Екатерина

 
4
Екатерина написа ревю за Гранд Хотел Банско****
Персонала е любезен, поддържа се чисто навсякъде. Базата е хубава, СПА центъра е добър и чист. Храна има в достатъчни количества и повечето добре приготвена, но не е особено разнообразна, освен това за обяд и вечеря основните са 5-6, като 2 винаги са чист ориз и картофи. Алкохолът обаче е с много ниско ниво...В стаята беше чисто и хубаво обзаведена, но малка и липсваха основни мебели, като кош за боклук и шкаф, на който да си оставиш козметика. С тези малки неща, хотелът въпреки това е хубав!
5
Екатерина написа ревю за Студио за красота Magic Razor
Доволна съм от полирането на косата. Момичето е много мило, работи качествено и с внимание!
 
Екатерина получава значка Спестих над 500лв, защото докато си грабеше оферти успя да спести над 500лв от всичките свои покупки в Grabo.bg!
 
Екатерина получава значка Пътешественик, защото грабна три оферти от Grabo.bg за почивки и екскурзии!
 
Екатерина получава значка Обичам автомобила си, защото грабна три оферти за грижа за автомобила!
1
Екатерина написа ревю за Тринити Резидънс
Не останахме доволни от хотела и не бихме повторили отново. Стаите бяха нормални, но работеше само една лампа..имат нужда от подобрение. Халатите за спа бяха захабени и скъсани.
Мястото за хранене несъобразено с капацитета на хотела,засякохме се с група ученици от зелено училище и се налагаше да се изчакваме за да има къде да се седне.Храната беше под всякаква критика, еднообразна с изключително евтини и некачествени продукти..Джакузито не работеше..Дано коментара не се изтрие
 
Екатерина получава значка Sushi freak, защото грабна три суши оферти от Grabo.bg!
3
Екатерина написа ревю за Ginger Sushi Bar
Поръчвали сме много пъти и винаги в било много вкусно,но при последната ни поръчка ориза беше доста суров, както и това, че бройките суши с пушена скумрия, бяха пълни с костици и се наложи да ги изхвърлим, а все пак това са си 8 бр. от сета и не е приятно да хвърляш нещо, за което си платил...
 
Екатерина получава значка Кокона, защото грабна три оферти от категория Красота и здраве!
5
Екатерина написа ревю за Глобул Турс
Екскурзията беше много добре организирана,точна и без проблеми. Екскурзоводката беше на ниво,разказваше много интересни факти.
Шофьора също спазваше всички указания.
Изкарахме си много хубаво,определено бихме пътували с тази агенция отново!
 
Екатерина получава значка Спестих над 100лв, защото докато си грабеше оферти успя да спести над 100лв от всичките свои покупки в Grabo.bg!
5
Екатерина написа ревю за Фото Принт Експрес ООД
Много съм доволна от обслужването. Имах проблеми с програмата, но веднага ми обясниха любезно всичко. Качеството на книгата е много добро и поръчката ми беше изпълнена в най-кратък срок, тъй като ми трябваше спешно :))
5
Екатерина написа ревю за Салон за красота Мария Силва
Много съм доволна от услугата.Момичето беше изключително любезно и обясняваше всичко. Определено ще посетя отново!
5
Екатерина написа ревю за Аквапарк Несебър
Страхотно изживяване и обстановка!
Контакти с Grabo.bg: Форма info@grabo.bg 087 530 1090 (10:00 - 18:30ч)