.
Профил
Офертата е осигурена от Езиков център Школата
За фирмата

Школата е иновативен чуждоезиков център за деца, ученици и възрастни, където с много любов и професионализъм се преподава по интерактивна методика.

Школата
съчетава класическата форма на преподаване с най-съвременните технологии на обучение в онлайн пространството. Целта е да се предада информация, но също да се помогне на обучаващите да се превърнат от пасивни получатели на знания в активни конструктори на житейския си път. Онлайн обучението, което се предлага, излиза извън рамките на разстоянието. То дава възможност на хората от всички краища по света да общуват и да учат заедно.

Още за Езиков център Школата вижте в профила им в Grabo.bg

Офертата е осигурена от ШКОЛАТА ООД, ЕИК: BG204695028.

Въпроси и отговори1
Ще има преподавател, който ще води уроци, или не?
Здравейте,
Да - видео уроците са записани с преподавател, който в детайли обяснява правилата в немската граматика.
Поздрави!
Екипът на Школата
Предишни оферти26
Виж още
Още оферти за Уроци и курсове
« Обратно към всички оферти

Въпрос

Изпрати