X
Тази оферта вече е разграбена!
» Виж всички активни оферти за Уроци

Онлайн курс за обработка с Photoshop, видеообработка, компютърна анимация или рисуване - един или комбинация, от Urocite.bg

Офертата е разграбена! от 30.03.2020г до 18.04.2020г
Грабнати ваучери:
20
Предоставено от: Urocite.bg
Цени от: 100лв 14.90лв
Запиши се за известие при нова оферта от Urocite.bg
Email:
Други текущи оферти3

За офертата

Независимо дали сте работили преди с Photoshop, Adobe Premiere, или пък се увличате по компютърната анимация, този път Urocite.bg ви предлага да комбинирате своя онлайн мастър клас за дигитални умения! Сега и със страхотна отстъпка!

Онлайн курс с 6-месечен достъп:

Варианти на офертата:
1 курс по избор 14.90 лв вместо 100 лв
Пакет с 2 курса по избор 19.90 лв вместо 200 лв
Пакет с 3 курса по избор 24.90 лв вместо 300 лв
Пакет от всички 4 курса 29.90 лв вместо 400 лв

Можете да избирате от следните онлайн курсове:
• "Обработка на дигитални фотографии с Photoshop Lightroom и класически Photoshop";
• "Компютърна анимация с Adobe Flash"
• "Видеообработка с Adobe Premiere";
• "Компютърно рисуване".

В рамките на избрания от Вас курс или няколко курса получавате:

• Самостоятелен профил в иновативна онлайн платформа на Urocite.bg, подходяща за използване и чрез мобилно устройство, с 24 часа достъп всеки ден без изключение - неограничен, безусловен и пълен достъп до всички уроци и материали, съдържащи се в курса.
• Всеки курс съдържа богато учебно съдържание, развито професионално от опитни преподаватели под формата на видеолекции;
• Представяне на материалите по начин, подходящ и за начинаещи;
• Множество реално изпълнени с изучаваните програми проекти, онагледени стъпка по стъпка;
• Всички работни файлове, изпълнени във Вашия курс;
• Мобилно приложение за Android, което можете да изтеглите от профила си в платформата след регистрацията.
Уменията да боравите с програмите от тези курсове могат да обогатят вашето CV, да отворят пред вас нови професионални възможности, да дадат поле за изява на вашето въображение за създаването на вълнуващи визуални проекти или, например, да ви освободят от необходимостта да работите с маркетингова агенция за създаване на рекламни материали за вашия бизнес.

Онлайн курс "Обработка на дигитални фотографии с Photoshop Lightroom и класически Photoshop"
, с 6-месечен достъп:
Курсът съдържа обучение за работа с Photoshop Lightroom - най-модерната модификация на известната програма, предложена от авторите на Photoshop. Photoshop Lightroom е предназначена за бърза, лесна и високоефективна обработка на дигитални снимки. Тази програма е много по-лека и бърза в сравнение с класическия Photoshop и разполага с мобилна версия, което я прави изключително удобна за модерния потребител. Няма да спрем до тук и в рамките на курса ще Ви предложим и обучение по класичеки Photoshop, като Ви представим неговите възможности и функционалности за обработката на снимки. Този курс е подходящ за вас, независимо дали сте любител фотограф или професионалист, дали имате сериозни интереси в областта на дигиталната обработка на снимки или просто хоби на опознаване на дигиталния свят, независимо дали притежавате скъп фотоапарат, или просто обичате да снимате със смартфона си. Курсът е изграден изцяло от видеоуроци на български език. Уроците са структурирани и подредени последователно, за поетапно усвояване на работата с програмите. Курсът обхваща общо 19 видеоурока, преминаващи през запознаване с интерфейса и инструментите на програмите и реализирането на практически проекти по подобряване на качеството и манипупалция на действителни снимки.

Примерите са изпълнени с Adobe Photoshop Lightroom 5 и Adobe Photoshop CS2 и са подходящи за прилагане и в следващи версии на програмите.

Курсът е с изключителна практическа насоченост, като обхваща реализирането на повече от 10 проекта стъпка по стъпка, които сте подканени да преповторите сами. Към съответните проекти ще намерите съответните редакционни файлове (ако са необходими такива).

Онлайн курс "Видеообработка с Adobe Premiere", с 6-месечен достъп:
Курсът включва онлайн тренинг за работа с Adobe Premiere, изграден изцяло от видеоуроци на български език. Уроците са структурирани и подредени последователно за поетапно усвояване на работата с програмата. Курсът обхваща общо 16 видеоурока с обща продължителност над 5 часа. Курсът обхаваща запознаване и усвояване на интерфейса и инструментите на програмата, видеокорекции в различни форми и с последователно нарастване на сложността на уроците, цветови корекции на видео, работа с текст, използване на зелен екран за специални ефекти, работи с маски, анимация и много други функционалности на тази мощна програма, която е една от най-предпочитаните от специалистите по специални ефекти в Холивуд. Примерите са изпълнени с Adobe Premiere Pro 2015 и са подходящи за прилагане и в следващи версии на Premiere. Курсът е с изключителна практическа насоченост, като обхваща реализирането на практически проекти, стъпка по стъпка, които сте подканени да преповторите сами. Към уроците получавате и съответните редакционни файлове, изпълнени от преподавателя.

Онлайн курс "Компютърна анимация с Adobe Flash", с 6-месечен достъп:
Курсът включва онлайн тренинг за работа с Adobe Flash - професионална програма за двуизмерна компютърна анимация, изграден изцяло от видеоуроци на български език. Уроците са структурирани и подредени последователно за поетапно усвояване на работата с програмата.

Курсът обхваща общо 19 видеоурока с обща продължителност над 7 часа. Курсът обхваща запознаване и усвояване на интерфейса и инструментите на програмата, създаване на анимационни герои, импортиране и анимиране на външи обекти като снимки, видео, звук, създаване на анимирани слайдове от снимки с вълнуващи ефекти, създаване на интерактивна реклама и всичко това в рамките на нагледно представяне на най-различни техники, демонстрирани от преподавател с многогодишен опит в работата с Adobe Flash. Примерите са изпълнени с Adobe Flash Professional CS5 и са подходящи за прилагане и в следващи версии на Flash, както и по-стари такива. Курсът е с изключителна практическа насоченост, като обхваща реализирането на практически проекти, стъпка по стъпка, които сте подканени да преповторите сами. Към уроците получавате и съответните редакционни файлове, изпълнени от преподавателя.

Онлайн курс "Компютърно рисуване", с 6-месечен достъп:
Дори нямате нужда от предишен опит и от изключителни умения, за да започнете да създавате вълнуващи проекти в областта на дигиталното рисуване. Този курс е с практическа насоченост и с него ще преминете от напълно начинаещи до ниво за напреднали в областта на компютърното рисуване. Систематизирано, последователно и ясно е онагледена работата по компютърно рисуване, техниките и стъпките, които са ви необходими, за да започнете да правите впечатляващи художествени проекти. Не липсва и необходимата техническа информация, както и обяснения за работата по рисуването.

Рисуването, онагледено в курса, се извършва с помощта на таблет за рисуване и се осъществява в Adobe Photoshop - версия CS2, като демонстрираните техники са подходящи и за по-нови версии. Курсът се състои изцяло от видеолекции и изпълнение на реални проекти с подробни разяснения от лектора, като сте подканени да преповтаряте действията сами. Курсът преминава през следните тематични области: запознаване с интерфейса и инструментите на Photoshop, технически настройки на таблета за рисуване, изрисуване на прости форми, преминаване към сложни форми, светлосенки, реализиране на практически проекти - натюрморт, обекти от природата, пейзаж и портретно рисуване. Курсът съдържа 25 видеолекции с обща продължителност над 7 часа.

Добрите умения в областта на рисуването са препоръчителни за този курс, но считаме, че ще Ви бъдат наистина необходими едва в последните проекти по изобразяване на човешки лица. Курсът е подходящ и за подрастващи с добра компютърна грамотност.

Всички курсове са подходящи за начинаещи. Препоръчително е да имате добра компютърна грамотност.

За да получите представа как работи курсът, можете да си направите предварителен демо профил, с който да разгледате първия урок от курса на Urocite.bg.

Забележка: При издаване на ваучер ще ви бъде създаден нов профил. В него ще следва да влезете с ново потребителско име и парола, които ще ви изпратят в срок до два работни дни.
В случай, че сте грабнали ваучер и за повече от един курс, ще ви бъдат изпратени отделни потребителски имена и пароли за отделните курсове.

Прочети още

Условия

Валидност на ваучера: от 30 Март до 16 Юни 2020г

За да активирате достъпа си, трябва да попълните краткия формуляр на: http://urocite.bg/voucher.php, след което ще ви се появи подробна информация за вход в системата за обучение, както и потребителско име и парола. От този момент започва да тече и срокът за обучението ви.

При затруднение за регистрация, изпратете на E-mail info.urocite@gmail.com следната информация:
- Наименование на избрания курс или курсове;
- Номер на ваучер;
- Избраното/ите от вас потребителско/и име/на на лицето, което ще ползва ваучера;
- E-mail, с който да бъде осъществена регистрацията;
- Телефонен номер за контакт.

В случай, че сте грабнали ваучер за повече от един курс, ще ви бъдат изпратени отделни потребителски имена и пароли за отделните курсове.

Възможно е посоченото от вас потребителско име да бъде променено за нуждите на системата.

Един ваучер е за един човек.

Офертата включва 6-месечен достъп до обучителната система и цялото съдържание на конкретния курс - без системи на поетапни допускания до съдържанието и без необходимост от допълнителни материали и програмни ресурси.

Urocite.bg не поема ангажимент за форми на комуникация в реално време.

При желание има възможност за доплащане за получаване на сертификат за преминат дистанционен курс, след като потребителят изпълни поставена задача в системата успешно, изпрати данните си и доплати към Urocite.bg - 25лв.

Общите условия за ползване на Urocite.bg може да прочетете на: http://urocite.bg/obshti.php.

Прочети още
4.80 от 493 оценки
276
440 · 89%
31 · 6%
9 · 2%
1 · 0%
12 · 2%
galina преди 5 дни
Доволна съм, супер е!
1 · подкрепям!
АНЕТА преди седмица
Много съм доволна. Уроците са добре обяснени и разбираеми.
1 · подкрепям!
Лилия преди седмица
Винаги точни,коректни!Благодаря за чудесната възможност!Перфектни сте!
1 · подкрепям!
Албена преди седмица
Интересни уроци, представени по достъпен начин.
1 · подкрепям!
Найден преди 2 седмици
Много добре структурирани видео уроци! Препоръчвам !
1 · подкрепям!
Радостина преди 2 седмици
Онлайн курсът е изключително добре структуриран, лесно достъпен и много подходящ, както за начинаещи, така и хора, които искат да усъвършенстват познанията си. Препоръчвам го на всеки, който иска да работи с Excel.
1 · подкрепям!
Пепа преди 2 седмици
Супер сте...
1 · подкрепям!
Денислава преди 3 седмици
Курсът е чудесно въведение в програмата - много ясно, достъпно и нагледно са обяснени основните й свойства и потенциално приложение.
1 · подкрепям!
Милена преди месец
Доволна съм много.
1 · подкрепям!
Venera преди месец
Много полезен за мен курс. Успях да науча някои важни неща относно функциите на фотоапарата ми, за които не знаех до сега. В уроците се обяснява много добре, показват се примерни снимки и се дават добри съвети. Снимките, които правя вече са по-добри. Доволна съм!
1 · подкрепям!
още отзиви
Адрес и контакти
Онлайн услуга.
Тел.:
089 92* **** (скрит)
Сайт:
Профил
Офертата е осигурена от Urocite.bg
За фирмата

Urocite.bg е стартиращ обучителен център с млад и ентисуазиран екип, с IT и педагогически компетенции. Центърът, който засега е изцяло виртуален и функционира онлайн, е насочен към повишаване на дигиталните компетенции на клиентите си. Urocite.bg може да се похвали с високоефективна авторска обучителна платформа, създадена от самия екип. А така също и с богат опит и биография в областта на свободната практика в web технологиите.

Повече информация за Urocite.bg можете да откриете на адрес www.urocite.bg.

Още за Urocite.bg вижте в профила им в Grabo.bg

Офертата е осигурена от ЕДЕЛВАЙС - ВЕЛИЧКА ВАСИЛЕВА ЕТ, ЕИК: 115242423.

Предишни оферти281
Виж още
Онлайн курс по английски език, ниво по избор
17.99 лв. 100 лв. 25.05 - 25.06 11 грабнати
-82%
Онлайн курс "Уебмастър програмиране за начинаещи" с 6-месечен достъп, плюс бонус - онлайн магазин
49 лв. 400 лв. 11.05 - 11.06
21 : 34 : 00
15 грабнати
-88%
Още оферти за Уроци и курсове
Шофьорски курс за категория А, В, С, С+Е или D
195 лв. 12.05 - 12.07
45 : 34 : 00
32 грабнати кв. Изток
6 или 12-месечен достъп до онлайн курс по Английски език, нивa А1, А2 и В1
29.90 лв. 60 лв. 29.05 - 29.06
69 : 34 : 00
1 грабнат
-50%
Шофьорски курс за категория В
350 лв. 660 лв. 11.05 - 11.07
21 : 34 : 00
4 грабнати кв. Гоце Делчев
« Обратно към всички оферти

Въпрос

Изпрати