Antoaneta

 
1
Antoaneta написа ревю за Ив Стил
Най-некадърната маникюристка, при която съм ходила! Всичките пръсти и на ръцете, и на краката ми бяха порязани и са възпалени вече 5-ти ден! Възмутително! Минус 10 звезди бих дала, ако можеше!
 
Antoaneta получава значка Супер клиент. Тя беше връчена от Студио Ювин - София, защото е лоялен клиент.
1
Antoaneta написа ревю за Салон за красота Белла
Много лошо качество на маникюра с лак OPI - краищата на ноктите ми се олющиха още на втория ден! А заради формянето с много груба пила, половината ми нокти се начупиха в ъглите! Ужасно! Не ходете!
 
Antoaneta получава значка Супер клиент. Тя беше връчена от Салон за красота Белла, защото е лоялен клиент.
 
Antoaneta получава значка Спестих над 500лв, защото докато си грабеше оферти успя да спести над 500лв от всичките свои покупки в Grabo.bg!
5
Antoaneta написа ревю за Студио Body Light
Процедурата с уреда BodyRoll е много ефективна, а хората, които работят там, са изключително мили, внимателни и усмихнати. Препоръчвам горещо!
 
Antoaneta получава значка Супер клиент. Тя беше връчена от Студио Body Light, защото е лоялен клиент.
1
Antoaneta написа ревю за Салон за красота High Studio
Абсолютно недоволна съм от ламинирането на мигли. Ефектът трая 3 дни, а не 6-8 седмици както пишеше. Козметичката беше много нетактична и не спря да повтаря колко къси били миглите ми и неподходящи за тази процедура. А това не го пишеше в описанието на процедурата - тя трябваше да им придаде обем.
 
Antoaneta получава значка Светкавица, защото изпревари всички и грабна първия ваучер за Ламиниране на мигли, плюс боядисване и подхранване с кератин!
1
Antoaneta написа ревю за Д-р Тодоров
Абсолютно недоволна съм от тази услуга! Невнимателна работа, разкървавени венци, полиране със сода, която уврежда емайла, без изобщо да бъде предупреден пациента!
5
Antoaneta написа ревю за Салон Bossa Nova
Много съм доволна от маникюристката.
 
Antoaneta получава значка Сценична треска, защото грабна три оферти за театрални постановки от Grabo.bg!
5
Antoaneta написа ревю за ДТ "Стефан Киров"
Разкошно представление! Препоръчвам горещо!
1
Antoaneta написа ревю за SPA Студио Красота и Живот
Отвратително, мрачно и вонящо място, което няма нищо общо с релаксираща атмосфера и красота. Масажистката е нагла и противна жена, изпълнена с негативна енергия и ламтеж за пари.
1
Antoaneta написа ревю за Хотел Paradise
Мръсен и занемарен хотел. Стаята вони на мухъл, от матраците стърчат пружините им. Единични стаи се продават като двойни. Измамници!
1
Antoaneta написа ревю за Хотел Парос
Измамници! Платих ваучери за 7 дни, по 45 лв. на ден за двойна стая за двама души. Настаниха ме в единична стая, която струва 40 лв. на ден. Т.е., чрез ваучерите платих не само повече отколкото е реалната цена в хотела, но и платих цялата сума за предтоя ми 3 седмици предварително! Стаята беше толко
 
Antoaneta получава значка Светкавица, защото изпревари всички и грабна първия ваучер за Лечебен масаж на гръб или крака, или класически масаж на цяло тяло!
Покажи още...
Контакти с Grabo.bg: Форма info@grabo.bg 087 530 1090 (10:00 - 18:30ч)