Мирослав

 
2
Мирослав написа ревю за Къща Под орехите
Стандартна къща за гости с механа. Мястото е приятно, минава рекичка и има много зеленина, домакините са усложливи, но често има едно НО: хигиената има нужда значително да се подобри, в стаите паяжините не са почистени, в механата е влажно и мирише на мухъл. Механата и кухненския кът не бяха почистени от предните гости.
2
Мирослав написа ревю за Хотел Орфей****, Банско
Хотела е замислен добре. Ако изключим мухъла в баните, почти никаквата поддръжка във времето и съответно амортизирана сграда и бедното меню в ресторанта може да се каже, че става. Количествата храна също не са достатъчни, първите имат избор, за останалите - каквото е остане. Поздравления за готвача им - готви прекрасно. За съжаление обикновенно местното ястие е кебапчета/кюфтета от супермаркета. Готвеното е много добро, но свършва бързо.
 
Мирослав получава значка Светкавица, защото изпревари всички и грабна първия ваучер за Прохладно лято в Банско! Нощувка на база All Inclusive, плюс релакс зона и анимационна програма!
 
Мирослав получава значка Пътешественик, защото грабна три оферти от Grabo.bg за почивки и екскурзии!
 
Мирослав получава значка Благодетел, защото направи дарение за SOS Детски селища през сайта на Grabo.bg!
 
Мирослав получава значка Спестих над 100лв, защото докато си грабеше оферти успя да спести над 100лв от всичките свои покупки в Grabo.bg!
Контакти с Grabo.bg: Форма info@grabo.bg 087 530 1090 (10:00 - 18:30ч)