X
Тази оферта вече е разграбена!
» Виж всички активни оферти за Уроци

3 или 6-месечно онлайн обучение по английски език Learn&Play - за нива А1, А2 и B1, от Cube.bg

Офертата е разграбена! от 10.06.2019г до 16.06.2019г
Грабнати ваучери:
10
Предоставено от: Cube.bg
Цени от: 174лв 29.90лв
Запиши се за известие при нова оферта от Cube.bg
Email:

За офертата

Отдавна се каниш да научиш английски? Сега е идеалният момент да го направиш - от комфорта на дома си и с до 83% отстъпка - с предложението на Cube.bg!

Варианти на офертата:
3-месечно онлайн обучение по Английски език Learn&Play - за нива А1, А2 и В1 29.90 лв вместо 174 лв
6-месечно онлайн обучение по Английски език Learn&Play - за нива А1, А2 и В1 39.90 лв вместо 299 лв
6-месечно онлайн самообучение по Английски език за нива А1, А2 и В1, плюс 5 урока с преподавател Listen&Talk® във виртуална класна стая за начинаещи (ниво А1 - А2) или напреднали (ниво В1 - В2) 49.90 лв вместо 399 лв

Повече за обучението:

Курсовете Learn&Play са специално разработени за самостоятелна подготовка, съдържащи 9 модула, покриващи три нива (А1, А2, В1). Сами организирате графика и следите напредъка си в индивидуален профил във виртуалното училище Cube.bg, с неограничен достъп 24/7.

Системата съдържа разнообразие от интерактивни упражнения, тестове и игри. Всяко ниво се състои от три части (3 модула), като при успешно завършване и на трите части от ниво с над 80% - получавате сертификат и индивидуално електронно портфолио, в което да съхранявате постиженията си (лична страница в интернет, достъпна завинаги). Посредством електронното портфолио лесно ще може да споделяте вашите сертификати в социални мрежи, по имейл, да ги разпечатате като PDF или добавите към автобиография, CV.

6-месечно онлайн самообучение, плюс 10 урока с преподавател
Listen&Talk® по Английски език

Представяме ви идеалният цялостен онлайн курс по английски език, включващ 24/7 достъп до платформа за самостоятелно обучение (интерактивни уроци, игрова система за научаване на думи, тестове с автоматична проверка, видеа, събиране на точки с цел изкарване на сертификат и др) и достъп до уроци с преподавател във виртуална класна стая (различни теми всяка седмица, достъп до записите на всички уроци).

Уроците се провеждат във виртуална класна стая, инсталирана на платформата. Можете да вземете участие където и да се намирате от всеки компютър или таблет, от уюта на вашия дом или офис, без да инсталирате допълнителен софтуер на компютъра. Дори и да изпуснете урок, ще имате достъп до всички минали сесии по време на вашия абoнамент.

Онлайн курсът Listen&Talk® цели да развие и обогати уменията ви да водите свободен и непринуден разговор на английски език, без да изпитвате неудобство и колебание да разговаряте в различни ежедневни ситуации. С помощта на нашите преподаватели, ще имате възможност да практикувате английски език в удобно време, в малки групи с други курсисти. Един урок е с продължителност 45 минути, по предварителен график.

Прочети още

Условия

Валидност на ваучера: от 10 Юни до 10 Юли 2019г

След издаване на ваучер, в рамките на валидност на ваучера, е необходимо да се регистрирате на: https://www.cube.bg/registration и да изпратите имейл на office@cube.bg, като посочите номер и секретен код на ваучера. В рамките на същия ден ще ви бъдат изпратени данните за достъп до платформата.

Един ваучер е за един човек.

Първоначално във всяко ниво е отворен само Урок 1, като при покриването му се активира следващ урок.

Всеки урок съдържа:
- игрова система за научаване на нови думи (средно 50 думи за урок);
- тест за проверка на начуените нови думи;
- граматически урок с интерактивни упражнения;
- граматически тест.

При варианта с уроци с преподавател - те се провеждат във виртуална класна стая, инсталирана на платформата. С помощта на преподавателите ще имате възможност да практикувате английски език в удобно време, в малки групи с други курсисти. Един урок е с продължителност 45 минути, по предварителен график. Уроците се провеждат в две групи - за начинаещи и за напреднали.

Сертификат за ниво се получава автоматично при успешно приключване на цяло ниво Learn&Play® с резултат над 80%. Имате възможност да изкарате сертификати и за трите нива, без доплащане и без явяване на финален изпит.

Курсът е предназначен за начинаещи, напреднали и за лица с непреодолима езикова бариера. Съобразен е с изискванията на Общоевропейската езикова рамка и е подходящ за всяка възраст.

Прочети още

Бонуси

Всеки клиент с ваучер получава граматическа книга, включваща всички правила в английския език с превод на български език и примери.

Всеки клиент с ваучер получава достъп до учебна библиотека с допълнителни интерактивни дейности и упражнения.

Прочети още
4.80 от 92 оценки
30
Всички отзиви
78 · 85%
10 · 11%
3 · 3%
1 · 1%
Отзиви от Мъже
10 · 63%
5 · 31%
0 · 0%
0 · 0%
1 · 6%
Отзиви от Жени
61 · 90%
5 · 7%
2 · 3%
0 · 0%
0 · 0%
Отзиви от София
24 · 92%
1 · 4%
1 · 4%
0 · 0%
0 · 0%
Отзиви от Варна
13 · 76%
3 · 18%
1 · 6%
0 · 0%
0 · 0%
Отзиви от Пловдив
11 · 85%
1 · 8%
0 · 0%
0 · 0%
1 · 8%
Роза преди 2 месеца
Страхотно! Най-после добра дистанционна платформа за изучаване на чужд език!
1 · подкрепям!
Диляна преди 3 месеца
Много достъпно систематизирана платформа за обучение, помогна ми да опресня и надградя знанията, които имах. Изключително съм доволна, че избрах вашия сайт и с удоволствие го препоръчвам на всеки!!
2 · подкрепям!
Стефан преди 4 месеца
Добре система за обучение.
1 · подкрепям!
vladimir преди 4 месеца
добре за сега
1 · подкрепям!
Богдан преди 4 месеца
удобно, занимателно
1 · подкрепям!
Христинка преди 6 месеца
много съм доволна
1 · подкрепям!
Кристина преди 6 месеца
много съм доволна от уроците
1 · подкрепям!
РОСИЦА преди 6 месеца
Учи и играй; Така е. Уроците са поднесени по забавен и достъпен начин.
1 · подкрепям!
Райна преди 7 месеца
Моля Ви да изпратите линк , за да го активирам, защото остаеат 5 дни до изтичане на активиране. Може би съм го изтрила по невмимание.Имеклът ми е reni1500@abv.bg Благодаря.
1 · подкрепям!
Рахиме преди 8 месеца
Добър онлийн курс още не съм довълшила до края.
1 · подкрепям!
още отзиви
Адрес и контакти
Онлайн услуга.
Тел.:
087 94* **** (скрит)
Профил
Офертата е осигурена от Cube.bg
За фирмата

Cube.bg извършва изработка, поддръжка, интеграция и експлоатация на интернет и софтуерни приложения, организиране и провеждане на езикови курсове и фирмено обучение, организиране и провеждане на дистанционно обучение.

" Да премахваме бариери, да стимулираме промени и да създаваме възможности." - Това са ключовите аспекти на тяхната мисия.

Те постигат мисията си чрез непрекъснатото разработване и усъвършенстване на софтуерна платформа, като по този начин предоставят възможност на обучаващите да представят своята учебна програма онлайн, а на учащите да имат достъп до курсове, с които да придобиват умения и знания, когато и от където им е удобно, заедно с отлична комбинация от избор, цена, качество и иновативност.

Функциите на всеки един от екипа им е много ценна. Работят в синхрон и напълно се допълват, като комбинация от талант, опит и страст. Работят всеки ден с главната цел да създадат практична и ефективна платформа за онлайн обучения, която да стигне до всички нуждаещи се потребители, както в България, така и в чужбина. Това което ги прави горди е ясната визия за създаването на един дигитален свят без бариери и ограничения.

Платформата Cube.bg е динамична среда, която включва всичко необходимо за провеждане на онлайн обучения - от виртуално училище с класни стаи (за провеждане на уроци на живо) до система за създаване, съхраняване и предлагане на интерактиви онлайн курсове за обучение. Платформата притежава изключителни характеристики, които спестяват време и увеличават съвместната работа между обучаеми и обучаващи, като позволява на всеки, независимо дали е частен учител, компания или институция, да изгради обучителни курсове, изцяло в онлайн среда.

Платформата е изцяло уеб-базирана, т.е не е нужно да се инсталира допълнителен софтуер на компютъра, като достъпа се осъществява през всеки познат браузър, посредством потребителско име и парола. Адаптивният уеб дизайн, позволява ползването на платформата от мобилни устройства.

Още за Cube.bg вижте в профила им в Grabo.bg

Офертата е осигурена от ЕОС 201З, ЕИК: 202641925.

Предишни оферти45
Виж още
Още оферти за Уроци и курсове
Опреснителен шофьорски курс с 10 или 20 часа кормуване
150 лв. 250 лв. 24.07 - 24.09 4 грабнати кв. Гоце Делчев
Онлайн курс по испански език за начинаещи, с 6-месечен достъп до платформата
24.90 лв. 180 лв. 16.03 - 16.08
31 : 58 : 20
36 грабнати Варна
Онлайн курс по испански език - ниво А1 или А2, с 6-месечен достъп
19.90 лв. 99 лв. 11.05 - 15.08
79 : 58 : 20
38 грабнати Център
-80%
« Обратно към всички оферти

Въпрос

Изпрати