X

Двумесечен онлайн курс за работа с Microsoft Excel, Word или Power Point, от Учебен център Асториа Груп

Офертата изтича след:
74:02:54
Грабнати ваучери:
198
Предоставено от: Учебен Център Асториа Груп Варна
Цени от: 210лв 12.90лв
Грабни ваучер

За офертата

За всички, които по стечение на обстоятелствата все още не са овладели работата с електронните таблици, създаване на документи или презентации! Учебен център Асториа Груп е ще ви научи, при това с 94% отстъпка!

Двумесечен онлайн курс:

Варианти на офертата:
За работа с Microsoft Excel (19 модула и 55 урока) 12.90 лв вместо 210 лв
За работа с Microsoft Word (28 модула и 61 урока) 12.90 лв вместо 210 лв
За работа с Microsoft Power Point (16 модула и 33 урока) 12.90 лв вместо 210 лв

Повече за онлайн курсовете:

Microsoft Excel
Програма за електронни таблици, която ви позволява ефикасно да обработвате и съхранявате списъци от данни, да извършвате изчисления и да създавате отчети и диаграми. С помощта на Microsoft Excel е възможно лесно и бързо да се въвежда информация, която след това да се променя, изтрива или добавя. Целта на обучението е участниците да затвърдят знанията си и да се научат да работят с бази данни и таблици.

Microsoft Word
Този курс включва в себе си цялостната употреба на Word. Програмата се използва за текстообработка, за създаване, редактиране и печат на различни по вид текстове, молби, предложения, информационни рекламни материали, доклади, реферати и много други. Целите на този курс са да можете да изразите идеите си по-ясно, като използвате различни функции, с цел подчертаване на главната информация в документите.

Прилагат се похвати като образи и картинки, диаграми, контраст на цветовете и размера и подчертаване на символите. Веднъж написан, всеки документ може да се използва многократно - цял или части от него. Ако сгрешите на хартия, документът става невалиден или нечетлив, докато на компютър може да правите промени и накрая, когато получите желания вид, да го отпечатате. Не е необходимо да пишете всичко отново, само за да направите промени от няколко думи. В електронен вид документите заемат много по-малко място и за секунди може да намерите търсения такъв по зададени параметри. В края на курса сами ще можете да боравите с всички функции на Word и ще бъдете удивени колко много време и пари спестява тази програма.

Microsoft Power Point

Програма за презентации, която ви позволява да ги създавате чрез динамични слайдове. Актът на визуализация на слайдовете се нарича слайдшоу, което включва в себе си анимации, дикторски текст, изображения, видеа и много други възможности.

Прочети още

Условия

Валидност на ваучера: от 16 Март до 16 Август 2020г

С предварително записване, в рамките на валидност на ваучера, на Е-mail: info@astoria-academy.com, като посочите номер на ваучер и телефон за контакт. В рамките на същия работен ден ще ви бъде изпратен код за достъп до платформата.

Един ваучер е за един човек.

Онлайн обучението е с продължителност 2 месеца, но в случай, че обучаемите лица разполагат с повече свободно време, то има възможност да преминат зададените учебни модули за по-кратък период. Още от самото начало обучаемият има достъп до целия учебен материал. Всеки един урок, упражнение, тест, аудио и видео материал могат да се преглеждат неограничен брой пъти в рамките на зададения срок на обучението.

В края на обучението или по-рано, в случай, че сте преминали материала, се полага онлайн финален изпит и при достатъчен резултат се издава сертификат.

За повече информация: 089 57* **** (покажи).

Прочети още
4.70 от 1262 оценки
477
Всички отзиви
1070 · 85%
112 · 9%
35 · 3%
15 · 1%
30 · 2%
Отзиви от Мъже
187 · 87%
12 · 6%
8 · 4%
3 · 1%
5 · 2%
Отзиви от Жени
847 · 85%
95 · 9%
26 · 3%
10 · 1%
24 · 2%
Отзиви от София
305 · 85%
32 · 9%
11 · 3%
5 · 1%
5 · 1%
Отзиви от Варна
262 · 85%
22 · 7%
9 · 3%
5 · 2%
11 · 4%
Отзиви от Пловдив
161 · 84%
17 · 9%
4 · 2%
3 · 2%
6 · 3%
Отзиви от Бургас
76 · 79%
12 · 13%
5 · 5%
1 · 1%
2 · 2%
Отзиви от Русе
59 · 88%
6 · 9%
1 · 1%
0 · 0%
1 · 1%
ivona преди 2 дни
Много добро и полезно. Препоръчвам.
1 · подкрепям!
Antonia преди 4 дни
Курсовете са добре структурирани и добре обяснени.
При въпрос отговарят бързо и коректно.
2 · подкрепям!
Христо преди 2 седмици
Всичко е лесно и разбираемо. Топ сте.
1 · подкрепям!
Юлиян преди 2 седмици
Професионалисти!
1 · подкрепям!
Паца преди 3 седмици
Бърза коуникация,и отлично сътрудничество!Препоръка и от мен!!!
 · подкрепям!
Йорданка преди 3 седмици
Добър начин да си упражнявам езиците. Доволна съм от програмата която предлагат. Включвам се за пореден път.
2 · подкрепям!
Оля-Стефан преди месец
Страхотни 😊
1 · подкрепям!
Иванка преди месец
Уроците на Курса за работа с Excel 2013 са много добре направени, а функционалностите - разбираемо обяснени. Нямах никакви затруднения. Практическите файлове към задачите са много полезни.
Курсът е увлекателен и върви много леко. Може да бъде минат за по-малко от 2 месеца. Екипът е много отзивчив.
2 · подкрепям!
Кристина преди 2 месеца
Изключително доволна. Уроците са добре структурирани и има много упражнения.
2 · подкрепям!
Irina преди 2 месеца
Много съм доволна от курса по немски А1! Уроците са много добре структурирани, има достатъчно упражнения и тестове, за да се затвърди наученото. Искрено се надявам, че офертата пак ще се появи, за да се запиша за следващото ниво!
1 · подкрепям!
още отзиви
Адрес и контакти
Профил
Офертата е осигурена от Учебен Център Асториа Груп
Варна, Център, ул. Мусала 1 (офис)
Тел.:
089 57* **** (покажи)
Раб.Вр:
Онлайн услуга.
За фирмата
Профил
Още за Учебен център Асториа Груп вижте в профила им в Grabo.bg

Учебен център Асториа Груп е ориентиран изцяло към подобряване на предлаганите на пазара услуги. Знаят колко е ценно времето ви и се стремят да го оползотворят! Екипът е съставен изцяло от млади и мотивирани специалисти, устремени към вашия успех.

Учебният план включва интересни и вълнуващи проекти, които ще спомогнат за подобряване и развиване на способностите ви. Насочени са към индивидуалните нужди на всеки клиент.

Повече информация за Учебен център Асториа Груп можете да откриете на адрес astoria-academy.com или във Facebook.

Офертата е осигурена от АСТОРИА ГРУП ООД, ЕИК: BG202425122.

Въпроси и отговори9
Колко време приблизително е продължителността на един урок за Ексел? Искам да си направя сметка дали ще ми стигне времето. Включена ли е работа с формули?
Здравейте. Бихте могли да разгледате детайлно съдържанието на учебния материал на следния линк https://astoria-academy.com/course/kurs-excel-2013/ Успоредно с обучението е желателно да разполагате с инсталирана програма на Вашето устройство, за да можете да практикувате преминатия материал. Оставаме на разположение и желаем успешен ден!
Мога ли да закупя и трите курса, като сега да имам достъп да първите два едновременно, а след 2 месеца да получа достъп и до третия?
Здравейте! Да, бихте могли да закупите всички обучения, като следва да имате предвид, че последната дата за стартиране е 16 Август. От тази дата обученията ще се застъпят и ще е необходимо едновременно преминаване. Оставаме на разположение и желаем успешна седмица!
Може ли да изкарам курсовете с версиите на програмите от 2010 или трябва да си инсталирам непременно 2013? Има ли съществени разлики?
Здравейте! Не е задължително инсталината на Вашето устройство програма да е версия 2013, разликите във версиите не са драстични. Разбира се, за да е максимално ползотворно обучението, препоръчаме да разполагате със същата версия - 2013 г. Оставаме на Ваше разположение
Мога ли да изкарам курса, ако не разполагам с лаптоп или компютър? Имам само смартфон.
Здравейте! Да, платформата е съвместима и можете да преминете обучението през телефон, но е препоръчително успоредно с обучението да имате инсталирана самата програма / Word, Excel, Power Point 2013 /, с цел практика на преминатия материал. Оставаме на разположение и желаем успешна седмица!
Ще ми помогне ли курсът за разпечатване на таблици от Ексел?
Здравейте,
Благодарим за запитването.
Курсът включва много широк диапазон от функционалностите на MS Excel. Форматирането, принтирането /разпечатването/ на таблици са само малка част от всичко, което можете да научите в него.
Оставаме на разположение за допълнителни въпроси.
Може ли да ми кажете какви програми трябва да имам на компютъра за уроците?
Здравейте! Препоръчително е усппоредно с обучението да имате инсталирана самата програма / Word, Excel, Power Point 2013 /, с цел практика на преминатия материал. Оставаме на разоложение
Сега имам Уърд 10, но срещам големи затруднения с менюто, (доста различно от предишните) , защото не владея английски. Предлаганият курс помага ли в това отношение?
Здравейте! Можем да помогнем със смяна на езика на Вашата инсталирана програма. Молим да се свържете с Нас, за да Ви ориентираме по-лесно в промяна на настройките.
Защо втори ден не получавам достъп до платформа?
Здравейте,
Благодарим за запитването.
Активирането на профила става предварително записване, в рамките на валидност на ваучера, на Е-mail: info@astoria-academy.com, като посочите номер на ваучер и телефон за контакт. В рамките на същия работен ден ще ви бъде изпратен код за достъп до платформата.
Ако закупя два курса, например: уорд и ексел , за колко време ще имам достъп до тях? Може ли да стартирам първо единия и след като го мина да стартирам втория. Ще получа ли фактура?
Здравейте! Можем да предложим две различни стартови дати, но е необходимо да изберете такива включително до 16.04 (тоест от тази дата до края на обучението курсовете ще са застъпени). Молим при изпращане на информация за закупените обучения към имейл info@astoria-academy.com добавете и данни за фактура. Всяко обучение продължава два месеца. Оставаме на разположение
Предишни оферти435
Виж още
Онлайн курс по английски език - подготовка за IELTS
36 лв. 90 лв. 20.03 - 16.08
74 : 02 : 54
3 грабнати Варна
Двумесечен онлайн курс "Как да си направим уеб сайт с Wordpress" или "Как да изработим онлайн магазин с OpenCart"
48 лв. 100 лв. 20.03 - 16.08
74 : 02 : 54
9 грабнати Варна
Онлайн курс по английски език с 6-месечен достъп, ниво по избор
24.90 лв. 210 лв. 17.03 - 16.08
74 : 02 : 54
196 грабнати Варна
Онлайн курс по руски или турски език - ниво А1 или А2, с 6-месечен достъп
24.90 лв. 210 лв. 16.03 - 16.08
74 : 02 : 54
188 грабнати Варна
Онлайн курс по испански език за начинаещи, с 6-месечен достъп до платформата
24.90 лв. 180 лв. 16.03 - 16.08
74 : 02 : 54
36 грабнати Варна
Още оферти за Уроци и курсове
Онлайн курс по френски език, нива А1 и А2
29.90 лв. 200 лв. 8.08 - 15.09
02 : 02 : 54
2 грабнати Център
Курс по уиндсърф в Свети Влас
59 лв. 120 лв. 1.06 - 30.09 7 грабнати Свети Влас
Онлайн курс по немски език с 6-месечен достъп, ниво по избор
24.90 лв. 210 лв. 9.03 - 16.08
74 : 02 : 54
230 грабнати Варна
Шофьорски курс за категория В
350 лв. 660 лв. 11.05 - 31.08 23 грабнати кв. Гоце Делчев
« Обратно към всички оферти
ГрабниЦени от: 12.90лв 210лв

Въпрос

Изпрати