Христо

 
5
Христо написа ревю за Дентален център Булдент
Опитът ми е с булдент Аспарухово. Отидох на почистване на зъбен камък. Много съм доволен, внимателен зъболекар с добро отношение.
5
Христо написа ревю за Kristiyana Kalcheva Photography
Много сме доволни от услугата ,миналата година пак имахме фотосесия и беше страхотна . Сега дори е още по-добра. Хваща кадри ,които не си си представях ,че съществуват съчвтани с много добра обработка.Пълен професионалист.
5
Христо написа ревю за Kristiyana Kalcheva Photography
Много сме доволни,снима ни с 4 месечни близнаци,което хич не е лесно.Много добро впечатление ми направи,че беше точна за уговорката,което е много важно,когато си с малки бебета.Предразполага те, снима с добра техника,обработката й не е натрапчива.
5
Христо написа ревю за iDent - дентална практика
Много съм доволен, имах притеснение понеже съм с чувствителни зъби,но доктор Маринов е много внимателен.Добра възможност да се запознаеш с доктора и кабинета
5
Христо написа ревю за Преглед консулт ООД
Много съм доволен, пак ще използвам услугите им .Предпочитам да премина през целия град от кв Галата ,но поне прегледа е при адекватни хора.
 
Христо получава значка Любопитко, защото три твои въпроса към оферти в Grabo.bg бяха публикувани!
 
Христо получава значка Пътешественик, защото грабна три оферти от Grabo.bg за почивки и екскурзии!
3
Христо написа ревю за Хотел Арена Мар ****
При настаняване на рецепция не ни уведомиха ,че за да ползваме халат трябва да депозираме 20 лв за брой ,което ни забави допълнително и трябваше да обикаляме от рецепция до спа в последствие. Храната и празничната вечеря беше добре. Спа центърът е добър и топъл ,но в коридорите при преход от басейн към парна баня и сауна е леко студено. Лошо впечатление ми остави,че хотелът е толерантен към всякакъв вид 10 членни семейства,които създават много лошо усещане и заради това няма да повторим.
3
Христо написа ревю за Парк хотел Арбанаси****
Басейнът е леко занемарен ,наемът на халат струва 4 лева и са меко казани ужасни,препоръчвам да ги пропуснете. Стаите са добре отоплени,гледката както и мястото на хотела са много хубави.
 
Христо получава значка Супер клиент. Тя беше връчена от Парк-хотел Арбанаси****, защото е лоялен клиент.
 
Христо получава значка Спестих над 100лв, защото докато си грабеше оферти успя да спести над 100лв от всичките свои покупки в Grabo.bg!
Контакти с Grabo.bg: Форма info@grabo.bg 087 530 1090 (10:00 - 18:30ч)