ВЯРА

 
2
ВЯРА написа ревю за Хотел Арена Мар ****
Качеството на услугите е занижено спрямо предната зима. Като цяло не съм доволна. Парната баня не работи. Изобщо не беше загратя. Да пускаш вода и да чакаш да се случи нещо не е сериозно за спа център в 4 звезден хотел. Звездите са спорни. Джакузито е в отчайващо състояние. Застояла водя, клеясало. В зоната около басейна за релакс е студено. И най-вече хигиената. Хигиената е на отчайващо ниво. Не мисля да повторя скоро🙈🤣😂
4
ВЯРА написа ревю за Хотел Арена Мар ****
Спа центъра е малък. Но не добре отопляем. Препоръчвам зоната за релакс и съблекалнята да бъдат по-отопляеми. Направо ти става студено докато почиваш. Сауната беше добре загрята 92’, както и парната баня. И малко по-добра хигиена.
4
ВЯРА написа ревю за La Mer Apartcomplex***
Този път давам 4 ???? поради това, че в релакс зоната и съблекалнята беше хладно. Трябва по-силно отопление. Иначе сауната 90’, парната баня бяха добре загряти. Беше чисто.
 
ВЯРА получава значка Сценична треска, защото грабна три оферти за театрални постановки от Grabo.bg!
 
ВЯРА получава значка Любопитко, защото три твои въпроса към оферти в Grabo.bg бяха публикувани!
5
ВЯРА написа ревю за La Mer Apartcomplex***
Спато е чисто и поддържано. Посетителите в неделя бяхме 5. Велико спокойствие. Сауната и парната баня много добре загряти. В сауната температурата беше над 90’?. Предоставят на рецепцията кърпа без заплащане.
5
ВЯРА написа ревю за Магазин Discount
бързо и качествено обслужване
 
ВЯРА получава значка Спестих над 1000лв, защото докато си грабеше оферти успя да спести над 1000лв от всичките свои покупки в Grabo.bg!
4
ВЯРА написа ревю за Хотел Арена Мар ****
Цена на редовно посещение и цената с ваучер има 2 лв. разлика. Което е малко дразнещо. Определено условията в спа зоната не отговарят за 4 звезден хотел. В парната баня няма елементарно канче да измиеш пейките. Водата в джакузито изглежда леко съмнителна. За 4 часа престой не видях никой от персонала да забърши, подсуши, камоли да дизенфекцира. Ще се замисля дали да повторя.
5
ВЯРА написа ревю за Ажур Пико
3
ВЯРА написа ревю за Нирамар Травел
За 3-ти път ползвам услугите на Нирамар Травел, но този път останах разочарована. Семпла програма в Букурещ, претупана панорамна обиколка, отеделени не повече от 10 мин. в Стария град, а за автобуса без коментар. Почти 30г. талига. Това ми беше 5 посещение на Букурещ по Коледа, но определено последно с Нирамар.
 
ВЯРА получава значка Facebook plug-in, защото свърза своя Grabo профил с профила си във Facebook!
5
ВЯРА написа ревю за Медико-дентален център Sana
Много добро обслужване. Часовете се спазват точно. Доволна съм. Ще посетя отново.
 
ВЯРА получава значка Супер клиент. Тя беше връчена от Магазин Discount, защото е лоялен клиент.
 
ВЯРА получава значка Светкавица, защото изпревари всички и грабна първия ваучер за Защити дисплея си с Tempered Glass - за всички модели смартфон, плюс бонус - поставяне при вземане на място!
1
ВЯРА написа ревю за Стилист Евгени
Не съм доволна. През цялото време маникюристката говореше по gsm, което е крайно невъзпитано и пречеше на работата й. Може би начинаеща маникюристка по-добре щеше да извърши манипулациите. Категорично никога не бих ползвала услугите й.
5
ВЯРА написа ревю за Студио Вълчански
Останах доволна. Козметичката е любезна, внимателна. Влага старание в работата си.
 
ВЯРА получава значка Супер клиент. Тя беше връчена от Beauty Zone, защото е лоялен клиент.
4
ВЯРА написа ревю за Рубина Травел
За еднодневна екскурзия бива
5
ВЯРА написа ревю за Студио за красота Суетните
Козметичката е много внимателна. Определено си разбира от работата. Бих посетила отново. Препоръчвам.
Покажи още...
Контакти с Grabo.bg: Форма info@grabo.bg 087 530 1090 (10:00 - 18:30ч)