Анелия

от София  
3
Анелия написа ревю за Театър 199
Хората в Театър 199 много мили, местата в залата са подредени шахматно, но почти не стъпаловидно. Актьорската игра невероятна, ясно пресъздадени идеи и послания в самата постановка. До средата постановката беше интересна и динамична, но после стана мудна и отегчителна и не ми хареса финала.
5
Анелия написа ревю за МГТ "Зад канала"
Интересна постановка с обрати и изненадващ край. По-различна от повечето, които гледах напоследък. Заслужава си да се гледа.
4
Анелия написа ревю за Пан Сервиз Ауто
Всичко беше наред, намахме проблеми
4
Анелия написа ревю за Младежки театър Николай Бинев
Не лоша постановка, добра актьорска игра, има забавни моменти, но доста тривиален сюжет, засегнат в 70-80% от постановките, които гледах напоследък.
3
Анелия написа ревю за Глобул Турс
Очаквахме повече от коледна Драма. Като цяло коледния базар е доста по-малък отколкото изглежда на снимките и не се усещаше Коледния дух. Автобусът, с който пърувахме беше много удобен, нямахме проблеми с пътуването, но не ми хареса, че пристигнахме в Драма по-късно от обявения час в програмата и тръгнахме към България на обратно по-рано. За еднодневна екскурзия имахме по-малко време на базара и не успяхме хубаво да видим Коледния базар по-тъмно, когато е най-красив.
3
Анелия написа ревю за Младежки театър Николай Бинев
Хубава постановка и невероятен Калин Врачански, както обикновено. Малко странни режисьорски решения на моменти.
5
Анелия написа ревю за Модна агенция Дани Стил
Фотографите са много мили, снимките и декорите са страхотни. Единственото, което бих посъветвала е жената, която отговаря на телефона и записва часовете да се отнася наравно с хората с ваучери и такива без. И да не лъже, че няма възможност да бъдат записани в по-нормални часове за снимки.
 
Анелия получава значка Супер клиент. Тя беше връчена от Модна агенция Дани Стил, защото е лоялен клиент.
5
Анелия написа ревю за Младежки театър Николай Бинев
Уникална постановка, невероятна актьорска игра, интересен сюжет и неусетно прекарано време!Препоръчвам горещо!Една от най-добрите постановки, които съм гледала от много време насам!
 
Анелия получава значка Обичам автомобила си, защото грабна три оферти за грижа за автомобила!
 
Анелия получава значка Рожденик, по случай своя празник! Честит Рожден Ден от целия екип!
1
Анелия написа ревю за Арт лаборатория
Стаята е много нискобюджетна, без последователност между загадките. Мъжът, които трябваше да ни помага, не беше запознат с загадките и вместо да ни насочва дирекно ни казваше отговорите, без да може да ни обясни как се получават. Работното време през седмицата е до 19 ч., а през уикенда май почиват.
1
Анелия написа ревю за Paint Me Paint & Wine Studio
Изключително разичаровани сме. Ходила съм 5 пъти преди това и категорично мога да заявя, че това е най-гозната ми картина. Нямаше нищо общо между това, което трябваше да рисуваме и това, което рисувахме. Нямаше светлосенки. Боята засъхваше тъй като беше изсипана върху фолио. Четките бяха раздърпани.
 
Анелия получава значка Спестих над 1000лв, защото докато си грабеше оферти успя да спести над 1000лв от всичките свои покупки в Grabo.bg!
3
Анелия написа ревю за Сватбена агенция VS
Розите са красиви и добре изработени. Очаквах по-силен аромат, а такъв почти не се усеща. Надписът е на ръка, но изглежда добре. Поръчах ги за подарък за рожден ден и трябваше да са при мен на следващия ден.След като звъннах повторно разбрах, че са забравили да ми ги изпратят и чак тогава ги получих
3
Страхотна актьорска игра. Самата постановка не е лоша, имаше забавни моменти, но началото беше малко мудно и не е нещо особено.
5
Много забавна постановка, с много добра актьорска игра! Заслужава си, не усетихме как мина час и половина!
5
Анелия написа ревю за Цирк Колозеум
Изключително приятно изживяване. Върнах се към детските си години. Много труд и голям професионализам. Има от всичко-акробати, животни, клоуни и т.н. Само ми стана жал, колко много работа и усилия полагат артистите и акробатите за буквално жълти стотинки.
1
Анелия написа ревю за Пункт за ГТП МП Прогрес
Абсолютно некомпетентно, непрофесионално и нехайно отношение. Миналата година минах при тях на технически преглед и тази година се оказа, че са изтрили от системата, че колата ми е на метан. Излизах 3 пъти от работа и изхабих много време и нерви, за да отстранят проблема. Не препоръчвам!!!!
1
Анелия написа ревю за Тicketportal.bg
Изключително слаба постановка, приличаща повече на stand up comedy. Липса на всякаква концепция и сюжетна линия. Тоалетен хумор, абсурдна смесица между български фолклор, чалга, латино музика и какво ли още не. Изцяло загубено време и пари. Голямо разочарование, особено след първите 2 лекции.
Покажи още...
Контакти с Grabo.bg: Форма info@grabo.bg 087 530 1090 (10:00 - 18:30ч)