X
Тази оферта вече е разграбена!
» Виж всички активни оферти за Уроци

Индивидуален онлайн курс по Фотошоп, с 6-месечен достъп, от Urocite.bg

Офертата е разграбена! от 30.06.2020г до 19.07.2020г
Грабнати ваучери:
5
Предоставено от: Urocite.bg
Цена: 200лв 19.90лв
Запиши се за известие при нова оферта от Urocite.bg
Email:

За офертата

Независимо дали сте работили преди с Adobe Photoshop, или сте напълно начинаещи, може бързо и лесно да усвоите най-известната и вероятно най-мощната програма за обработка и създаване на изображения! Urocite.bg ще ви съдейства с индивидуален онлайн курс, съобразен изцяло с вашите интереси и ниво, и то - с 90% отстъпка!

Индивидуален онлайн курс (Workshop) по Фотошоп, с 6-месечен достъп 19.90 лв вместо 200 лв

Повече за услугата:

Уменията да боравите с Photoshop могат да обогатят вашето CV, да отворят пред вас нови професионални възможности, да дадат поле за изява на вашето въображение за създаването на вълнуващи визуални проекти или, например, да ви освободят от необходимостта да работите с маркетингова агенция за създаване на рекламни материали за вашия бизнес.

Платформата за обучение на Urocite.bg ви предлага уникален метод за усвояване на Фотошоп - чрез индивидуален онлайн курс (Workshop), в който можете да избирате точно определени проекти, които Ви впечатляват и които желаете да можете да осъществявате самостоятелно. При метода на обучение Workshop можете да избирате измежду десетки различни проекти, изпълнени с Adobe Photoshop и да подберете точно тези, които са от тематиката, която Ви вълнува, и които са изцяло съобразени с вашето ниво и лични интереси.

Всеки проект, който можете да избирате, включва онлайн тренинг за работа с Photoshop, изграден изцяло от видеоуроци на български език. Проектите са с изключителна практическа насоченост, като всеки проект обхваща реализирането стъпка по стъпка на определени визуални резултати, ефекти, обработки на снимки и други. Подканени сте да преповторите сами отделните проекти. Към всеки проект ще намерите необходимите файлове - снимки и редакционни файлове, съдържащи изпълнените проекти.

Ще получите достатъчно кредит, за да формирате свой собствен, индивидуален обучителен курс с продължителност от 4 до 8 часа, който се състои от изцяло от видеоуроци. Няма значение дали сте напълно начинаещ или имате известен опит с програмата и желаете да доразвиете знанията и уменията си. Можете да подбирате проекти, съобразени с вашето ниво, а веднъж след като финализирате вашия обучителен курс, платформата на Urocite.bg с помощта на интелигентни функционалности ще подреди избраните от вас проекти в система от уроци, която плавно преминава от по-лесни към по-сложни теми и ви осигурява за подходящата за вас организация на обучениe.

Веднъж след като получите достъп до своя Workshop, трябва да изберете измежду десетките възможни проекти (общо 30 към момента), изпълнени от преподавателите в курса чрез програмата Фотошоп. Всеки проект е онагледен с резултатната снимка от изпълнения проект, текстово описание и ниво на сложност. Избирате измежду различни категории проекти - Запознаване с Фотошоп и инструменти на програмата, Колажи, Обработки на снимки, Web дизайн, Брандинг и дизайн на абстрактни фигури, Рисуване с Photoshop.

Докато избирате желаните от вас проекти, платформата на Urocite.bg ще ви напътства и подпомага. Ако за определен проект е необходимо предварително да усвоите определени знания, платформата ще Ви предупреди и ще ви насочи към избора на необходимите други проекти. Когато приключите с избора си, вие финализирате вашия курс, а платформата ви извършва структуиране на подбраните проекти, като ги подрежда по сложност за поетапно усвояване от по-лесните умения към по-сложните.

За да получите представа как работи курсът, можете да си направите предварителен демо профил, с който да разгледате един проект от Workshop-a със сравнително ниска сложност (за целта посетете: http://www.urocite.bg/).

Прочети още

Условия

Валидност на ваучера: от 30 Юни до 30 Юли 2020г

След издаване на ваучера, е необходимо да попълните краткия формуляр на: http://urocite.bg/voucher.php, след което ще ви се появи подробна информация за вход в системата за обучение, в това число - потребителско име и парола. От този момент започва да тече и срокът за обучението ви. При затруднение за регистрация, изпратете на E-mail info.urocite@gmail.com следната информация:
- Номер на ваучер;
- Избрано потребителско име;
- E-mail, с който да бъде осъществена регистрацията;
- Телефонен номер за контакт.

При вариант с изпращане на информацията за регистрация на e-mail, в рамките на 2 работни дни ще получите на посочения Е-mail писмо с подробни инструкции за вход и използване на системата (възможно е посоченото от вас потребителско име да бъде променено за нуждите на системата).

След осъществяване на вход в система от ваша страна с предоставените ви данни, следва да влезете в своя Workshop и да подберете желаните от вас проекти за усвояване и след това да финализирате процеса на избора чрез осигурен за целта бутон в платформата. След финализирането вече ще имате достъп до специално създаден за вас обучителен курс, съдържащ избраните от вас проекти, подредени по сложност за поетапно усвояване на необходимите знания и умения за реализирането на проеките.

От момента на регистрирането ви в системата за период от 6 месеца напред имате неограничен, безусловен и пълен достъп до всички проекти и уроци и материали, съдържащи се в тях. Без система на поетапно допускане и други условия.

6-месечният срок на достъп започва да тече от момента на регистрирането ви в системата и предоставянето ви на възможност за вход и създаване на индивидуалния курс.

Курсът е подходящ и за начинаещи, и за напреднали. Базиран е изцяло върху видоематериали.

Urocite.bg не поема ангажимент за форми на комуникация в реално време.

При желание за получаване на сертификат за преминат дистанционен курс, Urocite.bg си запазва правото да изиска проверка на усвоените знания чрез провеждане на изпит, като сертификатът се заплаща отделно - 25лв.

Общите условия за ползване на Urocite.bg може да прочетете на: http://www.urocite.bg/obshti.php.

Прочети още
4.80 от 523 оценки
303
Всички отзиви
467 · 89%
32 · 6%
10 · 2%
2 · 0%
12 · 2%
Отзиви от Мъже
93 · 89%
7 · 7%
1 · 1%
1 · 1%
3 · 3%
Отзиви от Жени
354 · 89%
24 · 6%
9 · 2%
1 · 0%
9 · 2%
Отзиви от София
140 · 89%
7 · 4%
3 · 2%
0 · 0%
8 · 5%
Отзиви от Пловдив
94 · 91%
4 · 4%
3 · 3%
1 · 1%
1 · 1%
Отзиви от Варна
80 · 88%
8 · 9%
1 · 1%
0 · 0%
2 · 2%
Отзиви от Бургас
53 · 90%
5 · 8%
1 · 2%
0 · 0%
0 · 0%
Отзиви от Русе
24 · 86%
3 · 11%
0 · 0%
0 · 0%
1 · 4%
Недко преди 3 дни
Курсът е много интересен и разбираем за начинаещи!
1 · подкрепям!
Латинка преди 4 дни
Курсът е много интересен и ще ми бъде от полза. Уроците са добре обяснени и разбираеми, дори и за напълно начинаещи.
1 · подкрепям!
Константин преди 5 дни
Изключително обещаващо начало на курса.
Коректни , много добре организирана дейност с ясна и добре направена платформа.
За мен е чест да се присъединя към UROCITE.BG
Успех на всички, да научим избрания език и да продължаваме да се развиваме!
1 · подкрепям!
Радмила преди седмица
Курсът е много интересен и разбирам за напълно начинаещи курсисти.
Радмила Тодорова
1 · подкрепям!
Марина преди седмица
Прекрасна платформа- лесна за употреба, добре структурирана.
1 · подкрепям!
Gergana преди седмица
Супер е!
1 · подкрепям!
Росица преди 2 седмици
Супер!
1 · подкрепям!
Гергана преди 2 седмици
Много полезен курс!
1 · подкрепям!
Тодор преди 3 седмици
Много съм доволен от курса!
1 · подкрепям!
Живка преди месец
Много полезен курс!
1 · подкрепям!
още отзиви
Адрес и контакти
Онлайн услуга.
Тел.:
089 92* **** (скрит)
Сайт:
Профил
Офертата е осигурена от Urocite.bg
За фирмата

Urocite.bg е стартиращ обучителен център с млад и ентисуазиран екип, с IT и педагогически компетенции. Центърът, който засега е изцяло виртуален и функционира онлайн, е насочен към повишаване на дигиталните компетенции на клиентите си. Urocite.bg може да се похвали с високоефективна авторска обучителна платформа, създадена от самия екип. А така също и с богат опит и биография в областта на свободната практика в web технологиите.

Повече информация за Urocite.bg можете да откриете на адрес www.urocite.bg.

Още за Urocite.bg вижте в профила им в Grabo.bg

Офертата е осигурена от ЕДЕЛВАЙС - ВЕЛИЧКА ВАСИЛЕВА ЕТ, ЕИК: 115242423.

Въпроси и отговори1
Коя точно версия на програмата, от коя година трябва да си изтегля, за да мога да се обучавам в курса?
Версията е CS2 и онагледените функционалности и действия са налични във всички по-нови версии на програмата.
Предишни оферти292
Виж още
Онлайн курс по избор - Google, Facebook или E-mail маркетинг
19.90 лв. 100 лв. 3.08 - 3.09
80 : 22 : 45
10 грабнати
-80%
Онлайн курс по избор - маркетинг, програмиране или дизайн във Facebook, с 6-месечен достъп
19.90 лв. 100 лв. 8.07 - 8.08
80 : 22 : 45
24 грабнати
-80%
Още оферти за Уроци и курсове
Опреснителен шофьорски курс с 10 или 20 часа кормуване
150 лв. 250 лв. 24.07 - 24.09 4 грабнати кв. Гоце Делчев
Онлайн курс по испански език за начинаещи, с 6-месечен достъп до платформата
24.90 лв. 180 лв. 16.03 - 16.08
32 : 22 : 45
36 грабнати Варна
Онлайн курс по испански език - ниво А1 или А2, с 6-месечен достъп
19.90 лв. 99 лв. 11.05 - 15.08
80 : 22 : 45
38 грабнати Център
-80%
« Обратно към всички оферти

Въпрос

Изпрати