Mariyana

от Шумен  
 
Mariyana получава значка Pizza freak, защото грабна три оферти за пица от Grabo.bg!
5
Много сме доволни от престоя си. Синът ми беше рожденник и от хотела му бяха приготвили изненада от балони-Палячо с кученце на главата, за което сме много благодарни. Синът ми беше много щастлив. Възхитени сме от отношението на персонала към гостите. Храната беше вкусна и разнообразна. Адмирации към шеф-готвача. АКВАПАРКЪТ е супер, външните басейни и вътрешният, шатрите около басейна, няма нещо, което да не ми е харесало. Ще посетим хотела отново, защото си изкарахме прекрасно почивката.
 
Mariyana получава значка Светкавица, защото изпревари всички и грабна първия ваучер за Last Minute почивка в Златни пясъци! Нощувка на база All Inclusive, плюс аквапарк!
 
Mariyana получава значка Светкавица, защото изпревари всички и грабна първия ваучер за Забавление за децата! 1 час неограничено използване на атракциони!
 
Mariyana получава значка Супер клиент. Тя беше връчена от Студио за красота Ани, защото е лоялен клиент.
 
Mariyana получава значка Супер клиент. Тя беше връчена от Салон Тарита, защото е лоялен клиент.
 
Mariyana получава значка Спестих над 100лв, защото докато си грабеше оферти успя да спести над 100лв от всичките свои покупки в Grabo.bg!
 
Mariyana получава значка Светкавица, защото изпревари всички и грабна първия ваучер за Педикюр с гел лак!
5
Mariyana написа ревю за Хотел Елена****
Хотелът е хубав, стаите просторни, ежедневно се почистваха! Детето ни се забавляваше с 3 ма аниматори! Престоят ни беше супер! С удоволствие ще посетим хотелът отново!
 
Mariyana получава значка Кокона, защото грабна три оферти от категория Красота и здраве!
 
Mariyana получава значка Светкавица, защото изпревари всички и грабна първия ваучер за Поставяне на мигли по метода "косъм по косъм"!
 
Mariyana получава значка Супер клиент. Тя беше връчена от Салон Тарита, защото е лоялен клиент.
5
Mariyana написа ревю за Салон Тарита
Много съм доволна! Прекрасен маникюр, който ме зареди със слънчево настроение! И най-вече умее да рисува. Отново бих посетила салона
 
Mariyana получава значка Пътешественик, защото грабна три оферти от Grabo.bg за почивки и екскурзии!
 
Mariyana получава значка Светкавица, защото изпревари всички и грабна първия ваучер за Юни в Златни пясъци! Нощувка на база 24ч All Inclusive - на 200м от плажа!
4
Mariyana написа ревю за Козметичен салон Beauty Style
Много добро обслужване! Красив маникюр! Отново бих посетила салона.
1
Mariyana написа ревю за Хотел Мечта
Снимките не отговарят на действителността! Мизерия. Банята е ужасна! ВСИЧКО е занемарено и неремонтирано! Телевизорът беше 20г. Завивките бяха мизерни. Кошмар! Wi-Fi се хваща само в столовата. Никога не бихме повторили! Да си сменят Снимките! Едно бунгало е 100 пъти по луксозно от този така наречен "хотел". Управителката е за смяна!
 
Mariyana получава значка Светкавица, защото изпревари всички и грабна първия ваучер за Маникюр с гел лак SNB или Bluesky!
Покажи още...
Контакти с Grabo.bg: Форма info@grabo.bg 087 530 1090 (10:00 - 18:30ч)