X
Тази оферта вече е разграбена!
» Виж всички активни оферти за Уроци

Двумесечен онлайн курс за работа с Microsoft Excel, Word или Power Point, от Учебен център Асториа Груп

Офертата е разграбена! от 16.03.2020г до 29.05.2020г
Грабнати ваучери:
137
Предоставено от: Учебен Център Асториа Груп Варна
Цени от: 210лв 12.90лв
Запиши се за известие при нова оферта от Учебен център Асториа Груп
Email:

За офертата

За всички, които по стечение на обстоятелствата все още не са овладели работата с електронните таблици, създаване на документи или презентации! Учебен център Асториа Груп е ще ви научи, при това с 94% отстъпка!

Двумесечен онлайн курс:

Варианти на офертата:
За работа с Microsoft Excel (19 модула и 55 урока) 12.90 лв вместо 210 лв
За работа с Microsoft Word (28 модула и 61 урока) 12.90 лв вместо 210 лв
За работа с Microsoft Power Point (16 модула и 33 урока) 12.90 лв вместо 210 лв

Повече за онлайн курсовете:

Microsoft Excel
Програма за електронни таблици, която ви позволява ефикасно да обработвате и съхранявате списъци от данни, да извършвате изчисления и да създавате отчети и диаграми. С помощта на Microsoft Excel е възможно лесно и бързо да се въвежда информация, която след това да се променя, изтрива или добавя. Целта на обучението е участниците да затвърдят знанията си и да се научат да работят с бази данни и таблици.

Microsoft Word
Този курс включва в себе си цялостната употреба на Word. Програмата се използва за текстообработка, за създаване, редактиране и печат на различни по вид текстове, молби, предложения, информационни рекламни материали, доклади, реферати и много други. Целите на този курс са да можете да изразите идеите си по-ясно, като използвате различни функции, с цел подчертаване на главната информация в документите.

Прилагат се похвати като образи и картинки, диаграми, контраст на цветовете и размера и подчертаване на символите. Веднъж написан, всеки документ може да се използва многократно - цял или части от него. Ако сгрешите на хартия, документът става невалиден или нечетлив, докато на компютър може да правите промени и накрая, когато получите желания вид, да го отпечатате. Не е необходимо да пишете всичко отново, само за да направите промени от няколко думи. В електронен вид документите заемат много по-малко място и за секунди може да намерите търсения такъв по зададени параметри. В края на курса сами ще можете да боравите с всички функции на Word и ще бъдете удивени колко много време и пари спестява тази програма.

Microsoft Power Point

Програма за презентации, която ви позволява да ги създавате чрез динамични слайдове. Актът на визуализация на слайдовете се нарича слайдшоу, което включва в себе си анимации, дикторски текст, изображения, видеа и много други възможности.

Прочети още

Условия

Валидност на ваучера: от 16 Март до 30 Май 2020г

С предварително записване, в рамките на валидност на ваучера, на Е-mail: info@astoria-academy.com, като посочите номер на ваучер и телефон за контакт. В рамките на същия работен ден ще ви бъде изпратен код за достъп до платформата.

Един ваучер е за един човек.

Онлайн обучението е с продължителност 2 месеца, но в случай, че обучаемите лица разполагат с повече свободно време, то има възможност да преминат зададените учебни модули за по-кратък период. Още от самото начало обучаемият има достъп до целия учебен материал. Всеки един урок, упражнение, тест, аудио и видео материал могат да се преглеждат неограничен брой пъти в рамките на зададения срок на обучението.

В края на обучението или по-рано, в случай, че сте преминали материала, се полага онлайн финален изпит и при достатъчен резултат се издава сертификат.

За повече информация: 089 57* **** (скрит).

Прочети още
4.70 от 1236 оценки
461
1050 · 85%
109 · 9%
33 · 3%
15 · 1%
29 · 2%
Райна преди ден
Перфектна оферта.
1 · подкрепям!
Петя преди ден
Изключително съм доволна от онлайн курса по английски език.Направен е много интересно,лесно за ползване и разбираемо.А комфорта да учиш вкъщи,когато на теб ти е удобно е безцененно.Бях скептично настроена към това ,какви знания бих добила по този начин,но е систематизирано много добре.
1 · подкрепям!
Галя преди 4 дни
Доволна съм
1 · подкрепям!
ivona преди 4 дни
Много добро! Бързо и коректно обслужване. Към уроците има упражнения, които са много полезни и могат да се правят многократно. Има и няколко междинни теста за сверка на знанията. Препоръчвам!
1 · подкрепям!
Тодор преди 4 дни
супер е
1 · подкрепям!
Росица преди седмица
Много добре представен материала и разбираем дори и сина ми научи доста неща който ще му бъдат от полза. Ако искате бързо и лесно да се сдобиете със знания, изберете Асториа Груп и ще бъдете удовлетворени.
1 · подкрепям!
Алина преди седмица
Супер! Много ми допадат уроците;)
 · подкрепям!
Мария преди 2 седмици
много добро отношение и бърза реакция
1 · подкрепям!
Zlatka преди 3 седмици
Много отзивчиви и коректни !Благодаря !
2 · подкрепям!
Десислава преди 3 седмици
Бърза реакция и добро обслужване
1 · подкрепям!
още отзиви
Адрес и контакти
Варна, Център, ул. Мусала 1 (офис)
Тел.:
089 57* **** (скрит)
Раб.Вр:
Онлайн услуга.
Профил
Офертата е осигурена от Учебен Център Асториа Груп
За фирмата

Учебен център Асториа Груп е ориентиран изцяло към подобряване на предлаганите на пазара услуги. Знаят колко е ценно времето ви и се стремят да го оползотворят! Екипът е съставен изцяло от млади и мотивирани специалисти, устремени към вашия успех.

Учебният план включва интересни и вълнуващи проекти, които ще спомогнат за подобряване и развиване на способностите ви. Насочени са към индивидуалните нужди на всеки клиент.

Повече информация за Учебен център Асториа Груп можете да откриете на адрес astoria-academy.com или във Facebook.

Още за Учебен център Асториа Груп вижте в профила им в Grabo.bg

Офертата е осигурена от АСТОРИА ГРУП ООД, ЕИК: BG202425122.

Въпроси и отговори7
Може ли да изкарам курсовете с версиите на програмите от 2010 или трябва да си инсталирам непременно 2013? Има ли съществени разлики?
Здравейте! Не е задължително инсталината на Вашето устройство програма да е версия 2013, разликите във версиите не са драстични. Разбира се, за да е максимално ползотворно обучението, препоръчаме да разполагате със същата версия - 2013 г. Оставаме на Ваше разположение
Мога ли да изкарам курса, ако не разполагам с лаптоп или компютър? Имам само смартфон.
Здравейте! Да, платформата е съвместима и можете да преминете обучението през телефон, но е препоръчително успоредно с обучението да имате инсталирана самата програма / Word, Excel, Power Point 2013 /, с цел практика на преминатия материал. Оставаме на разположение и желаем успешна седмица!
Ще ми помогне ли курсът за разпечатване на таблици от Ексел?
Здравейте,
Благодарим за запитването.
Курсът включва много широк диапазон от функционалностите на MS Excel. Форматирането, принтирането /разпечатването/ на таблици са само малка част от всичко, което можете да научите в него.
Оставаме на разположение за допълнителни въпроси.
Може ли да ми кажете какви програми трябва да имам на компютъра за уроците?
Здравейте! Препоръчително е усппоредно с обучението да имате инсталирана самата програма / Word, Excel, Power Point 2013 /, с цел практика на преминатия материал. Оставаме на разоложение
Сега имам Уърд 10, но срещам големи затруднения с менюто, (доста различно от предишните) , защото не владея английски. Предлаганият курс помага ли в това отношение?
Здравейте! Можем да помогнем със смяна на езика на Вашата инсталирана програма. Молим да се свържете с Нас, за да Ви ориентираме по-лесно в промяна на настройките.
Защо втори ден не получавам достъп до платформа?
Здравейте,
Благодарим за запитването.
Активирането на профила става предварително записване, в рамките на валидност на ваучера, на Е-mail: info@astoria-academy.com, като посочите номер на ваучер и телефон за контакт. В рамките на същия работен ден ще ви бъде изпратен код за достъп до платформата.
Ако закупя два курса, например: уорд и ексел , за колко време ще имам достъп до тях? Може ли да стартирам първо единия и след като го мина да стартирам втория. Ще получа ли фактура?
Здравейте! Можем да предложим две различни стартови дати, но е необходимо да изберете такива включително до 16.04 (тоест от тази дата до края на обучението курсовете ще са застъпени). Молим при изпращане на информация за закупените обучения към имейл info@astoria-academy.com добавете и данни за фактура. Всяко обучение продължава два месеца. Оставаме на разположение
Предишни оферти443
Виж още
« Обратно към всички оферти

Въпрос

Изпрати