Мария

от Русе  
 
Мария получава значка Супер клиент. Тя беше връчена от Студио Женско царство, защото е лоялен клиент.
5
Мария написа ревю за Женско Царство
Аз съм изключително доволна от отношението и професионализма. Аз се възползвах от подстригване и терапия с UV преса. Мога да кажа, че подтсригването беше изцяло съобразено с моите изисквания, даже ги надмина. Бих посетила отново със сигурност!
 
Мария получава значка Спестих над 500лв, защото докато си грабеше оферти успя да спести над 500лв от всичките свои покупки в Grabo.bg!
 
Мария получава значка Супер клиент. Тя беше връчена от L'Artistique Paint Atelier, защото е лоялен клиент.
2
Мария написа ревю за Студио за красота Senses
Посетихме масажа за двойки, който по оферта е на цяло тяло (гръб, ръце и крака), но моят приятел не желаеше да е цялостен (да не се включва масаж на краката ), за което още преди началото персонала беше предупреден. Неговият масаж вместо обявеното 50 мин. продължи около 25 мин както нямаше и маска
 
Мария получава значка Кокона, защото грабна три оферти от категория Красота и здраве!
Мария написа ревю за Spaghetti Company
Посетихме ресторанта на бул. Витоша и останахме много доволни. Заведението е много приятно и уютно като интериор, а храна наистина си заслужава. Закупихме ваучера за ризото и паста, и двете ястия, които опитахме бяха вкусни и грамажът си беше като обявеният, облужването е добро. :)
5
Мария написа ревю за Дари Травел
Иключително сме доволни от екскурзията ни до Рим. Беше много добре организирано всичко. Ексурзоводите бяха отлични,много интересно поднесена информация и винаги насреща за въпроси. Стараеха се да обръщат дори персонално внимание на хората при обиколки (бяхме група от около 30 човека) и да се съобразят с желанията на всеки (до колкото е възможно при такава група). Хотел беше също много добър, в изключителна близост до метростанция (4-5мин пеша) и в близост до самото сърце на Рим (30-35мин пеша.)
 
Мария получава значка Светкавица, защото изпревари всички и грабна първия ваучер за Дневен грим за перфектна визия!
 
Мария получава значка Супер клиент. Тя беше връчена от Салони за красота Престиж, защото е лоялен клиент.
 
Мария получава значка Спестих над 100лв, защото докато си грабеше оферти успя да спести над 100лв от всичките свои покупки в Grabo.bg!
 
Мария получава значка Супер клиент. Тя беше връчена от FUJIFILM PRO PHOTO CENTER, защото е лоялен клиент.
Контакти с Grabo.bg: Форма info@grabo.bg 087 530 1090 (10:00 - 18:30ч)