X
Тази оферта вече е разграбена!
» Виж всички активни оферти за Уроци

Онлайн курс по разговорен бизнес английски за ниво В2 - във виртуална стая с преподавател, от Езиков център Школата

Офертата е разграбена! от 11.03.2020г до 20.03.2020г
Грабнати ваучери:
3
Предоставено от: Езиков център Школата Бургас
Цена: 360лв 72лв
Запиши се за известие при нова оферта от Езиков център Школата
Email:

За офертата

Без значение дали сте у дома, в офиса, в парка, в страната, или в чужбина, чрез онлайн курсове на Школата вие спестявате време и пари, а знанията си по чужд език получавате в реално време от висококвалифицирани преподаватели!

Онлайн курс по разговорен бизнес английски език, ниво В2 (5 седмици) 72 лв вместо 360 лв

Повече за курса:

Учебната система, по която преминава обучението по разговорен бизнес английски език, е на издателство Oxford University Press - Business Result. Тя се характеризира с това, че е подходяща за заети и амбициозни хора, като целта е да развива важни бизнес умения и лексика. Включеният материал е практичен, гъвкав и се възприема лесно. Всички раздели покриват ключови области - общуване, участие в срещи, решаване на проблеми, разговори по телефона. Фокусът е върху уменията за говорене и слушане, текстовете са съвременни и от разнообразни, от автентични източници. Съдържанието е интернационално и не представя конкретно британски или американски културни и лингвистични модели.

Учебникът Business Result съдържа: мини учебна тетрадка (Practice File) за упражнение на новата граматика и лексика, след всеки урок; интерактивна тетрадка с речник, който съдържа около 600 думи и ключови фрази, свързани със срещи, презентации, телефонни разговори и пътувания. Добавено е приложение с основните насоки за водене на бизнес кореспонденция в писмен вид, шаблони на официални и неофициални писма, запитвания, оформяне на оферти и договори.

Учебникът съдържа и изучаване на конкретни, реални бизнес ситуации, подкрепени от професионалните съвети на преподаватели и експерти от Cranfield School of Management - специални DVD уроци, които представят реални бизнес модели и възможност за пресъздаване на комуникативните ситуации по-достъпно и по-интересно.

Курсът е предназначен за владеещи минимум ниво В1 и за хора с непреодолима езикова бариера. Развиват се слушане, четене, разбиране и писане. Съобразен е с изискванията на Общоевропейската езикова рамка и е подходящ за всички възрасти.

Онлайн обучението осигурява всички предимства на класическото присъствено обучение - съвместна работа с квалифициран преподавател по съответния чужд език в реално време. Удобството на онлайн уроците е комфортът да се обучавате независимо от мястото, на което се намирате, тъй като занятията се провеждат във виртуална класна стая с помощта на видеокамера и микрофон, виртуална бяла дъска, дигитални документи и презентации. По време на уроците вие виждате и чувате своя преподавател и можете да разговаряте с него, да задавате въпроси (чрез вашия микрофон или чат), да наблюдавате работата на водещия по интерактивна презентация и интерактивна дъска.

След урока получавате запис от събитието и може да се връщате многократно към него. За да учите онлайн, ви трябва само компютър, таблет или телефон с добра интернет връзка, камера и слушалки. Не е необходимо да инсталирате допълнителен софтуер.

"Ученето няма възраст и граници. Учи от всяка точка на света с Школата!"

Прочети още

Условия

Валидност на ваучера: от 11 Март до 20 Март 2020г

С предварително записване, най-късно до 20 Март, нa: info@shkolata.eu или на: 089 72* **** (скрит), като посочите номер и секретен код на ваучер и телефонен номер за контакт.

Необходимо е да си направите регистрация и на: https://shkolata.eu/en/, за да получите достъп.

Офертата включва 6-месечен достъп до материалите и записите на изминали уроци в платформата.

Курсът стартира на 21 Март, по следния график:
- Събота: 17:00 - 19:00ч;
- Неделя: 17:00 - 19:00ч.

След приключване на курса се полага финален изпит на база всички изучавани теми. При успешното му преминаване се получава сертификат, удостоверяващ владеенето на съответното ниво.

Прочети още
4.60 от 30 оценки
17
25 · 83%
2 · 7%
2 · 7%
1 · 3%
Мария преди 5 дни
Доволна съм, както от служителите в офиса, така и от преподавателската.
 · подкрепям!
Станислав преди 3 месеца
Доволен !
1 · подкрепям!
Кирова преди 3 месеца
Отлична платформа за изучаване на френки език, практична виртуална стая, страхотна и отзивчива преподавателка. Препоръчвам услугите, платформата и курсовете на Езиков център Школата.
1 · подкрепям!
Диана преди 3 месеца
Платформата е много удобна. Комуникацията с офиса е отлична.
1 · подкрепям!
Христина преди 4 месеца
Курсът надмина очакванията ми! Ученето на език никога не е било така приятно и удобно. Доволна съм от скоростта на преподаване на новия материал, от начина, по който е организирана виртуалната класна стая. Учебникът е много добър! Горещо препоръчвам този курс. Аз лично се записах и за следващо ниво
1 · подкрепям!
veselka преди 4 месеца
Много добро!
1 · подкрепям!
Албена преди 5 месеца
Лесно и интересно е обучението с уроците на "Школата".
1 · подкрепям!
Добромир преди 5 месеца
Харесва ми как е направен онлайн курса по английски, ниво А1, учи се лесно.
1 · подкрепям!
Nina преди 5 месеца
Искам да благодаря на всички от екипа на Езиков център "Школата ". Много съм доволна от организацията на курса по немски език и преподавателката на ниво В2. Научих много нови неща, които ще са ми полезни за напред. Препоръчвам на всеки да усъвършенства знанията си по немски език. Благодаря от сърце
4 · подкрепям!
Светослав преди 5 месеца
Доволен съм от изминалите десет занятия от "Онлайн курса по разговорен английски във виртуална стая с преподавател от Обединеното кралство". Преподавателя е с опит и това ми помага в преодоляването на езиковата бариера. Приятно е усещането, че въпреки граматическите грешки мога да водя разговор.
2 · подкрепям!
още отзиви
Адрес и контакти
Бургас, Лазур, бл. 33, вх. 5, ет. 1 - офис (кръстовище на бул. Демокрация, зад Механотехникум)
Тел.:
089 72* **** (скрит)
Раб.Вр:
По график.
Профил
Офертата е осигурена от Езиков център Школата
За фирмата

Школата е иновативен чуждоезиков център за деца, ученици и възрастни, където с много любов и професионализъм се преподава по интерактивна методика.

Школата
съчетава класическата форма на преподаване с най-съвременните технологии на обучение в онлайн пространството. Целта е да се предада информация, но също да се помогне на обучаващите да се превърнат от пасивни получатели на знания в активни конструктори на житейския си път. Онлайн обучението, което се предлага, излиза извън рамките на разстоянието. То дава възможност на хората от всички краища по света да общуват и да учат заедно.

Още за Езиков център Школата вижте в профила им в Grabo.bg

Офертата е осигурена от ШКОЛАТА ООД, ЕИК: BG204695028.

Предишни оферти36
Виж още
Още оферти за Уроци и курсове
Шофьорски курс за категория А, А1, А2 или В
270 лв. 2.07 - 31.07
34 : 41 : 19
кв. Драгалевци
Шофьорски курс за категория В
350 лв. 660 лв. 11.05 - 31.07 18 грабнати кв. Гоце Делчев
Летен онлайн курс по Английски език с учител - ниво по избор
149.99 лв. 300 лв. 4.07 - 4.08
82 : 41 : 19
3-месечен курс по английски език за ниво по избор - А1, А2, В1 или В2
124.90 лв. 250 лв. 17.06 - 17.07
58 : 41 : 19
5 грабнати Варна
« Обратно към всички оферти

Въпрос

Изпрати