Радослав

 
5
Радослав написа ревю за СМДЛ Кандиларов
Има малко разминаване в обектите им във Варна обявени тук и в сайта им, но без проблем ми обработиха заявката в друг от заявения във ваучера обект. За мой късмет нямаше чакащи, така че веднага бях обслужен. Резултатите бяха налични слетобяд същия ден.
5
Радослав написа ревю за Автоцентър Nikko Garage
Много коректни! Оказа се, че новозакупеният от мен автомобил няма грам фреон. Направиха тест и поради съмнения за теч не заредиха цялото количество и след седмица да отида за проверка. Имаше теч и оставих колата за ремонт. Поискаха плащане за труда (разядена връзка) и само за допълнителния фреон.
 
Радослав получава значка Спестих над 500лв, защото докато си грабеше оферти успя да спести над 500лв от всичките свои покупки в Grabo.bg!
5
Радослав написа ревю за Водолазен Център Due
Много сме доволни от обслужването. Получихме и подводни снимки. Ако искате да разберете какво представлява гмуркането и какви са емоциите, то горещо препоръчвам.
 
Радослав получава значка Благодетел, защото направи дарение за SOS Детски селища през сайта на Grabo.bg!
5
Радослав написа ревю за Автосервиз Ринекс
Веднага си уговорих час. Монтьорът беше вежлив и разясняваше какво се случва и какво трябва да се направи. Изпълни процедурата както е по офертата: източване и пречистване на фреона, смяна на маслото, допълване (по мое желание и с доплащане), оцветител. Тест- 6,2 градуса! Работят и със стари коли!
 
Радослав получава значка Обичам автомобила си, защото грабна три оферти за грижа за автомобила!
 
Радослав получава значка Спестих над 100лв, защото докато си грабеше оферти успя да спести над 100лв от всичките свои покупки в Grabo.bg!
3
Радослав написа ревю за Автокоплекс Голямата джанта
Отидох малко преди уговорения час и чаках не повече от 10 минути, за да приключат с предния автомобил. Работиха много бързо. Като бонус ми изправиха едната джанта с отстъпка в цената. Останах много доволен и пак ще ползвам услугите им.
На следващата смяна забравиха да затегнат секретната гайка!
Контакти с Grabo.bg: Форма info@grabo.bg 087 530 1090 (10:00 - 18:30ч)