Yonsi

 
5
Yonsi написа ревю за Urocite
Лесно и интересно обучение!
 
Yonsi получава значка Grabo.bg на 10 години!, защото си грабна парче от виртуалната торта на Grabo.bg, по случай рождения ни ден - 10 години на 06.09.202020г.
1
Yonsi написа ревю за Хотел Демира
Стаите са прилично чисти, но спалното бельо на възглавниците беше с петна от неизпран мухъл. При условие , че купуваме 3 ваучера за възрастни и сме с дете на 3г., което по оферта е безплатно и се предполага , че спането и храната са безплатни, то беше оставено без храна. Имали сме три ваучера, а малкото ми дете " кучета го яли". Не бих посетила повече това място, не ми хареса.
 
Yonsi получава значка Супер клиент. Тя беше връчена от Къща за гости Приморски дюни**, защото е лоялен клиент.
1
Yonsi написа ревю за Къща за гости Приморски Дюни
Приятен хотел с прилични стаи, НО това което е посочено като налични удобства се разминава до някъде с реалността. Телевизор има, даже е плазма , но има една програма и тя е музикална. Допълнителни контакти липсват освен тези, в които са включени хладилник, телевизор, ел. кана и климатик. Недай боже да ти падне батерията, ще трябва да избираш от кое удобство да се лишиш. Не препоръчвам и не бих го посетила отново.
 
Yonsi получава значка Спестих над 100лв, защото докато си грабеше оферти успя да спести над 100лв от всичките свои покупки в Grabo.bg!
 
Yonsi получава значка Пътешественик, защото грабна три оферти от Grabo.bg за почивки и екскурзии!
 
Yonsi получава значка Най-добра дружка, защото вече има повече от 20 приятели в своя профил!
 
Yonsi получава значка Facebook plug-in, защото свърза своя Grabo профил с профила си във Facebook!
Контакти с Grabo.bg: Форма info@grabo.bg 087 530 1090 (10:00 - 18:30ч)