X

Онлайн курс за работа с Microsoft Excel, Word или PowerPoint, от Urocite.bg

Грабнати ваучери:
48
Предоставено от: Urocite.bg
Цени от: 100лв 9.90лв
Грабни ваучер

За офертата

В автобиографията ви сред компютърните умения липсват програмите на Microsoft Office? Тогава предложението на Urocite.bg е точно за вас!

Варианти на офертата:
1 онлайн курс по избор - за работа с Microsoft Excel, Word или PowerPoint 9.90 лв вместо 100 лв
2 онлайн курса по избор - за работа с Microsoft Excel, Word или PowerPoint 14.90 лв вместо 200 лв
3 онлайн курса - за работа с Microsoft Excel, Word и PowerPoint 19.90 лв вместо 300 лв

Повече за курса:

Основните програми от Microsoft Office пакета - Excel, Word и PowerPoint - са добре известни и разпространени в най-различни сфери от ежедневието. Те са неразделна част от работата в повечето организации, фирми и офиси и присъстват неминуемо в събития, като презентации, конференции, семинари, бизнес срещи и други. Може да се каже, че тези програми се превръщат във все по-необходим аспект от уменията на съвременния човек.

Microsoft Excel е програма за обработка на електронни таблици. С този курс ще преминете не само първоначално запознаване с програмата и усвояване на базовите умения по изграждане и попълване на електронни таблици, но и ще се запознаете с далеч по-сложни техники, като прилагане на математически формули към огромен обем от информация, автоматично генериране на статистически диаграми и други.

Курсът по Microsoft Excel се състои от 11 видеолекции, с реално изпълнени практически проекти и работните файлове към всеки проект. Получавате също възможност за проверка на наученото и статистики за самооценка.

Microsoft Word е програма за обработка на електронни текстове и документи. С курса ще преминете от първоначално запознаване с програмата към овладяване на умения за създаване на документи и форматиране на текст, вмъкване на снимки и прилагане на таблици, форми, диаграми и други.

Курсът по Microsoft Word се състои от 16 видеолекции, с реално изпълнени практически проекти и работните файлове към всеки проект. Получавате също възможност за проверка на наученото и статистики за самооценка.

Microsoft PowerPoint е програма за интерактивни презентации. В рамките на курса ще се запознаете с нея и ще усвоите умения, като създаване и редактиране на презентации, прилагане на различни ефекти между слайдове, особености на работата с текст, вмъкване на видео и звук и други.

Курсът по PowerPoint се състои от 10 видеолекции, с реално изпълнени практически проекти и работните файлове към всеки проект. Получавате също възможност за проверка на наученото и статистики за самооценка.

Всички курсове се състоят изцяло от видеоуроци и е изграден на принципа "Обясни - онагледи стъпка по стъпка". Примерите са дадени с Microsoft Excel 2010, Microsoft Word 2010 и Microsoft PowerPoint 2016, като в значителната си част са приложими и за другите версии на програмите.

Към всеки курс получавате също и мобилно приложение за използване на системата чрез телефон (Android).

При грабване на всички курсове, получавате общо 37 видеоурока с обща продължителност от приблизително 4 часа.

Достъпът до системата е изцяло онлайн и може да се осъществи от всякакво интернет устройство, като е налична и мобилна програма, която може да изтеглите и инсталирате на Android смартфон след регистрацията си. За да придобиете представа как работи обучителната система, може да си направите предварителен демо профил в сайта на Urocite.bg, с който да разгледате първия урок от курса.

Курсoвете са подходящи и за начинаещи. Препоръчително е да имате компютърна грамотност.

Прочети още

Условия

Валидност на ваучера: от 23 Май до 14 Октомври 2020г

За да активирате достъпа си, трябва да попълните краткия формуляр на: http://urocite.bg/voucher.php, след което ще ви се появи подробна информация за вход в системата за обучение, в това число - потребителско име и парола. От този момент започва да тече и срокът за обучението ви. При затруднение за регистрация, изпратете на E-mail info.urocite@gmail.com следната информация:
- Наименование на курса ("Word, Excel и/или Power point");
- Номер на ваучер;
- Избрано потребителско име;
- E-mail, с който да бъде осъществена регистрацията;
- Телефонен номер за контакт.

При изпращане на email, в рамките на 2 работни дни ще бъдете регистрирани в обучителната система на Urocite.bg и ще получите на посочения от вас E-mail подробни инструкции за вход и използване на системата. Възможно е посоченото от вас потребителско име да бъде променено за нуждите на системата.

Офертата включва 6-месечен достъп до обучителната система и до цялото съдържание на конкретния курс, включително работни файлове от онагледени действия в уроците.

Urocite.bg не поема ангажимент за форми на комуникация в реално време. Допълнителни часове с преподавател се извършват след допълнителна уговорка и срещу доплащане към Urocite.bg - 14лв на час.

При желание за получаване на сертификат за преминат дистанционен курс, Urocite.bg си запазва правото да изиска проверка на усвоените знания чрез провеждане на онлайн изпит, като сертификатът се заплаща отделно - 25лв.

Прочети още
4.80 от 543 оценки
320
Всички отзиви
486 · 90%
32 · 6%
10 · 2%
2 · 0%
13 · 2%
Отзиви от Мъже
94 · 90%
6 · 6%
1 · 1%
1 · 1%
3 · 3%
Отзиви от Жени
372 · 89%
24 · 6%
9 · 2%
1 · 0%
10 · 2%
Отзиви от София
140 · 88%
7 · 4%
2 · 1%
1 · 1%
9 · 6%
Отзиви от Пловдив
98 · 91%
4 · 4%
4 · 4%
1 · 1%
1 · 1%
Отзиви от Варна
85 · 89%
8 · 8%
1 · 1%
0 · 0%
2 · 2%
Отзиви от Бургас
51 · 91%
4 · 7%
1 · 2%
0 · 0%
0 · 0%
Отзиви от Стара Загора
26 · 90%
3 · 10%
0 · 0%
0 · 0%
0 · 0%
Дияна преди ден
Много полезен курс
1 · подкрепям!
Горяна преди седмица
Супер са
1 · подкрепям!
ваня преди седмица
Всичко е обяснено много подробноо!
1 · подкрепям!
Мария преди 3 седмици
Ползвала съм и други курсове на екипа - Urocite.bg
Много ясни и разбираеми.
Препоръчвам на всички.
1 · подкрепям!
Лазар преди 3 седмици
Очарован съм! Отлично!
1 · подкрепям!
Цветелина преди 3 седмици
Харесва ми много!
1 · подкрепям!
Детелина преди месец
Много съм доволна
1 · подкрепям!
Silvia преди месец
Силно препоръчвам 🍀
1 · подкрепям!
Aneliya преди месец
Уроците са наистина много добри!
1 · подкрепям!
Velislava преди месец
Курсът дава разяснение за основните понятия и базовите механизми във фотографията.Не е претрупано с информация която да не можеш да разбереш и запомниш.Доволна съм от курса.
1 · подкрепям!
още отзиви
Адрес и контакти
Профил
Офертата е осигурена от Urocite.bg
Онлайн услуга.
Тел.:
089 92* **** (покажи)
Сайт:
За фирмата
Профил
Още за Urocite.bg вижте в профила им в Grabo.bg

Urocite.bg е стартиращ обучителен център с млад и ентисуазиран екип, с IT и педагогически компетенции. Центърът, който засега е изцяло виртуален и функционира онлайн, е насочен към повишаване на дигиталните компетенции на клиентите си. Urocite.bg може да се похвали с високоефективна авторска обучителна платформа, създадена от самия екип. А така също и с богат опит и биография в областта на свободната практика в web технологиите.

Повече информация за Urocite.bg можете да откриете на адрес www.urocite.bg.

Офертата е осигурена от ЕДЕЛВАЙС - ВЕЛИЧКА ВАСИЛЕВА ЕТ, ЕИК: 115242423.

Въпроси и отговори5
Здравейте.Обучение на коя годишна версия от програмите World и Excel вие предлагате?
Примерите са дадени с Microsoft Excel 2010, Microsoft Word 2010 и Microsoft PowerPoint 2016, като в значителната си част са приложими и за другите версии на програмите.
След като премина онлайн курса, за 25 лева заплащане от моя страна, сертификатът и за трите пакета ли е, какво пише на него?
За трите курса ще бъде. Ще пише успешно преминато обучение по Microsoft Office.
Закупих пакета 3 онлайн курса excel, word i power point. Защо само на excel ми дава да имам сертификат, а на другите 2 курса не ми дава опцията ?
Здравейте,
излиза Ви така, защото за първите два има автоматизирани функции за сертифициране, а за третия не. Ако желаете да получите сертификат и за третия курс, може да Ви изпратим писмена задача, както беше посочено в офертата.
Логнах се във вашата система, но засега ми дава достъп само до курса за Exel, а аз избрах ваучер за три курса:Exel, Word и Power point. Какъв може да е проблемът?
В нашата система има 4 курса за Microsoft office - Excel, Word, Power point и един комбинативен курс - Microsoft office. Явно сте избрали курса, който е посветен само на Excel.
След завършване на курса ще получа ли някакъв документ или сертификат?
Здравейте,
При желание за получаване на сертификат, Urocite.bg си запазва правото да изиска проверка на усвоените знания чрез провеждане на онлайн изпит, като сертификатът се заплаща отделно - 25лв.
Предишни оферти296
Виж още
Още оферти за Уроци и курсове
Курс по италиански език за ниво А1
189 лв. 380 лв. 11.09 - 28.09 3 от 8 Център
Индивидуален урок по плуване за дете или възрастен
9.90 лв. 20 лв. 13.06 - 30.09
07 : 10 : 24
57 грабнати кв. Хладилника
Онлайн курс по английски език за 4 нива - А1, А2, В1 и В2
39.90 лв. 590 лв. 17.09 - 16.10
55 : 10 : 24
2 грабнати
Опреснителен шофьорски курс с 10 или 20 часа кормуване
150 лв. 250 лв. 24.07 - 24.09
79 : 10 : 24
15 грабнати кв. Гоце Делчев
« Обратно към всички оферти
ГрабниЦени от: 9.90лв 100лв

Въпрос

Изпрати