Георги

от София  
5
Георги написа ревю за Хотелски комплекс Европа
Страхотна база и супер почивка!
5
Георги написа ревю за Глобул Турс
Супер екскурзия до Сърбия и много добър екип от агенцията.
4
Георги написа ревю за Вилно селище Малина
Хубави вили, приятен персонал ( в ресторанта) и вкусна храна, спа часта е приятна, но вилите Малини са занемарени. Персонала не са подготвени за зимни условия въпреки, че е зимен курорт. Няма гребла, няма техника и ни оставиха сами да се организираме и да им изчистим целия път без да помогнат. А чистачките бързаха да влязат във вилите въпреки, че виждат закъсалите коли и да ни изгонят.
 
Георги получава значка Рожденик, по случай своя празник! Честит Рожден Ден от целия екип!
4
Георги написа ревю за ТО Поход
Супер беше екскурзията до Пирот, въпреки лошото време. Единствената ми критика е, че ние трябваше да търсим фирмата по телефона, имейл и Вайбър и въпреки това пак ни нямаше в списъка. Което не попречи на екскурзията, но ако са други хора, които не са толкова настоятелно или възникне проблем просто ще тръгнат без тях и няма да разберат.
5
Георги написа ревю за QR Media
Супер качество и много бърза изработка! Три години поръчвам календари от фирмата.
3
Георги написа ревю за Хотел Вихрен Роял Палас****
Стаите се хубави и топли и басейна също, сауните са добре ако работят. С това се изчерпва позитивното. Храната е отвратителна, приборите са мръсни с остатъци от храна, ол инклузива не си заслужава, сауните не работят пускат само една от 4 въпреки че има 30 40 човека. Правят икономия от всичко, не зареждат чаши да не ползваш кафе машините и т.н Паркинга е малък, тесен и скъпо платен за хора от Грабо! Чаках един час да си паркирам на мястото което бях платил и ме сложиха на инвалидно накрая.
5
Георги написа ревю за Хотелски комплекс Европа
Всичко е супер, няма забележки!
5
Георги написа ревю за Bulgaria Travel
Страхотна екскурзия, за съжаление третия ден хванахме лошо време и не можахме да разгледаме столицата, но препоръчвам да се посетят Брашов и Пелеш! Много приятни места и има какво да се види.
4
Георги написа ревю за Запрянов Травел
Страхотна дестинация (Тасос), хотела е супер на първа линия на плажа, красиво място, вкусна храна и хубава закуска. Негативното бе, че гръцката механа беше много бедна на ядене и няма какво да се види затова препоръчвам да се пропусне! Също имахме само час и половина да разгледаме Кавала, която е много хубаво място и не е достатъчно времето. И последната критика е към шофьора, който караше добре, но закъсняваше винаги с 10 до 20 мин и не спря да говори глупости да обижда Тасос, хората и т.н
5
Георги написа ревю за Чифликъ Ненкови
Много добро отношение на персонала, дружелюбни животни в зоо къта, чисто и хубаво джакузи, вкусна храна на нормални цени.
 
Георги получава значка BG Пътешественик, защото посети поне 30 обекта от нашия пътеводител!
 
Георги получава значка Супер клиент. Тя беше връчена от Baby Spa White Lagoon, защото е лоялен клиент.
5
Георги написа ревю за Къща за гости Елизабет
Хубаво място, удобни, топли и чисти стаи, добро отношение и джакузито е супер!
 
Георги получава значка Рожденик, по случай своя празник! Честит Рожден Ден от целия екип!
5
Георги написа ревю за Хотел Рила
Хотела е супер, персонала се държи прекрасно с клиентите, включително и тези с куче, като нас. Храната е вкусна и е в големи порции, стаите са просторни и чисти, спа зоната е много хубава и разнообразна. Единствения проблем е че ако има много хора трудно може да се доредиш до джакузито.
 
Георги получава значка Супер клиент. Тя беше връчена от Хотел Рила***, защото е лоялен клиент.
5
Георги написа ревю за Хотел Грами***
Релакс центъра е топъл и приятен, стаите са хубави, персонала е супер и ни влезнаха в положение, че сме с куче. Храната в ресторанта е вкусна. Локацията е удобна в самия център и паркинга е достатъчен.
 
Георги получава значка Рожденик, по случай своя празник! Честит Рожден Ден от целия екип!
5
Георги написа ревю за Ginger Sushi Bar
Покажи още...
Контакти с Grabo.bg: Форма info@grabo.bg 087 530 1090 (10:00 - 18:30ч)