Пройка

 
1
Пройка написа ревю за Научен център ПланетУм
Служителките,са мързеливи,некомпетентни,завистливи-И-НЕКАДЪРНИ!ТамСаЗаСвалка.ЕдноОтДецатаЕдваНеСиТръгнаСЕкспонат.Родителите,неСаТолковаИзобретателни,НоНякакСиСеОправят.ЕднаОтСлужителкитеСеСетиДаОбясни.НиеИзбягвахмеКонтактСОстаналитеТъйКатоСмеОТРазличниДомакинства.ДецатаТичахаХаотично.БезопасноЕ!
5
Пройка написа ревю за Община Бургас
Останахме очаровани и много доволни. Искрено се забавлявахме всред изработените с много фантазия пясъчни анимационни герои!Написани са имената на героите, авторите им и т.н. на различни езици- Български,Руски и Английски,за всички желаещи, да се включат.Направихме си страхотни снимки за спомен.
 
Пройка получава значка Светкавица, защото изпревари всички и грабна първия ваучер за Вход за Фестивала на пясъчните скулптури "Любими детски герои" в парк Езеро - Бургас!
2
Пройка написа ревю за Playground
Можеш да играеш и сам с/у себе си,ако си с 2ваучера и другия се откаже!Обслужващите,да не занимават клиентите със себе си,безпаричието си,личните си проблеми,възрастта,мераците и пр. дивотии.Да се спазва етиката в този вид туристическа услуга.Клиента едва ли не трябва да се извинява на раб. ученик.
 
Пройка получава значка Супер клиент. Тя беше връчена от Playground, защото е лоялен клиент.
 
Пройка получава значка Спестих над 100лв, защото докато си грабеше оферти успя да спести над 100лв от всичките свои покупки в Grabo.bg!
 
Пройка получава значка Супер клиент. Тя беше връчена от Център за здраве Хотей, защото е лоялен клиент.
 
Пройка получава значка Светкавица, защото изпревари всички и грабна първия ваучер за 3, 5 или 10 лечебно-отслабващи процедури с масажор на Tiens, плюс консултация за хранителни добавки, режим или диета!
 
Пройка получава значка Любопитко, защото три твои въпроса към оферти в Grabo.bg бяха публикувани!
 
Пройка получава значка Сценична треска, защото грабна три оферти за театрални постановки от Grabo.bg!
1
Пройка написа ревю за Zapoznaj.me
Организаторите бяха пияни.Присъстващите,не са проверявани дали наистина са неженени и се записваха под псевдоним,уж галено,без да се проверяват личните им карти.Звъних на посочения телефон и пак не бях в списъка въпреки,че бях с ваучер.Общо 8 лв.,с обаждането и принтирането на ваучера,с оферта 7,50
 
Пройка получава значка Супер клиент. Тя беше връчена от Zapoznaj.me, защото е лоялен клиент.
Контакти с Grabo.bg: Форма info@grabo.bg 087 530 1090 (10:00 - 18:30ч)