X
Тази оферта вече е разграбена!
» Виж всички активни оферти за Уроци

Виртуална VIP карта за 20 онлайн курса, с неограничен достъп до платформата, от onLEXpa.com

Офертата е разграбена! от 06.08.2020г до 25.08.2020г
Грабнати ваучери:
6
Предоставено от: onLEXpa.com
Цена: 600лв 86лв
Запиши се за известие при нова оферта от onLEXpa.com
Email:

За офертата

Обичаш да учиш и да се развиваш? onLEXpa.com имат идеалното предложение за теб!

Виртуална VIP карта за всички 20 онлайн курса в платформата 86 лв вместо 600 лв

Информация за онлайн курсовете:

• Online курс по английски език, покриващ информация за нива А1+А2 - продължителност 2 месеца - всяка седмица в продължение на 8 седмици се активира нов урок в системата. Сваляне на удостоверение след успешно положен финален тест.

• Online курс по английски език, покриващ информация за ниво B1 - продължителност 1 месец - всяка седмица в продължение на 4 седмици се активира нов урок в системата. Сваляне на удостоверение след успешно положен финален тест.

• Online курс по немски език, покриващ информация за ниво А1+А2 - продължителност 2 месеца - всяка седмица в продължение на 8 седмици се активира нов урок в системата. Сваляне на удостоверение след успешно положен финален тест.

• Online курс по Немски език B1 покриващ информация за ниво B1 - продължителност 1 месец - всяка седмица в продължение на 4 седмици се активира нов урок в системата. Сваляне на удостоверение след успешно положен финален тест.

• Online курс по испански език, покриващ информация за ниво А1+А2 - продължителност 2 месеца - всяка седмица в продължение на 8 седмици се активира нов урок в системата. Сваляне на удостоверение след успешно положен финален тест.

• Online курс по френски език, покриващ информация за ниво А1+А2 - продължителност 2 месеца - всяка седмица в продължение на 8 седмици се Активира нов урок в системата. Сваляне на удостоверение след успешно положен финален тест.

• Online курс по руски език, покриващ информация за ниво А1+А2 - продължителност 2 месеца - всяка седмица в продължение на 8 седмици се активира нов урок в системата. Сваляне на удостоверение след успешно положен финален тест.

• Online курс по японски език - предназначен за начинаещи, разкрива всички основни комуникативни умения - продължителност 1 месец - всяка седмица в продължение на 4 седмици се активира нов урок в системата.

• Online курс по китайски език - предназначен за начинаещи, разкрива всички основни комуникативни умения - Продължителност 1 месец - всяка седмица в продължение на 4 седмици се активира нов урок в системата.

• Online курс по арабски език - предназначен за начинаещи, разкрива всички основни комуникативни умения - продължителност 1 месец - всяка седмица в продължение на 4 седмици се активира нов урок в системата.

• Online курс за работа с Photoshop и CorelDraw - стартира от начално ниво на познания и разкрива всички основни функции за работа с програмите - продължителност 1 месец - всяка седмица в продължение на 4 седмици се активира нов урок в системата.

• Online курс за работа с Word, Excel и PowerPoint - стартира от начално ниво на познания и разкрива всички основни функции за работа с програмите - продължителност 1 месец - всяка седмица в продължение на 4 седмици се активира нов урок в системата.

• Online курс за работа с Iliustrator - стартира от начално ниво на познания и разкрива всички основни функции за работа с програмата - продължителност 1 месец - всяка седмица в продължение на 4 седмици се активира нов урок в системата.

• Online курс за позитивно мислене - курсът дава отговори на много от въпросите свързани с ежедневните проблеми и проблемите на съвременния сват и начина по който ние ги възприемаме.
- Продължителност 1 месец - всяка седмица в продължение на 4 седмици се Активира нов урок в системата.

• Online курс по сексология - курсът представя различните типове отношения между мъжа и жената. Дава информация за разрешаване на проблемите във връзката, както и представя различните типове сексуалности.
- Продължителност 1 месец - всяка седмица в продължение на 4 седмици се Активира нов урок в системата

• Online бизнес курс Езикът на тялото - с този курс ще получите интересна информация за бизнес процесите, за начините на общуване, за парите и отношенията като цяло - продължителност 1 месец - всяка седмица в продължение на 4 седмици се Активира нов урок в системата

• Online курс по фотография - преведен на български - този курс дава цялата основна информация за работа с вашия фотоапарат и начините на снимане - продължителност 1 месец - всяка седмица в продължение на 4 седмици се активира нов урок в системата - предназначен за начинаещи, разкрива всички основни комуникативни умения.

• Online Курс по Астрология - продължителност 1 месец - всяка седмица в продължение на 4 седмици се активира нов урок в системата.

• Online Курс по Програмиране - продължителност 1 месеца - всяка седмица в продължение на 4 седмици се активира нов урок в системата.

• Online Курс за Самолечение
- Продължителност 1 месеца - всяка седмица в продължение на 4 седмици се Активира нов урок в системата.

Прочети още

Условия

Валидност на ваучера: от 6 Август до 30 Септември 2020г

След грабване на ваучер е необходимо да се регистрирате на: https://www.onlexpa.com/, най-късно до 30 Септември.

От вашия профил изберете VIP Card и въведете номера на ваучера и секретния код в полето "Ваучер". След проверка, профилът ви ще бъде активиран в рамките на 6 работни часа.

С виртуалната VIP карта ще имате възможност да въведете директно от вашия профил имената, които искате да бъдат изписани върху нея. След това системата автоматично ще генерира вашата Online VIP Card с вашето име и индивидуален номер, като същевременно автоматично ще получите достъп до цялата система на обучение и всички online курсове.

Потребителят получава достъп до всички онлайн курсове за неограничен период от време.

Материалите се активират поетапно в системата. След като даден урок ви се активира в системата, достъпът до него няма да се прекрати. След като всички уроци се активират, ще имате възможност да направите финален тест. След успешното му полагане, може да свалите удостоверение със своите имена за преминато обучение.

Материалите остават на разположение за следене от платформата, след като всички уроци се активират.

За повече информация: 088 46* **** (скрит), или E-mail: clients@onlexpa.com.

Прочети още

Бонуси

Всеки клиент с ваучер получава специален VIP профил, който му дава достъп до секция Бизнес асистент, както и безплатен IQ тест.

Прочети още
4.70 от 347 оценки
143
Всички отзиви
273 · 79%
47 · 14%
15 · 4%
5 · 1%
7 · 2%
Отзиви от Мъже
60 · 79%
10 · 13%
3 · 4%
2 · 3%
1 · 1%
Отзиви от Жени
202 · 79%
36 · 14%
12 · 5%
2 · 1%
5 · 2%
Отзиви от София
102 · 77%
18 · 14%
6 · 5%
3 · 2%
3 · 2%
Отзиви от Варна
51 · 76%
12 · 18%
1 · 1%
0 · 0%
3 · 4%
Отзиви от Пловдив
35 · 76%
6 · 13%
3 · 7%
1 · 2%
1 · 2%
Отзиви от Бургас
20 · 74%
3 · 11%
4 · 15%
0 · 0%
0 · 0%
Отзиви от Русе
13 · 93%
1 · 7%
0 · 0%
0 · 0%
0 · 0%
Маргарита преди 3 седмици
Много добре подредени уроци!
 · подкрепям!
Диан преди месец
Много полезно,благодаря!
 · подкрепям!
Георги преди месец
Много добре структуриран и разбираем материал. Идеално поднесен за начинаещи!
 · подкрепям!
Svilena преди 2 месеца
Много добро обслужване👍
 · подкрепям!
Косара преди 2 месеца
Детайлна информация, която е много добре структурирана в таблички.Интересни допълнения след уроците. :)
 · подкрепям!
Tsvetelina преди 3 месеца
Към момента съм на първи урок. Много добре са обяснени нещата, изключително обширен и добре структуриран урок.
 · подкрепям!
Константин преди 4 месеца
Много лесен и достъпен начин да научите чужди езици.Потребителят е закупил Онлайн курс - по японски, китайски или комбиниран, нива А1 и А2, плюс IQ тест
1 · подкрепям!
Божурка преди 4 месеца
Много добре обяснено. Детето е щастливо - японски език.
 · подкрепям!
Лалка преди 4 месеца
Много изгодна оферта от Грабо. Супер сте
 · подкрепям!
Маргарита преди 5 месеца
Много добре структуриран курс.
 · подкрепям!
още отзиви
Адрес и контакти
Профил
Офертата е осигурена от onLEXpa.com
Онлайн услуга.
Тел.:
088 46* **** (скрит)
Сайт:
За фирмата
Профил
Още за onLEXpa.com вижте в профила им в Grabo.bg

onLEXpa.com непрекъснато създава нови и интересни Online курсове, чрез които всеки клиент на фирмата може както да започне обучението си в дадена сфера, така и да разшири общата си култура.

Компанията предлага и развива широк набор от профилни възможности. Ще имате възможност да събирате LEX точки, с които да закупувате Online Курсове. Също така ще имате възможност да комуникирате с ваши приятели от onLEXpa.com.

onLEXpa.com провежда едномесечни и двумесечни Online Курсове. Материалите в системите се активират автоматично всяка следваща седмица, считано от деня на активация на вашия профил. Online курсовете остават на ваше разположение за неограничено използване от тяхната система.

Всеки потребител има възможност да направи специален IQ Тест и да получи своя резултат на момента. Потребителят може да прецени дали след получаване на удостоверението си за преминатото обучение, иска резултата от направения IQ Тест да бъде записано в удостоверението.

Повече информация за onLEXpa.com можете да откриете на адрес www.onlexpa.com или във Facebook.

Офертата е осигурена от ЛЕКС ПАРТНЪРС ООД, ЕИК: 201410577.

Въпроси и отговори1
Възможно ли е да се занимавам по уроците през телефона си или е задължителен компютър?
Здравейте,
Уроците са мобилно приложими за телефон. Няма да имате проблеми с отварянето и разглеждането им, но все пак препоръчваме за по-добро усвояване да използвате лаптоп или компютър. Успех!
Предишни оферти189
Виж още
Още оферти за Уроци и курсове
Индивидуален урок по пеене, солфеж или пиано от Лилия Ватева - вокален педагог от първия сезон на "Гласът на България"
8.50 лв. 25 лв. 21.09 - 24.10
82 : 33 : 29
кв. Манастирски Ливади
12-месечен онлайн курс по гръцки език за начинаещи, плюс сертификат и бонус - мобилно приложение
19.90 лв. 100 лв. 18.09 - 18.10
10 : 33 : 29
13 грабнати
-80%
Онлайн курс по немски език с 6-месечен достъп, ниво по избор
24.90 лв. 210 лв. 9.03 - 2.10
10 : 33 : 29
274 грабнати Варна
Онлайн курс "Електронна търговия"
25.99 лв. 139 лв. 19.09 - 19.10
34 : 33 : 29
1 грабнат
« Обратно към всички оферти

Въпрос

Изпрати