X
Тази оферта вече е разграбена!
» Виж всички активни оферти за Уроци

12-месечен достъп до онлайн курс по Английски език, нивa А1, А2 и В1, от Cube.bg

Офертата е разграбена! от 03.04.2020г до 09.04.2020г
Грабнати ваучери:
13
Предоставено от: Cube.bg
Цена: 290лв 29.90лв
Запиши се за известие при нова оферта от Cube.bg
Email:

За офертата

С Cube.bg имате възможност на една шокиращо изгодна цена да учите английски език цяла година!

12-месечен достъп до онлайн курс по Английски език, нивa А1, А2 и В1 29.90 лв вместо 290 лв

Повече за обучението:

Системата съдържа разнообразие от интерактивни упражнения, тестове и игри. Чрез игрова система (флаш карти) ще запаметите неусетно около 50 нови думи във всеки урок (с правилно произношение и изписване). Чрез аудио и видео материали ще тренирате слушането и разбирането, а с разнообразието от интерактивни упражнения във всеки урок автоматично ще проверявате своите знания. Включени са и други игрови елементи като трупане на точки в профила и състезания с останалите участници в курсовете.

Всичките ви резултати се пазят в индивидуалния ви профил на платформата, като по-всяко време можете да следите напредъка си.

При успешно завършване и на трите части от ниво с над 80% - получавате сертификат и индивидуално електронно портфолио, в което да съхранявате постиженията си (лична страница в интернет, достъпна завинаги). Посредством електронното портфолио лесно ще може да споделяте вашите сертификати в социални мрежи, по имейл, да ги разпечатате като PDF или добавите към автобиография, CV.

Материалите остават видими след направата им до изтичане на абонамента и при подновяване на достъпа резултатите ви се пазят в профила и може да започнете от там, до където сте стигнали.

Прочети още

Условия

Валидност на ваучера: от 3 Април до 3 Юни 2020г

След издаване на ваучер, в рамките на неговата валидност, е необходимо да се регистрирате на: https://www.cube.bg/registration и да изпратите имейл на office@cube.bg, като посочите номер на ваучера. В рамките на същия ден ще ви бъдат върнат отговор.

Курсовете Learn&Play® са специално разработени за самостоятелна подготовка. Те съдържат 9 модула, разделени на три нива А1, А2, В1, според изискванията на Европейската езикова рамка. Всяко ниво се състои от три части (3 модула), всяка с по 33 урока (общо 99 урока)

При успешно завършване и на трите части от ниво с над 80% - получавате сертификат и индивидуално електронно портфолио.

Прочети още

Бонуси

Всеки клиент с ваучер получава:
- граматическа книга, включваща всички правила в английския език с превод на български език и примери;
- достъп до учебна библиотека с допълнителни интерактивни дейности и упражнения.

Прочети още
4.80 от 92 оценки
30
78 · 85%
10 · 11%
3 · 3%
1 · 1%
Роза преди седмица
Страхотно! Най-после добра дистанционна платформа за изучаване на чужд език!
1 · подкрепям!
Диляна преди месец
Много достъпно систематизирана платформа за обучение, помогна ми да опресня и надградя знанията, които имах. Изключително съм доволна, че избрах вашия сайт и с удоволствие го препоръчвам на всеки!!
2 · подкрепям!
Стефан преди 2 месеца
Добре система за обучение.
1 · подкрепям!
vladimir преди 2 месеца
добре за сега
1 · подкрепям!
Богдан преди 2 месеца
удобно, занимателно
1 · подкрепям!
Христинка преди 4 месеца
много съм доволна
1 · подкрепям!
Кристина преди 5 месеца
много съм доволна от уроците
1 · подкрепям!
РОСИЦА преди 5 месеца
Учи и играй; Така е. Уроците са поднесени по забавен и достъпен начин.
1 · подкрепям!
Райна преди 5 месеца
Моля Ви да изпратите линк , за да го активирам, защото остаеат 5 дни до изтичане на активиране. Може би съм го изтрила по невмимание.Имеклът ми е reni1500@abv.bg Благодаря.
1 · подкрепям!
Рахиме преди 6 месеца
Добър онлийн курс още не съм довълшила до края.
1 · подкрепям!
още отзиви
Адрес и контакти
Онлайн услуга.
Тел.:
087 94* **** (скрит)
Сайт:
Профил
Офертата е осигурена от Cube.bg
За фирмата

Cube.bg извършва изработка, поддръжка, интеграция и експлоатация на интернет и софтуерни приложения, организиране и провеждане на езикови курсове и фирмено обучение, организиране и провеждане на дистанционно обучение.

" Да премахваме бариери, да стимулираме промени и да създаваме възможности." - Това са ключовите аспекти на тяхната мисия.

Те постигат мисията си чрез непрекъснатото разработване и усъвършенстване на софтуерна платформа, като по този начин предоставят възможност на обучаващите да представят своята учебна програма онлайн, а на учащите да имат достъп до курсове, с които да придобиват умения и знания, когато и от където им е удобно, заедно с отлична комбинация от избор, цена, качество и иновативност.

Функциите на всеки един от екипа им е много ценна. Работят в синхрон и напълно се допълват, като комбинация от талант, опит и страст. Работят всеки ден с главната цел да създадат практична и ефективна платформа за онлайн обучения, която да стигне до всички нуждаещи се потребители, както в България, така и в чужбина. Това което ги прави горди е ясната визия за създаването на един дигитален свят без бариери и ограничения.

Платформата Cube.bg е динамична среда, която включва всичко необходимо за провеждане на онлайн обучения - от виртуално училище с класни стаи (за провеждане на уроци на живо) до система за създаване, съхраняване и предлагане на интерактиви онлайн курсове за обучение. Платформата притежава изключителни характеристики, които спестяват време и увеличават съвместната работа между обучаеми и обучаващи, като позволява на всеки, независимо дали е частен учител, компания или институция, да изгради обучителни курсове, изцяло в онлайн среда.

Платформата е изцяло уеб-базирана, т.е не е нужно да се инсталира допълнителен софтуер на компютъра, като достъпа се осъществява през всеки познат браузър, посредством потребителско име и парола. Адаптивният уеб дизайн, позволява ползването на платформата от мобилни устройства.

Повече информация за Cube.bg можете да откриете на адрес cube.bg или във Facebook.

Още за Cube.bg вижте в профила им в Grabo.bg

Офертата е осигурена от ЕОС 2013 ЕООД, ЕИК: 202641925.

Предишни оферти44
Виж още
Още оферти за Уроци и курсове
Онлайн курс по италиански език за начинаещи
19.90 лв. 99 лв. 11.05 - 30.06
14 : 44 : 16
9 грабнати Център
-80%
Двумесечен онлайн курс по английски, немски, испански или френски език, плюс IQ тест
28.90 лв. 200 лв. 5.06 - 31.07
38 : 44 : 16
2 грабнати
Шофьорски курс за категория В
350 лв. 660 лв. 11.05 - 11.07 7 грабнати кв. Гоце Делчев
2 часа обучение по боравене с огнестрелно оръжие за жени - на 4 Юли, в с. Лозен
79 лв. 106.60 лв. 4.07
14 : 44 : 16
2 грабнати Лозен
-26%
« Обратно към всички оферти

Въпрос

Изпрати