Калина

 
2
Калина написа ревю за SPA клуб Пети сезон
Масажистката е приятна, но ми направи неприятно впечатление, че не излезе от стаята нито когато се настанявах, нито за няколко минути релакс след масажа, все едно бързаше да ме изпрати. Масажът продължи по-кратко от описаното, крайниците масажира с едно повтарящо се движение по едни и същи точки...
5
Калина написа ревю за Център за красота Божествена
Масажистката е любезна, студиото е чисто и приветливо, масажът беше изключително приятен и релаксиращ! Бих посетила и на редовна цена! Препоръчвам!
 
Калина получава значка Пътешественик, защото грабна три оферти от Grabo.bg за почивки и екскурзии!
5
Калина написа ревю за Аквапарк Несебър
За първи път бях на аквапарк и много ми допадна, има доста пързалки. Цените на напитките не са високи, но храната е скъпа, а в същото време не особено качествена и вкусна. Отделихме си целия ден за там, колата оставихме на паркинга отпред, който е безплатен. Препоръчвам!
3
Калина написа ревю за Пицария Conte Bar & Dinner
Стандартно меню, не лошо заведение, но не ми хареса, че ни донесоха опакования за вкъщи десерт, след което 10 минути чакахме на празна маса да сервират този за консумация на място.
3
Калина написа ревю за Raffy Bar & Gelato
Сушито е добро, но обслужването става много бавно при полупразно заведение. След 30 мин. чакане донесоха сушито, а салатите след него..
 
Калина получава значка Sushi freak, защото грабна три суши оферти от Grabo.bg!
4
Изборът на Марта ми хареса. Залата има нужда от пълна реновация, но поне беше топло.
3
Калина написа ревю за Българан - 20 години Арена на смеха
Изключително неудобно е всеки път да търся къде да разпечатам ваучера, след като на платежния документ го има QR кода, нужен им на касата. Дори да е вписано в условията на офертата, е губене на време. Освен това за постановки във ФКЦ трябва да се завери ваучера в Българан..отново губене на време.
3
Калина написа ревю за Ажур Пико
"Вечеря с приятели" ми хареса, но не разбирам защо трябва ваучерите да се разпечатват, след като на платежния документ го има QR кода, който на касата сканират. Знам, че в условията пише, че ваучерът трябва да е разпечатан, но това е напълно излишно.
 
Калина получава значка Сценична треска, защото грабна три оферти за театрални постановки от Grabo.bg!
 
Калина получава значка Спестих над 1000лв, защото докато си грабеше оферти успя да спести над 1000лв от всичките свои покупки в Grabo.bg!
2
Калина написа ревю за Margi's Kitchen Bar & Grill
Заведението изглежда приятно, но от сушито определено се разочаровах. Оризът беше кисел, водораслите жилави, уасабито беше много рядко, а соевият сос беше крайно недостатъчен за това количество суши. Може би бих посетила отново, но не и за суши.
4
Калина написа ревю за Механа Одаята
Вкусни ястия, страхотно наливно вино, много много добро обслужване. Давам 4 само защото в ресторанта беше хладно.
 
Калина получава значка Супер клиент. Тя беше връчена от IL Centro Home Restaurant, защото е лоялен клиент.
1
Калина написа ревю за Ресторант Blue City
Чакахме 10 мин. персоналът да ни забележи и да ни донесе меню, объркаха ни едната напитка, след това 40 мин. чакахме за основното, при едва наполовина пълно заведение. Интериор и музика от 90-те, персонал без униформи. Единственият плюс на заведението е гледката. Не бих посетила отново!
 
Калина получава значка Супер клиент. Тя беше връчена от IL Centro Home Restaurant, защото е лоялен клиент.
 
Калина получава значка Pizza freak, защото грабна три оферти за пица от Grabo.bg!
3
Калина написа ревю за Студио Захир
Няма готови декорации, а само ваденки/лепенки за нокти, както и кой знае какво разнообразие на цветове - повечето са нюанси на червено и розово. Като цяло, предвид цената, услугата е ОК.
4
Калина написа ревю за Хотел Еос, Китен
Харесаха ни хотелът и храната в ресторанта. От почистването в стаята има още какво да се желае.
Покажи още...
Контакти с Grabo.bg: Форма info@grabo.bg 087 530 1090 (10:00 - 18:30ч)