Живко

 
4
Живко написа ревю за Театрална школа Талантино
Здравейте.Вече втора постановка гледам на талантино и ми харесва как играят актьорите.Дори по интересно е от постановки в които участват известни актьори и театри,които са професионалисти.Ще дойда и на следващата постановка в дна.Вече си купих билет.Харесва ми играта на Стефан Василев и Ясен Продано
4
Живко написа ревю за Недеков Арт
Здравейте!Постановката беше забавна и успя да ме разсее от натоварения ден,който имах.Така,че оценката ми е положителна.
 
Живко получава значка Среднощна птица, защото си грабна ваучер в малките часове на нощта!
5
Живко написа ревю за Ажур Пико
Беше забавно.Но и тъжно.Жалко ако това е съвременното българско образование.Хареса ми.
5
Живко написа ревю за DeSta production
Страхотна постановка.Много ми хареса.Дори и днес се сещам за някои епизоди от нея.Наистина беше много забавно и смешно.Добре че избрах точно на нея да присъствам.Но заслуга има за това актьорския състав.Браво на тях.
4
Интересна и забавна постановка
5
Живко написа ревю за Feri Art Productions
Без забележки.Хареса ми.
4
Ами останах доволен от постановката.Хареса ми.Нямам забележки.Пропускателния режим го имаше и се спазваше.Купуваш си ваучера,отиваш,проверяват те влизаш,гледаш и си тръгваш.Направено да те улесни.Единственото което се иска от нас в този случай е да оценим представлението.Какво по хубаво от това.
4
Живко написа ревю за ДКТ "Константин Величков"
Хареса ми постановката,но не ми хареса това,че в залата се сядаше не през място,а един до друг.А долните редове на балкона не бяха запълнени.Второто, което не ми хареса и го посочвам като забележка в организацията на събитието беше че пропускателния режим в залата беше свободен.Това е недопустимо.
1
Това беше според мен една слабо режисирана постановка.На мен лично без да ангажирам никой с моето мнение много голяма боза,ако мога така да се изразя.Страшна скука.Нямаше нищо общо с другите постановки които съм посещавал досега.Винаги досега са ми харесвали постановките,но тази определено казвам не
5
Представлението беше страхотно.Хареса ми.Беше разтоварващо,а не някое обременяващо.Точно такова от каквото човек има нужда.Такива представления ме зареждат с положителна енергия и емоция и ме мотивират да отида пак на театър и то много скоро.Благодаря за чудесната емоция.
 
Живко получава значка Facebook plug-in, защото свърза своя Grabo профил с профила си във Facebook!
5
Доволен съм.Преди ваучера трябваше да се разпечата,а сега плащаш на касата на изипей и ти го чекират на входа на театъра.Отдавна трябваше да го измислят това.
3
Живко написа ревю за Импресарска агенция Ка Лаз
получи се хубав концерт
 
Живко получава значка Сценична треска, защото грабна три оферти за театрални постановки от Grabo.bg!
Контакти с Grabo.bg: Форма info@grabo.bg 087 530 1090 (10:00 - 18:30ч)