X

Онлайн курс за обработка с Photoshop, видеообработка, компютърна анимация или рисуване - един или комбинация, от Urocite.bg

Грабнати ваучери:
63
Предоставено от: Urocite.bg
Цени от: 100лв 14.90лв
Грабни ваучер

За офертата

Независимо дали сте работили преди с Photoshop, Adobe Premiere, или пък се увличате по компютърната анимация, този път Urocite.bg ви предлага да комбинирате своя онлайн мастър клас за дигитални умения! Сега и със страхотна отстъпка!

Онлайн курс с 6-месечен достъп:

Варианти на офертата:
1 курс по избор 14.90 лв вместо 100 лв
Пакет с 2 курса по избор 19.90 лв вместо 200 лв
Пакет с 3 курса по избор 24.90 лв вместо 300 лв
Пакет от всички 4 курса 29.90 лв вместо 400 лв

Можете да избирате от следните онлайн курсове:
• "Обработка на дигитални фотографии с Photoshop Lightroom и класически Photoshop";
• "Компютърна анимация с Adobe Flash"
• "Видеообработка с Adobe Premiere";
• "Компютърно рисуване".

В рамките на избрания от Вас курс или няколко курса получавате:

• Самостоятелен профил в иновативна онлайн платформа на Urocite.bg, подходяща за използване и чрез мобилно устройство, с 24 часа достъп всеки ден без изключение - неограничен, безусловен и пълен достъп до всички уроци и материали, съдържащи се в курса.
• Всеки курс съдържа богато учебно съдържание, развито професионално от опитни преподаватели под формата на видеолекции;
• Представяне на материалите по начин, подходящ и за начинаещи;
• Множество реално изпълнени с изучаваните програми проекти, онагледени стъпка по стъпка;
• Всички работни файлове, изпълнени във Вашия курс;
• Мобилно приложение за Android, което можете да изтеглите от профила си в платформата след регистрацията.
Уменията да боравите с програмите от тези курсове могат да обогатят вашето CV, да отворят пред вас нови професионални възможности, да дадат поле за изява на вашето въображение за създаването на вълнуващи визуални проекти или, например, да ви освободят от необходимостта да работите с маркетингова агенция за създаване на рекламни материали за вашия бизнес.

Онлайн курс "Обработка на дигитални фотографии с Photoshop Lightroom и класически Photoshop"
, с 6-месечен достъп:
Курсът съдържа обучение за работа с Photoshop Lightroom - най-модерната модификация на известната програма, предложена от авторите на Photoshop. Photoshop Lightroom е предназначена за бърза, лесна и високоефективна обработка на дигитални снимки. Тази програма е много по-лека и бърза в сравнение с класическия Photoshop и разполага с мобилна версия, което я прави изключително удобна за модерния потребител. Няма да спрем до тук и в рамките на курса ще Ви предложим и обучение по класичеки Photoshop, като Ви представим неговите възможности и функционалности за обработката на снимки. Този курс е подходящ за вас, независимо дали сте любител фотограф или професионалист, дали имате сериозни интереси в областта на дигиталната обработка на снимки или просто хоби на опознаване на дигиталния свят, независимо дали притежавате скъп фотоапарат, или просто обичате да снимате със смартфона си. Курсът е изграден изцяло от видеоуроци на български език. Уроците са структурирани и подредени последователно, за поетапно усвояване на работата с програмите. Курсът обхваща общо 19 видеоурока, преминаващи през запознаване с интерфейса и инструментите на програмите и реализирането на практически проекти по подобряване на качеството и манипупалция на действителни снимки.

Примерите са изпълнени с Adobe Photoshop Lightroom 5 и Adobe Photoshop CS2 и са подходящи за прилагане и в следващи версии на програмите.

Курсът е с изключителна практическа насоченост, като обхваща реализирането на повече от 10 проекта стъпка по стъпка, които сте подканени да преповторите сами. Към съответните проекти ще намерите съответните редакционни файлове (ако са необходими такива).

Онлайн курс "Видеообработка с Adobe Premiere", с 6-месечен достъп:
Курсът включва онлайн тренинг за работа с Adobe Premiere, изграден изцяло от видеоуроци на български език. Уроците са структурирани и подредени последователно за поетапно усвояване на работата с програмата. Курсът обхваща общо 16 видеоурока с обща продължителност над 5 часа. Курсът обхаваща запознаване и усвояване на интерфейса и инструментите на програмата, видеокорекции в различни форми и с последователно нарастване на сложността на уроците, цветови корекции на видео, работа с текст, използване на зелен екран за специални ефекти, работи с маски, анимация и много други функционалности на тази мощна програма, която е една от най-предпочитаните от специалистите по специални ефекти в Холивуд. Примерите са изпълнени с Adobe Premiere Pro 2015 и са подходящи за прилагане и в следващи версии на Premiere. Курсът е с изключителна практическа насоченост, като обхваща реализирането на практически проекти, стъпка по стъпка, които сте подканени да преповторите сами. Към уроците получавате и съответните редакционни файлове, изпълнени от преподавателя.

Онлайн курс "Компютърна анимация с Adobe Flash", с 6-месечен достъп:
Курсът включва онлайн тренинг за работа с Adobe Flash - професионална програма за двуизмерна компютърна анимация, изграден изцяло от видеоуроци на български език. Уроците са структурирани и подредени последователно за поетапно усвояване на работата с програмата.

Курсът обхваща общо 19 видеоурока с обща продължителност над 7 часа. Курсът обхваща запознаване и усвояване на интерфейса и инструментите на програмата, създаване на анимационни герои, импортиране и анимиране на външи обекти като снимки, видео, звук, създаване на анимирани слайдове от снимки с вълнуващи ефекти, създаване на интерактивна реклама и всичко това в рамките на нагледно представяне на най-различни техники, демонстрирани от преподавател с многогодишен опит в работата с Adobe Flash. Примерите са изпълнени с Adobe Flash Professional CS5 и са подходящи за прилагане и в следващи версии на Flash, както и по-стари такива. Курсът е с изключителна практическа насоченост, като обхваща реализирането на практически проекти, стъпка по стъпка, които сте подканени да преповторите сами. Към уроците получавате и съответните редакционни файлове, изпълнени от преподавателя.

Онлайн курс "Компютърно рисуване", с 6-месечен достъп:
Дори нямате нужда от предишен опит и от изключителни умения, за да започнете да създавате вълнуващи проекти в областта на дигиталното рисуване. Този курс е с практическа насоченост и с него ще преминете от напълно начинаещи до ниво за напреднали в областта на компютърното рисуване. Систематизирано, последователно и ясно е онагледена работата по компютърно рисуване, техниките и стъпките, които са ви необходими, за да започнете да правите впечатляващи художествени проекти. Не липсва и необходимата техническа информация, както и обяснения за работата по рисуването.

Рисуването, онагледено в курса, се извършва с помощта на таблет за рисуване и се осъществява в Adobe Photoshop - версия CS2, като демонстрираните техники са подходящи и за по-нови версии. Курсът се състои изцяло от видеолекции и изпълнение на реални проекти с подробни разяснения от лектора, като сте подканени да преповтаряте действията сами. Курсът преминава през следните тематични области: запознаване с интерфейса и инструментите на Photoshop, технически настройки на таблета за рисуване, изрисуване на прости форми, преминаване към сложни форми, светлосенки, реализиране на практически проекти - натюрморт, обекти от природата, пейзаж и портретно рисуване. Курсът съдържа 25 видеолекции с обща продължителност над 7 часа.

Добрите умения в областта на рисуването са препоръчителни за този курс, но считаме, че ще Ви бъдат наистина необходими едва в последните проекти по изобразяване на човешки лица. Курсът е подходящ и за подрастващи с добра компютърна грамотност.

Всички курсове са подходящи за начинаещи. Препоръчително е да имате добра компютърна грамотност.

За да получите представа как работи курсът, можете да си направите предварителен демо профил, с който да разгледате първия урок от курса на Urocite.bg.

Забележка: При издаване на ваучер ще ви бъде създаден нов профил. В него ще следва да влезете с ново потребителско име и парола, които ще ви изпратят в срок до два работни дни. В случай, че сте грабнали ваучер и за повече от един курс, ще ви бъдат изпратени отделни потребителски имена и пароли за отделните курсове.

Прочети още

Условия

Валидност на ваучера: от 3 Юни до 5 Ноември 2020г

За да активирате достъпа си, трябва да попълните краткия формуляр на: http://urocite.bg/voucher.php, след което ще ви се появи подробна информация за вход в системата за обучение, както и потребителско име и парола. От този момент започва да тече и срокът за обучението ви.

При затруднение за регистрация, изпратете на E-mail info.urocite@gmail.com следната информация:
- Наименование на избрания курс или курсове;
- Номер на ваучер;
- Избраното/ите от вас потребителско/и име/на на лицето, което ще ползва ваучера;
- E-mail, с който да бъде осъществена регистрацията;
- Телефонен номер за контакт.

В случай, че сте грабнали ваучер за повече от един курс, ще ви бъдат изпратени отделни потребителски имена и пароли за отделните курсове.

Възможно е посоченото от вас потребителско име да бъде променено за нуждите на системата.

Един ваучер е за един човек.

Офертата включва 6-месечен достъп до обучителната система и цялото съдържание на конкретния курс - без системи на поетапни допускания до съдържанието и без необходимост от допълнителни материали и програмни ресурси.

Urocite.bg не поема ангажимент за форми на комуникация в реално време.

При желание има възможност за доплащане за получаване на сертификат за преминат дистанционен курс, след като потребителят изпълни поставена задача в системата успешно, изпрати данните си и доплати към Urocite.bg - 25лв.

Общите условия за ползване на Urocite.bg може да прочетете на: http://urocite.bg/obshti.php.

Прочети още
4.80 от 566 оценки
335
Всички отзиви
505 · 89%
34 · 6%
11 · 2%
2 · 0%
14 · 2%
Отзиви от Мъже
95 · 88%
6 · 6%
2 · 2%
1 · 1%
4 · 4%
Отзиви от Жени
388 · 89%
26 · 6%
9 · 2%
1 · 0%
10 · 2%
Отзиви от София
145 · 87%
8 · 5%
3 · 2%
1 · 1%
9 · 5%
Отзиви от Пловдив
101 · 90%
4 · 4%
4 · 4%
1 · 1%
2 · 2%
Отзиви от Варна
86 · 89%
8 · 8%
1 · 1%
0 · 0%
2 · 2%
Отзиви от Бургас
59 · 92%
4 · 6%
1 · 2%
0 · 0%
0 · 0%
Отзиви от Стара Загора
24 · 86%
4 · 14%
0 · 0%
0 · 0%
0 · 0%
Мартин преди 2 дни
Супер
1 · подкрепям!
Камелия преди 3 дни
Много ми харесва, отлично създадено и подредено, създава желание за обучение!
1 · подкрепям!
Nicole преди 3 дни
Супер! Добре направено!
1 · подкрепям!
Десислава преди 5 дни
Видеоуроците дават отлична възможност за развитие на личностните качества.
1 · подкрепям!
Ермена преди 2 седмици
Учебният материал е представен и обяснен много добре и на достъпен език. Подходящ за напълно начинаещи. Препоръчвам!
2 · подкрепям!
Светла преди 3 седмици
Удобно, полезно, достъпно!
1 · подкрепям!
Велина преди 3 седмици
Чудесен курс, много добре структориран материал!
1 · подкрепям!
Гошко преди 3 седмици
Бързо и коректно обслужване.
1 · подкрепям!
Албена преди 3 седмици
Супер са
1 · подкрепям!
Весела преди месец
Много отзивчиви , бързи и коректни ! Благодаря за сертификата !
1 · подкрепям!
още отзиви
Адрес и контакти
Профил
Офертата е осигурена от Urocite.bg
Онлайн услуга.
Тел.:
089 92* **** (покажи)
Сайт:
За фирмата
Профил
Още за Urocite.bg вижте в профила им в Grabo.bg

Urocite.bg е стартиращ обучителен център с млад и ентисуазиран екип, с IT и педагогически компетенции. Центърът, който засега е изцяло виртуален и функционира онлайн, е насочен към повишаване на дигиталните компетенции на клиентите си. Urocite.bg може да се похвали с високоефективна авторска обучителна платформа, създадена от самия екип. А така също и с богат опит и биография в областта на свободната практика в web технологиите.

Повече информация за Urocite.bg можете да откриете на адрес www.urocite.bg.

Офертата е осигурена от ЕДЕЛВАЙС - ВЕЛИЧКА ВАСИЛЕВА ЕТ, ЕИК: 115242423.

Въпроси и отговори3
След като се завърши онлайн курсът "Обработка на дигитални фотографии с Photoshop Lightroom и класически Photoshop", ще останат ли самите програми за обработване на снимки за ползване от потребителя?
Програмите за обработка на снимки - Adobe Photoshop и Adobe Photoshop LR, не са включени в курса. Онагледена е работата с тях и е обяснена подробно и систематизирано.
Курсът по компютърна анимация подходящ ли е за дете на 10г?
При изградена, добра компютърна грамотност - да.
При закупуване на 2 или повече курса, могат ли да бъдат стартирани поетапно, така че първо да бъде завършен единият и след това да започнат 6-те месеца достъп до другия?
По принцип може да предложим такъв вариант. Необходимо е след автоматичната регистрация да ни уведомите на емейла ни, в каква последователност желаете да ползвате курсовете. Разбира се, общата продължителност на 3 курса (18 месеца), не бива да се надвишава.
Предишни оферти298
Виж още
Още оферти за Уроци и курсове
Онлайн курс "Да направим собствен бизнес уеб сайт в 10 стъпки", с неограничен достъп до платформата
15 лв. 160 лв. 24.10 - 24.11
78 : 06 : 40
Център
6-месечен онлайн курс по испански език за начинаещи - с 92% отстъпка
19.90 лв. 245 лв. 23.05 - 31.10
30 : 06 : 40
45 грабнати Русе
Стрелба със снайпер Драгунов и автомат АК - на 22 Ноември в с. Лозен
150 лв. 225 лв. 22.11
06 : 06 : 40
1 от 10 Лозен
-33%
« Обратно към всички оферти
ГрабниЦени от: 14.90лв 100лв

Въпрос

Изпрати