Богдан

от София  
5
Богдан написа ревю за Хотел Рила
Хотела е подновен, в много добро състояние. Същото важи и за спа центъра. Намира се в центъра на града и в близост с чудесния парк на Дупница. Много сме доволни от любезното отношение на персонала и хубавата храна. Препоръчваме!
 
Богдан получава значка Супер клиент. Тя беше връчена от Хотел Рила***, защото е лоялен клиент.
5
Богдан написа ревю за Каталина Ризорт
Останахме много доволни от всичко. Природата и язовира придават допълнителен чар на престоя там. Препоръчваме!
5
Богдан написа ревю за Bar & Dinner Casa Esperanza
Останахме доволни както от пицата, така и от обслужването и обстановката. Препоръчваме!
5
Богдан написа ревю за Хотел Прим***
Отличен хотел! Но защо искате отзиви, след като не ги публикувате? През м. март пак бяхме в този хотел и пак с ваучер от Вас, написах отзив както и сега, но не беше публикуван.
 
Богдан получава значка Спестих над 2000лв, защото докато си грабеше оферти успя да спести над 2000лв от всичките свои покупки в Grabo.bg!
5
Богдан написа ревю за Парк-хотел Орлов камък***
Останахме много доволни от почивката. Всичко беше на много добро ниво: Хотела като цяло, стаята, ресторанта, обслужването. Храната беше много вкусна и достатъчна като количество. А и местността наоколо е красива. За съжаление, пътя от Копривщица до хотела, 4 км, е много разбит, но това не зависи от персонала.
5
Богдан написа ревю за Семеен хотел Блян**
В семейния хотел се почувствахме като гости на това семейство. Без натрапване, но с грижа към нас да ни е удобно, приятно и спокойно.Хотела е нов и много чист. Положили са усилия да е красиво, с внимание към детайлите. Храната е много вкусна. Препоръчваме го и пак бихме отишли, даже без ваучер.
 
Богдан получава значка Супер клиент. Тя беше връчена от Семеен хотел Блян**, защото е лоялен клиент.
5
Богдан написа ревю за Пицария Кали
Не за пръв път посещаваме заведението Кали. Винаги сме оставали много доволни както от заведението и обслужването, така и от кухнята. Препоръчваме това заведение.
4
Богдан написа ревю за Хотел Виталис
Чудесен хотел за категорията си. Останахме много доволни от хотела, обслужването и храната. Имаме забележка за мухите в салона на ресторанта. Не бяха на рояци, но ги имаше. Добре е да се вземат мерки за това. Иначе препоръчваме мястото.
5
Богдан написа ревю за Хотелски комплекс Ливадите
За втори път отсядаме в този хотел и пак останахме много доволни от всичко. Обстановка, храна, обслужване, природа. Спа центъра също е добър.
5
Богдан написа ревю за Хотелски комплекс Ливадите
Обслужване, услуги, разположение на комплекса сред природата, плажа с басейна от пред, храната, всичко беше чудесно. Препоръчваме го настоятелно.
5
Богдан написа ревю за Пицария Кали
За трети път посещаваме пицарията и всеки път оставаме много доволни както от пиците, така и от обслужването. Благодарим.
 
Богдан получава значка Светкавица, защото изпревари всички и грабна първия ваучер за Екскурзия до Барселона и Лорет де Мар! 4 нощувки със закуски и 3 вечери, плюс самолетен транспорт!
5
Богдан написа ревю за Skyline Bar & Dinner
Заведението е хубаво отвътре и притежава много приятна лятна градина. Менюто и обслужването бяха на добро ниво. Препоръчвам като място за срещи, или приятно прекарване.
 
Богдан получава значка Pizza freak, защото грабна три оферти за пица от Grabo.bg!
 
Богдан получава значка Светкавица, защото изпревари всички и грабна първия ваучер за До края на Ноември в Мелник! Нощувка със закуска и вечеря за до четирима!
4
Богдан написа ревю за Тринити Резидънс
Останахме много доволни и от хотела и от обслужването. Препоръчваме го.
3
Богдан написа ревю за Бърза закуска Street Food
Доста безвкусна храна, макар и здравословна. Липсват подправки. Иначе е питателна храна. Лошото е, че преобладава тестото, макар и варено, а не пържено.
Покажи още...
Контакти с Grabo.bg: Форма info@grabo.bg 087 530 1090 (10:00 - 18:30ч)