Йоана

 
5
Йоана написа ревю за Автоцентър Nikko Garage
Всяка година ходя при тях, изключително довола съм - любезни, експедитивни и винаги ми казват ако има нещо за оправяне по колата.
 
Йоана получава значка Супер клиент. Тя беше връчена от Автоцентър Nikko Garage, защото е лоялен клиент.
1
Йоана написа ревю за Lighthouse Golf & Spa Resort
Изключително грубо отношение и лъжи от страна на Марго Желева, която отговаряше за резервациите. Поиска ни и секретните кодове, за да ни резервира места, а като отидохме на рецепция дори не знаеха за нас и се наложи отново да ровим за ваучерите. Мазилката по фасадата на хотела се лющи, по терасите на стаите е пълно с гнезда на лястовички, от които остават изпражнения и, като цяло, никак не прилича на 5-звезден хотел. Не бих отишла повече.
5
Йоана написа ревю за Студио Joy
Страхотни масажи и страхотни процедури! Станах редовен клиент - антицелулитните процедури са единственото нещо на пазара, което наистина има видим резултат при мен. До сега не съм имала мускулна или ставна болка, която Радо да не може да излекува. Горещо препоръчвам!
5
Йоана написа ревю за Автоцентър Nikko Garage
Любезно, бързо и точно обслужване. Догодина отново бих отишла при тях.
Йоана написа ревю за Мурите Парк Хотел ****
НЕ ХОДЕТЕ ТАМ ако имате поне минимални изисквания!
Кърпите и завивките са толкова "чисти" че ПО ЛИЦЕТО И РЪЦЕТЕ МИ СЕ ВДИГНАХА МЕХУРИ! Храната е абсолютно безвкусна и суха и е много далеч от "разнообразна". Навряха ни в стаичка колкото затворническа килия, гледаща към празната постройка отсреща, въпреки че резервирахме месец предварително. Персоналът не знае грам английски - наложи се аз да превеждам! УЖАСНО МЯСТО, ПЪЛНО РАЗОЧАРОВАНИЕ, СЪСИПАХА НИ ПРАЗНИЦИТЕ И РОЖДЕНИЯ МИ ДЕН! НЯМА ДА СТЪПИМ ТА
 
Йоана получава значка Пътешественик, защото грабна три оферти от Grabo.bg за почивки и екскурзии!
 
Йоана получава значка Супер клиент. Тя беше връчена от Кабинет Хармония и здраве, защото е лоялен клиент.
 
Йоана получава значка Спестих над 500лв, защото докато си грабеше оферти успя да спести над 500лв от всичките свои покупки в Grabo.bg!
 
Йоана получава значка Супер клиент. Тя беше връчена от МЦ Младост, защото е лоялен клиент.
 
Йоана получава значка Светкавица, защото изпревари всички и грабна първия ваучер за Лечебен масаж или обезболяваща терапия на гръб, плюс кинезитерапия на гръб и шведски масаж на цяло тяло!
 
Йоана получава значка Спестих над 100лв, защото докато си грабеше оферти успя да спести над 100лв от всичките свои покупки в Grabo.bg!
 
Йоана получава значка Супер клиент. Тя беше връчена от Студио S, защото е лоялен клиент.
Контакти с Grabo.bg: Форма info@grabo.bg 087 530 1090 (10:00 - 18:30ч)