X
Тази оферта вече е разграбена!
» Виж всички активни оферти за Забавления

60 минути пленителна игра в Стая на загадките Studio S, от Осем зони

Офертата е разграбена! от 16.09.2019г до 22.09.2019г
Грабнати ваучери:
9
Цена: 38лв 12.50лв

За офертата

Ще успеете ли да направите важното откритие, за да отвоювате свободата за себе си и своите приятели? Въоръжете се с наблюдателност, ловкост и много логика, за да избягате от звука на подчинението! Ще успеете ли да вземете контрол над собственото си бъдеще или ще се превърнете в покорни изпълнители на чуждата воля?

60 минути отборна игра в Стая на загадките Studio S 12.50 лв вместо 38 лв

Един ваучер е за един човек над 18г.

Играта изисква отбор от 2 до 6 човека.

Повече за стая на загадките Studio S:

Социалните мрежи следят всяка ваша снимка, къде се намирате, какво харесвате, как се чувствате! От години те искат да Ви подчинят! Консорциум "Симилитар" успя да го направи само с един единствен звук. Всеки, който чуе този звук на подчинението се превръща в покорен роб.

През 1814г отоневрологът професор Герасимов и преподавателят по История на музиката доцент Йохан Вогел започват изследване, което да докаже, че човешкият мозък може да възприеме определени звукови честоти и да реагира, както кучетата реагират на уреди "кучегон". Това са уреди, които излъчват честота караща кучетата да се отдръпват без да им причиняваме физически наранявания. Целта на изследването е да се открият определени честоти, които да провокират различни емоции и действия в хората. Изследва се дали може да се провокира само със звук - агресия, щастие, сънливост, раздразнение, спокойствие. Интересното при тези звуци, че те не се чуват от всички. Ако на група хора в едно помещение се пусне подобен звук, едни ще го чуят, а други ще чуват само тишина. Тези, които чуват само тишина, също се повлияват от звука, но не разбират, че са го чули. Ако изследването се окаже успешно, ще може да се контролират големи групи от хора, без те да знаят за това. През 1820г изследването е официално прекратено. Резултатите са архивирани.

През 2012г група студенти от висшето музикално училище "Ханс Айслер" в Берлин откриват част от трудовете на доцент Вогел. Сред тях е българският студент Александър Милчев. Прибирайки се в България след завършването на висшето си образование той създава музикална лаборатория с напълно оборудвано звукозаписно студио, в което провежда подобни изследвания с клиентите на студиото, без тяхно знание. Александър постига изключителен успех, откривайки звукова честота, която води до пълно подчинение хората върху, които е прилагана. Всеки, който веднъж е чул този звук, може да бъде програмиран да изпълни всяка команда, която е съпроводена с пускането на този звук отново. Така могат да се контролират големи групи хора - да се започват войни, да се свалят правителства, да се извършват атентати, да се създават фалшиви спомени…

Александър споделя с близките си, че от консорциум "Симилитар" желаят да откупят правата върху откритият "звук на подчинението". Александър успешно финализира сделката и получава 260 000 евро за откритието си. Той подписва декларация, с която се отказва от продължаване на изследвания по темата. Студиото му остава затворено, но напълно оборудвано и пазещо тайните на великото откритие. Сега имате възможност да влезете в студиото и музикалната лаборатория на Александър. Ще успеете ли да повторите стъпките му и да откриете тайната на великото откритие, или ще попаднете в капана на "звука на подчинението" и ще се превърнете в марионетки изпълняващи волята на консорциум "Симилитар"?

Имате достъп до студиото на Александър точно за 60 минути. Ще успеете ли да вземете контрол над собственото си бъдеще?

Прочети още

Условия

Валидност на ваучера: от 16 Септември до 16 Октомври 2019г

С предварително записан час на: 088 94* **** (скрит). Необходимо е също така да изпратите номер и секретен код на ваучер - на лично съобщение във Facebook страницата: https://www.facebook.com/StaiteTop30EscapeRoom, или на E-mail: zagadki86@abv.bg.

За рождени дни и мероприятия е необходима предварителна резервация на: 088 94* **** (скрит).

Един ваучер е за един човек, над 18г.

За деца под 18г се доплаща на място, според цените в сайта на Осем Зони - http://www.osemzoni.com/.

Играта изисква участие на отбор, съставен от 2 до 6 човека.

Стаята предлага и възможност за тиймбилдинг на фирми, който се провежда от психолози.

Всеки клиент може да ползва неограничен брой ваучери.

Прочети още
Адрес и контакти
Пловдив, Кючук париж, ул. Петър Стоев 36 А
Тел.:
088 94* **** (скрит)
Раб.Вр:
Понеделник - Неделя: 10:00 - 20:00ч.
За фирмата

Осем Зони представя първата Музикална стая на загадките Studio S, в която се провежда тиймбилдинг от психолози.

Офертата е осигурена от ОСЕМ ЗОНИ ЕООД, ЕИК: 204144039.

Още оферти забавления
1 или 4 арт занимания с рисуване за деца
7.80 лв. 12 лв. 6.06 - 4.07
90 : 17 : 46
Капана
Рожден ден за до 10 деца! 2 часа парти с караоке, аниматор и меню
139 лв. 260 лв. 2.06 - 11.07
18 : 17 : 46
Център
Юнска вечер в Лятно кино Орфей! Комедията "Двама на люлката" на 18 Юни
10 лв. 16 лв. 18.06
18 : 17 : 46
51 грабнати Център
Детска фотосесия в студио с 25 обработени кадъра
44 лв. 100 лв. 2.06 - 9.09
18 : 17 : 46
Център
« Обратно към всички оферти

Въпрос

Изпрати