Георги

 
5
Георги написа ревю за Балабановата къща
Взех 4 бр ваучера. Беше чудесно. Стаите са прекрасни, чисти! Локацята е топ! Намира в абсолютна близост до всички музеи и ресторанти. Много сме доволни, бяхме две семейства. Закуската беше много хубава. Много любезен и възпитан персонал. Препоръчваме го с две ръце :)
 
Георги получава значка Facebook plug-in, защото свърза своя Grabo профил с профила си във Facebook!
5
Георги написа ревю за PM Dent
Много сме доволни! Взехме два ваучера. Страшно любезни и симпатични млади специалисти, които доста изчерпателно и подробно провеждат прегледа. Много мили. Получихме ясен статус за състоянието на зъбите ни. Процедурата е супер и ефектът е видим. Препоръчваме!
 
Георги получава значка Супер клиент. Тя беше връчена от PM Dent, защото е лоялен клиент.
 
Георги получава значка Светкавица, защото изпревари всички и грабна първия ваучер за Масаж на цяло тяло по избор - тонизиращ с портокалово масло или релаксиращ с кокосово масло!
3
Георги написа ревю за Автомивка Карс Мобиле
 
Георги получава значка Светкавица, защото изпревари всички и грабна първия ваучер за Сваляне, качване, монтаж, демонтаж и баланс на 2 броя автомобилни гуми!
4
Георги написа ревю за Автосервиз Autobox Sport
Доволен съм.
 
Георги получава значка Обичам автомобила си, защото грабна три оферти за грижа за автомобила!
5
Георги написа ревю за Autohealth
Доволен съм от всичко.
 
Георги получава значка Супер клиент. Тя беше връчена от Авто Акаунтинг, защото е лоялен клиент.
 
Георги получава значка Светкавица, защото изпревари всички и грабна първия ваучер за За колата! Смяна на масло, маслен и въздушен филтър, с бонус - тест на антифриза и преглед на ходова част!
4
Георги написа ревю за МастърАуто
Въпреки, че почаках малко повече от предвиденото от мен, мисля че е добра оферта. Момчетата са бързи, стараят се и са екип!
 
Георги получава значка Спестих над 100лв, защото докато си грабеше оферти успя да спести над 100лв от всичките свои покупки в Grabo.bg!
Контакти с Grabo.bg: Форма info@grabo.bg 087 530 1090 (10:00 - 18:30ч)