Петя

 
2
Петя написа ревю за Хотел Бреза***
Като чистота хотелът беше ок. На рецепция и двамата служители, с които се сблъскахме бяха изключително любезни и отзивчини. Но служителката в ресторанта и в лоби бара беше много арогантна, дори ни изгони от лоби бара, а ние ползвахме билярда, защото влизаше в закупените ваучери. Държа се изключително нагло и директно ни каза, че трябва да напуснем помещението. Само заради това отношение не бих посетила хотела отново. Нямахме възможност да посетим, нито да погледнем сауната и парната баня.
5
Петя написа ревю за Джорджо Джани
От сладкарницата бяха много любезни. Приеха поръчката ми за ягодова торта за следващия ден - Благодаря Ви. Тортата беше много вкусна и лека. Шоколадът изкушаващ :)
5
Петя написа ревю за Дамски фитнес FitGirls
Обслужването беше на ниво. Бяха ми обяснени начин на работа, противопоказания, как работи самия уред, беше ми предложено да се възползвам от специална отстъпка при закупуване на пскет от процедури. Останах доволна на 100%.
 
Петя получава значка Любопитко, защото три твои въпроса към оферти в Grabo.bg бяха публикувани!
2
Петя написа ревю за Сладкарница Орхидея
Обслужването в самата сладкарница беше под всякаква критика. Посрещнаха ме с изречението - ама то няма такава заявка, някой обади ли Ви се.
Тортата, която бяхме взели беше с шоколад, но по скалата до 10 я оценявам на 5.
Като цяло не съм доволна
 
Петя получава значка Най-добра дружка, защото вече има повече от 20 приятели в своя профил!
 
Петя получава значка Facebook plug-in, защото свърза своя Grabo профил с профила си във Facebook!
 
Петя получава значка Супер клиент. Тя беше връчена от Студио за здраве Мончара, защото е лоялен клиент.
 
Петя получава значка Спестих над 500лв, защото докато си грабеше оферти успя да спести над 500лв от всичките свои покупки в Grabo.bg!
 
Петя получава значка Спестих над 100лв, защото докато си грабеше оферти успя да спести над 100лв от всичките свои покупки в Grabo.bg!
Контакти с Grabo.bg: Форма info@grabo.bg 087 530 1090 (10:00 - 18:30ч)