Мая

от Пловдив  
 
Мая получава значка Grabo.bg на 10 години!, защото си грабна парче от виртуалната торта на Grabo.bg, по случай рождения ни ден - 10 години на 06.09.202020г.
4
Както обикновено, беше много интересно за мен и трите ми внучета. Но останахме малко разочаровани от липсата на информационни табла в някои зали, например при бозайниците.
5
Мая написа ревю за Щори и дограма Solis
Доволна съм от обслужването. Веднага получих отговор на имейла, а след това и телефонно позвъняване. От Пловдив съм и взех щорите на място от един от магазините на фирмата. В магазина също бяха любезни. Щорите се монтират лесно и засенчват достатъчно, за да не влиза пряка слънчева светлина.
5
С удоволствие посещаваме с внуците Природонаучния музей и винаги си тръгваме впечатлени.
 
Мая получава значка Спестих над 100лв, защото докато си грабеше оферти успя да спести над 100лв от всичките свои покупки в Grabo.bg!
 
Мая получава значка Светкавица, защото изпревари всички и грабна първия ваучер за Гинекологично ултразвуково изследване!
1
Мая написа ревю за Aksus Computers
Два пъти ползвах услугите на тази фирма, първият път бях доволна, но втория не. Лаптопът ми не само че стана по-бавен, но и започна да прегрява, върнаха ми го изобщо непочистен, а вътре имаше забравен диск. Казаха, че било от рутера ми, но пробвах лаптопа и в друга мрежа и е същото.
 
Мая получава значка Супер клиент. Тя беше връчена от Aksus Computers, защото е лоялен клиент.
 
Мая получава значка Светкавица, защото изпревари всички и грабна първия ваучер за Преглед при специалист ревматолог доц. Генева!
5
Мая написа ревю за Държавна опера Пловдив
Вълнуваща постановка на Пловдивската опера сред неповторимата атмосфера на Античния театър. Спектакълът ми хареса във всяко отношение - режисура, сценография, изпълнение.
5
Мая написа ревю за Ком Софт
За втори път ползвам ваучер за профилактика и ремонт на лаптоп от КомСофт. Много съм доволна от услугите на фирмата, хората са не само професионалисти, но и много любезни и отзивчиви. Препоръчвам!
 
Мая получава значка Супер клиент. Тя беше връчена от Ком Софт, защото е лоялен клиент.
 
Мая получава значка Светкавица, защото изпревари всички и грабна първия ваучер за Пълна профилактика на настолен компютър или лаптоп!
Контакти с Grabo.bg: Форма info@grabo.bg 087 530 1090 (10:00 - 18:30ч)