Тихомир

от Русе  
5
Тихомир написа ревю за Хотел Арена Мар ****
3 дена престой в хотела ни се сториха малко. Семейство с дете на годинка си прекара много
хубаво и би повторило срещата с хотела. Хубава и разнообразна храна, чиста стая, топъл вътрешен басейн 32 градуса вода, добро обслужване в ресторанта и лобито. Като минус мога да кажа липсата на детски кът но лобито беше достатъчно голямо за тъкмо проходило дете. ☺️?
 
Тихомир получава значка Любопитко, защото три твои въпроса към оферти в Grabo.bg бяха публикувани!
5
Тихомир написа ревю за Сладкарници Милениум
Високо качество сладки изделия
5
Тихомир написа ревю за Хотел Белведере Холидей Клуб
Много хубав хотел с много любезен персонал. Бяхме двама, останахме много доволни от всичко - басейн топла и чиста вода, ресторант отново чист с много разнообразна и вкусна храна, стаи чисти и просторни. Апартаментите са оборудвани с хладилник, микровълнова, печка за готвене, Wi-fi свободно използваем навсякъде. Никакви забележки !
5
Тихомир написа ревю за Хотел Елена****
Млад, стараещ се персонал да удовлетвори нуждите на гостите. Чисти и просторни стаи с гледка към басейн/море. Лесен и бърз достъп до плажа. Комплекса разполага и със закрит топъл басейн.
5
Тихомир написа ревю за Комплекс Панорама - Хотел и Релакс
Бяхме гости на хотела 3 дни. Останахме много доволни като цяло. Посрещнаха ни учтиво, хотела и стаите миришат на чисто и ароматизирано. Леглото беше голямо и удобно. Може би във всички стаи има климатик и телевизия с много голямо разнообразие от канали. Басейна и водата в басейна бяха чисти. Около басейна също беше чисто с много добре поддържана растителност. Храната е вкусна и разнообразна, а от терасата на ресторанта се вижда красива панорамна гледна към града.
5
Тихомир написа ревю за Парк хотел Бриз***
Хубав хотел в много хубав курорт. Намира се в гориста местност, обграден е от борова гора и усещането, когато човек е на басейна е, че е на балкан. Плажът е на стотина стъпала на долу, така че морето е доста близо. Може би няма да е много удобно за хора с детски колички. Храната е достатъчно разнообразна и вкусна. Стаите са с телевизор с ефирна телевизия и климатик. Липсват бг тв канали.
3
Тихомир написа ревю за Парк хотел Арбанаси****
Храната в ресторанта е вкусна, стаята беше чиста и топла с удобни матраци на леглата. Неприятен факт беше, че с влизането в стаята усетихме силна миризма на цигари, която идваше от вентилацията в банята. Пространството около басейна по това време е по-скоро студено и се губи приятното усещане от водата с температура 28 градуса ! Шезлонгите са недостатъчно. Джакузито е доста амортизирано.
2
Тихомир написа ревю за Dilios
Всичкото спално бельо в къщи е от Дилиос. Този път обаче качеството силно се разминава с познатото. Няма я мекота, чаршафите прозират, което означава, че е спестен не малко памук. По-дългата страна на долния чаршаф не беше подгъната.
3
Тихомир написа ревю за Семеен хотел Свети Георги
Мястото е много хубаво. Тази махала, в която се намира хотела - Долни Чукани е красива, зелена и тиха. Има гледка към града и възможност да се посетят други живописни в района места. В този район има и други хотели, които за същата цена предлагат по добри условия. Закуската не е на блок маса. Басейна е точно до направен изкуствено гьол от където идват оси и мухи. Давам оценка 3.
 
Тихомир получава значка Спестих над 500лв, защото докато си грабеше оферти успя да спести над 500лв от всичките свои покупки в Grabo.bg!
 
Тихомир получава значка Пътешественик, защото грабна три оферти от Grabo.bg за почивки и екскурзии!
5
Тихомир написа ревю за Хотел Армира
Много красиво място както и много добро обслужване. Хотелът е поддържан, добре озеленен. Хубава гледка. Персоналът е приятелски настроен и реагира бързо. Храната е вкусна, богата закуска на блок маса. Препоръчвам!
 
Тихомир получава значка Светкавица, защото изпревари всички и грабна първия ваучер за Суши комбо Футомаки фиш с 18 хапки!
1
Тихомир написа ревю за Механа Боляри
Ужасно обслужване достойно за най-нискоразрядните селски кръчми. Мръсно и задимено от цигарен дим заведение без вентилация. Не бих повторил!
 
Тихомир получава значка Светкавица, защото изпревари всички и грабна първия ваучер за Дамска пижама - модел по избор от 100% памук!
5
Тихомир написа ревю за Ресторант City House
Силно препоръчвам не само ваучера, а и заведението. Добре приготвена храна, приятна обстановка и добро обслужване. Ще повторим !
2
Тихомир написа ревю за Туристическа агенция Evelin R
Добро обслужване!
 
Тихомир получава значка Спестих над 100лв, защото докато си грабеше оферти успя да спести над 100лв от всичките свои покупки в Grabo.bg!
5
Тихомир написа ревю за Ресторант Del Cano
Доволни сме от обслужването, доволни сме от храната. Месото беше крехко и прясно. Картофите бях много добре приготвени. Обстановката в заведението е приятна и спокойна. Във всеки един момент при нужда имаше сервитьор на разположение.
Покажи още...
Контакти с Grabo.bg: Форма info@grabo.bg 087 530 1090 (10:00 - 18:30ч)