X

Онлайн курс по избор - маркетинг, програмиране или дизайн във Facebook, с 6-месечен достъп, от Urocite.bg

Офертата изтича след:
68:51:46
Грабнати ваучери:
24
Предоставено от: Urocite.bg
Цени от: 100лв 19.90лв
Грабни ваучер

За офертата

Желаете да придобиете нови умения в IT сферата, да разкриете интересни възможности за професионална реализация или просто имате бизнес, който желаете да популяризирате по най-добрия начин във Facebook? Предложението на Urocite.bg е точно за вас!

Варианти на офертата:
Онлайн курс по избор (Facebook маркетинг, Facebook програмиране или Facebook дизайн) 19.90 лв вместо 100 лв
Пакет от 2 онлайн курса по избор (Facebook маркетинг, Facebook програмиране или Facebook дизайн) 24.90 лв вместо 200 лв
Пакет от 3 онлайн курса - Facebook маркетинг, Facebook програмиране и Facebook дизайн 29.90 лв вместо 300 лв

Повече за курса:

Facebook маркетинг:
В днешно време интернет рекламата е немислима без Facebook - най-голямата социална мрежа с милиони потребители. С годините Facebook разви многообразни инструменти за рекламно въздействие на своите потребители, които са в услуга на рекламодателите, но прилагането им става все по-сложно и изисква специални познания, които да гарантират успеваемостта на една рекламна кампания. В резултат на това познанията в областта на Facebook маркетинга стават все по-ценни и търсени както на пазара на труда, така и сред търговците, които желаят да разкрият нови хоризонти на бизнеса си в интернет.

Курсът включва онлайн тренинг за основните знания и умения, които ви са необходими за създаването на успешни рекламни кампании във Facebook. Състои се от лекционен материал в интерактивна форма, достъпна в онлайн платформата на Urocite.bg. Уроците са създадени от екипа на Urocite.bg - IT и педагогически специалисти - по ясен и последователен начин, с онагледяване на множество примери и подчертано фокусиране върху практическия резултат. Наред с уроците, курсът съдържа и тестови задачи, въз основа на които ще можете да проследите напредъка си в курса.

Целта на курса е да придобиете знания и умения, с които да можете самостоятелно да създавате успешни маркетингови кампании във Facebook с разнообразни инструменти и похвати. Курсът се състои от 34 тематични лекции с множество нагледни снимкови примери, както и от някои видоематериали.

Facebook програмиране:
Не е необходимо да имате предишен опит, за да усвоите програмирането за Facebook - една от най-модерните и търсени компютърни компетенции. Нужен Ви е само този обучителен курс от Urocite.bg, подходящ и за напълно начинаещи.
Facebook е навсякъде около нас, а неговите потребители са милиони. Средно почти 1,9 милиарда души влизат във Facebook всеки месец. Ще бъдете ли изненадани да научите, че Facebook е готов да Ви предостави огромна информация за своите потребители? Именно това е една от основните задачи на Facebook програмирането (Facebook devolopment), на което е посветен този курс.

С този курс ще научите, как да създавате Facebook програми, да интегрирате във Вашия уеб проект определени функционалности на Facebook като например бутони за харесване, за споделяне, за вграждане на видеоклипове, на facebook страници и други. Далеч няма да спрете дотук, а ще продължите с усвояването на програмното взаимодействие с Facebook, като добавяте facebook логин за своите потребители и прилагате техники за извличане на информация за потребителите (имена, емейли, снимки, приятели и др.). И освен всичко това, ще реализираме пред Вас стъпка по стъпка, програмиране на една забавна facebook игра, която можете да използвате в готов вид или да моделирате съобразно Вашите интересни идеи и да я използвате в собствени проекти. Наред с всичко казано, ще получите и един шаблон на уеб сайт, който можете да използвате, както намерите за добре. Курсът е напълно подходящ за начинаещи и предвид това, ще ви запознаем предварително с работата с HTML и PHP - най-известните технологии за изграждане на интернет страници и уеб базирани проекти. Курсът се състои изцяло от видеоуроци и протича на принципа "обясни и покажи нагледно". В рамките на курса ще усвоите работата с HTML, PHP, JavaScript и следните библиотеки за работа с Facebook - JS SDK и PHP SDK.

Facebook дизайн:
Независимо дали сте начинаещ в областта на дигиталния дизайн, Вие можете да бързо и лесно да усвоите Facebook дизайна. Всичко, от което се нуждаете е малко вдъхновение и този курс. В него курс ще научите как да създавате и да придавате професионален дизайн на най-известните Facebook компоненти - Facebook бизнес страници, Facebook програми (Facebook apps), Facebook реклами (Facebook ads) и Facebook публикации (posts). Курсът е напълно подходящ за начинаещи и предвид това, ще Ви предоставим помощни уроци за усвояване на необходимото ниво на програми езици и инструменти, които Ви са необходими за работа в областта на Facebook дизайна - HTML, CSS и Photoshop.

Курсът се състои изцяло от видеоуроци и е изграден на принципа "Обясни - Онагледи стъпка по стъпка". Получавате достъп до 19 видеолекции с обща продължителност над 4 часа. Към уроците получавате и всички работни файлове от проектите, осъществени в курса.

Facebook е навсякъде около нас, а неговите потребители са милиони. С годините Facebook се развива не само като социална мрежа, но и като интернет платформа с различни направления като например, Facebook devеlоpment (Фейсбук програмиране), среда за създаване на web базирани игри, приложение за организиране и взаимодействие на екипи (Facebook workplace) и много други. Такова направление е Facebook дизайна - една модерна сфера от комептенции и умения за изграждане и стилизиране на Facebook компоненти - страници, програми, реклами и други. Facebook дизайна трупа все повече популярност и търсене на пазата на труда и на услугите.

За да получите представа как работят курсовете, може да си направите предварителен демо профил на: Urocite.bg, с който да разгледате първия урок от курса.

Прочети още

Условия

Валидност на ваучера: от 8 Юли до 8 Август 2020г

За да активирате достъпа си, трябва да попълните краткия формуляр на: http://urocite.bg/voucher.php, след което ще ви се появи подробна информация за вход в системата за обучение, в това число - потребителско име и парола. От този момент започва да тече и срокът за обучението ви. При затруднение за регистрация, изпратете на E-mail info.urocite@gmail.com следната информация:
- Наименование на курса;
- Номер на ваучер;
- Избрано потребителско име;
- E-mail, с който да бъде осъществена регистрацията;
- Телефонен номер за контакт.

До 2 работни дни след след изпращане, ще получите на посочения Е-mail писмо с подробни инструкции за вход и ползване на системата. Възможно е посоченото от вас потребителско име да бъде променено за нуждите на системата.

Един ваучер е за един човек.

Курсът е подходящ и за начинаещи, и за напреднали.

Офертата включва 6-месечен достъп до обучителната система и цялото съдържание на конкретния курс - без системи на поетапни допускания до съдържанието и без необходимост от допълнителни материали.

Urocite.bg не поема ангажимент за форми на комуникация в реално време.

При желание за получаване на сертификат за преминат дистанционен курс, Urocite.bg си запазва правото да изиска проверка на усвоените знания чрез провеждане на изпит, като за сертификат се доплащат 25лв.

Общите условия за ползване на Urocite.bg може да прочетете на: http://urocite.bg/obshti.php.

Прочети още
4.80 от 524 оценки
304
Всички отзиви
468 · 89%
32 · 6%
10 · 2%
2 · 0%
12 · 2%
Отзиви от Мъже
93 · 89%
7 · 7%
1 · 1%
1 · 1%
3 · 3%
Отзиви от Жени
355 · 89%
24 · 6%
9 · 2%
1 · 0%
9 · 2%
Отзиви от София
141 · 89%
7 · 4%
3 · 2%
0 · 0%
8 · 5%
Отзиви от Пловдив
95 · 91%
4 · 4%
3 · 3%
1 · 1%
1 · 1%
Отзиви от Варна
80 · 88%
8 · 9%
1 · 1%
0 · 0%
2 · 2%
Отзиви от Бургас
53 · 91%
4 · 7%
1 · 2%
0 · 0%
0 · 0%
Отзиви от Русе
24 · 86%
3 · 11%
0 · 0%
0 · 0%
1 · 4%
Катя преди 9 часа
Отлично е
1 · подкрепям!
Недко преди 4 дни
Курсът е много интересен и разбираем за начинаещи!
1 · подкрепям!
Латинка преди 5 дни
Курсът е много интересен и ще ми бъде от полза. Уроците са добре обяснени и разбираеми, дори и за напълно начинаещи.
1 · подкрепям!
Константин преди седмица
Изключително обещаващо начало на курса.
Коректни , много добре организирана дейност с ясна и добре направена платформа.
За мен е чест да се присъединя към UROCITE.BG
Успех на всички, да научим избрания език и да продължаваме да се развиваме!
1 · подкрепям!
Радмила преди седмица
Курсът е много интересен и разбирам за напълно начинаещи курсисти.
Радмила Тодорова
1 · подкрепям!
Марина преди седмица
Прекрасна платформа- лесна за употреба, добре структурирана.
1 · подкрепям!
Gergana преди седмица
Супер е!
1 · подкрепям!
Росица преди 2 седмици
Супер!
1 · подкрепям!
Гергана преди 2 седмици
Много полезен курс!
1 · подкрепям!
Тодор преди 3 седмици
Много съм доволен от курса!
1 · подкрепям!
още отзиви
Адрес и контакти
Профил
Офертата е осигурена от Urocite.bg
Онлайн услуга
Тел.:
089 92* **** (покажи)
Сайт:
За фирмата

Urocite.bg е стартиращ обучителен център с млад и ентисуазиран екип, с IT и педагогически компетенции. Центърът, който засега е изцяло виртуален и функционира онлайн, е насочен към повишаване на дигиталните компетенции на клиентите си. Urocite.bg може да се похвали с високоефективна авторска обучителна платформа, създадена от самия екип. А така също и с богат опит и биография в областта на свободната практика в web технологиите.

Повече информация за Urocite.bg можете да откриете на адрес www.urocite.bg.

Още за Urocite.bg вижте в профила им в Grabo.bg

Офертата е осигурена от ЕДЕЛВАЙС - ВЕЛИЧКА ВАСИЛЕВА ЕТ, ЕИК: 115242423.

Предишни оферти292
Виж още
Още оферти за Уроци и курсове
Онлайн курс по английски език с 6-месечен достъп, ниво по избор
24.90 лв. 210 лв. 17.03 - 16.08
20 : 51 : 46
185 грабнати Варна
Ускорен онлайн курс по английски език с 6-месечен достъп - две нива по избор
24.90 лв. 220 лв. 4.08 - 7.10
92 : 51 : 46
Бургас
Онлайн курс по испански език, ниво А1.1 за ученик след 7 клас или възрастен
69 лв. 200 лв. 4.08 - 2.09
92 : 51 : 46
Бургас
Онлайн разговорен курс по английски или немски език за начинаещи
19.90 лв. 79 лв. 9.06 - 15.08
68 : 51 : 46
13 грабнати Център
-75%
Други разгледани оферти от потребители
Работете и учете по-продуктивно с 8 техники за скоростно четене! 2 посещения на Brain Building, плюс 2 посещения за ученик
21 лв. 84 лв. 24.06 - 13.08
92 : 51 : 46
15 грабнати кв. Гео Милев
« Обратно към всички оферти
ГрабниЦени от: 19.90лв 100лв

Въпрос

Изпрати