Елица

 
5
Елица написа ревю за Фризьорски салон Буболино
Маникюристката работи много добре, с прецизност и вкус. Доволна съм от резултата.
 
Елица получава значка Кокона, защото грабна три оферти от категория Красота и здраве!
 
Елица получава значка Спестих над 2000лв, защото докато си грабеше оферти успя да спести над 2000лв от всичките свои покупки в Grabo.bg!
 
Елица получава значка Спестих над 1000лв, защото докато си грабеше оферти успя да спести над 1000лв от всичките свои покупки в Grabo.bg!
 
Елица получава значка Супер клиент. Тя беше връчена от Езиков център Асториа Груп, защото е лоялен клиент.
 
Елица получава значка Светкавица, защото изпревари всички и грабна първия ваучер за Терапевтично посещение на нискотемпературна сауна с хималайска сол - без или със инхалации!
5
Елица написа ревю за Хотел Гранд Рояле
Много сме доволни от хотела и обслужването. Всичко беше на отлично ниво. Стаите бяха просторни и удобни, с всички необходими принадлежности. Почистваха се редовно. Храната в ресторанта беше разнообразна и с много добро качество, в сравнение с тази в повечето хотели дори от по-висок клас.
Бихме посетили мястото отново, заслужава си. Всички сме очаровани.
 
Елица получава значка Спестих над 500лв, защото докато си грабеше оферти успя да спести над 500лв от всичките свои покупки в Grabo.bg!
 
Елица получава значка Светкавица, защото изпревари всички и грабна първия ваучер за Двучасова морска разходка с високоскоростна яхта U.F.O. и посещение на мидена ферма, напитка!
5
Елица написа ревю за Гранд Хотел Банско****
Обслужването в хотела е на изключително високо ниво.
Чистотата, стаите, ресторанта и всички останали екстри са без забележки.
Спа центърът е без аналог - водата в басейна е топла, имаш голям избор от сауни. В ресторанта има богато разнообразие от храна за всеки вкус.
Единственото, което не ми хареса, че стаята ни беше без тераса и нямаше хубава гледка.
 
Елица получава значка Спестих над 100лв, защото докато си грабеше оферти успя да спести над 100лв от всичките свои покупки в Grabo.bg!
5
Елица написа ревю за Хотел Европа
Много сме доволни от хотела и от качеството на обслужване. Всичко беше на ниво. Стаите са чисти, храната е добре приготвена, персонала е усмихнат и любезен.
Бихме посетили отново този хотел с удоволствие!
 
Елица получава значка Светкавица, защото изпревари всички и грабна първия ваучер за Нощувки на база All Inclusive - на първа линия в Слънчев бряг!
5
Елица написа ревю за Ресторант Златна Скара - Плевен
Вкусна храна и отлично обслужване!
5
Елица написа ревю за ВИП ТУРС ЕООД
Екскурзията беше много хубава. Доволна съм от пътуването и посетените места в Букурещ.
5
Елица написа ревю за Дари Травел
Много добра организация на пътуването. Екскурзията беше страхотна. Избраните хотели във Виена и Будапеща надминаха очакванията ми.
Покажи още...
Контакти с Grabo.bg: Форма info@grabo.bg 087 530 1090 (10:00 - 18:30ч)