лина

от Хасково  
5
лина написа ревю за Хижа Марциганица
Чудесно място!Някога е било хижа, но сега е нов, реновиран, модерен и много уютен хотел Помислено е за почти всичко- чисти стаи, усмихнат персонал, малък, но удобен спа център с басейн-джакузи,футболно игрище, детски кът и сезонен външен басейн.Прекрасни гледки към дебрите на Родопите- чак до връх Перелик!Много възможности за пешеходни преходи!Вкусна храна в ресторанта,цени - приемливи. Препоръчвам наемане на апртамент или студио- по-просторни са! В двойните стаи е малко тесничко!Бих повторила!
 
лина получава значка Супер клиент. Тя беше връчена от Хижа Марциганица, защото е лоялен клиент.
5
лина написа ревю за Цирк Колозеум
Прекрасно представление! Забавно и за децата, и за възрастните! Артистите се стараят много и дават всичко от себе си! Милите, разлакаха ме с ентуисазма и отдадеността си! Работят стоически и радват , въпреки трудните условия, при които го правят! Препоръчвам посещение !
5
Много приятна постановка "Всички обичат Гари" ! Чудесна игра на всички , лек диалог, удачни езикови каламбури, забавно и приятно! Без излишно натоварване, без дълбоки размисли- с една дума леко , весело и закачливо!
Препоръчвам !
5
лина написа ревю за 7 Pools SPA & Apartments
Възползвахме се от офертата на 19.06.2021 . Очаровани сме от мястото, уюта и удобставата в стаите, хигиената в тях и спа центъра,от съоръженията за спорт и релакс, както и от любезността на целия персонал! Прекрасено място и за деца, които можеш да оставиш спокойно да се забавляват в детския кът или в басейновата зона специално за тях! Закуската е на блок маса- богата и вкусна, а вечерята (заради малкия брой посетители )- по сет меню. Но отново вкусна и обилна! Силно препоръчвам !
5
лина написа ревю за ДКТ "Иван Радоев" - Плевен
Много приятна постановка "Боинг, Боинг" Леко, забавно, разтоварващо.Това и търсихме.Прекрасна игра на т.нар. " провинциални" актьори! Доста превъзхождат някои прехвалени столични звезди. Препоръчвам за релакс и лежерно прекарване на вечерта! Организацията на Грабо както винаги перфектна!
 
лина получава значка Дядо Коледа, защото изпрати поне три ваучера от Grabo.bg като подарци за свои приятели.
5
лина написа ревю за Хотел Лещен
Прочетох няколко негативни отзива за хотел "Лещен" и много се радвам, че не им се доверих.Бяхне там с ваучер НВ и бързам да споделя впечатления. Хотелът е много раздвижен, спа зоната е невероятна - чисто, топло,панорамен басейн, напълно работещи съоръжения Стаите са в родопски стил с много дърво. Препоръчвам стаи 2202,2205,2206, ,защото са с изглед и по- големи Храната е добра.Вечерята е основно и десерт само, но в менюто има избор,а цените са напълно нормални.Порциите огромни. Препоръчвам с две
 
лина получава значка Пътешественик, защото грабна три оферти от Grabo.bg за почивки и екскурзии!
5
лина написа ревю за Хотел Рила
Много, много приятно изживяване в х-л "Рила"! Всичко беше на ниво! Хотелът е реновиран чудесно, навсякъде е топло, а в стаята ни очакваха халати, чехли, ел. кана и заредени пакетчета чай, кафе, сметана и захар (и това при 3 звезди!) Спа центърът е чист, всички съоръжения работят, релаксът е пълен! Закуската е на блок-маса и много разнообразна,а вечерята е от тристепенно меню-много големи порции и много вкусна!Най-ценното в хотела е милият и отзивчив персонал!Горещо препоръчвам тази оферта!!!
 
лина получава значка Супер клиент. Тя беше връчена от Хотел Рила***, защото е лоялен клиент.
 
лина получава значка Сценична треска, защото грабна три оферти за театрални постановки от Grabo.bg!
 
лина получава значка Facebook plug-in, защото свърза своя Grabo профил с профила си във Facebook!
2
лина написа ревю за Пекарна Ориент
Очаквах по-вкусни козунаци!
Бяха коректни в изпълнението на поръчката, но вкусът, вкусът.......
 
лина получава значка Супер клиент. Тя беше връчена от Салон за красота Sunshine, защото е лоялен клиент.
5
лина написа ревю за Holiday-SPA and Wellness 4*
Чисто, комфортно, добра кухня и малък, но уютен спа център! Тихо и спокойно! Любезен персонал!
Офертата напълно задоволи очакванията ни!
Бих препоръчала хотела, както и предлаганите от него други оферти!
Благодаря!
 
лина получава значка Спестих над 100лв, защото докато си грабеше оферти успя да спести над 100лв от всичките свои покупки в Grabo.bg!
Покажи още...
Контакти с Grabo.bg: Форма info@grabo.bg 087 530 1090 (10:00 - 18:30ч)