Виолета

 
5
Виолета написа ревю за Фроида
Много симпатични мънички дървени фигурки.
5
Виолета написа ревю за Чехли Мимо
Внимателно отношение от страна на " Чехли Мимо". Изпълниха моето желание. Чехлите изглеждат добре, но бяха за подарък и не мога да дам мнение за след ползване.
3
Виолета написа ревю за Чорапи "Елит"
Закупих офертата за 5 чифта медицински чорапи - дамски. Избрах цвят, но получих чорапи в 3 различни цвята - розови (който изобщо не беше посочен в офертата), тъмно сиви и черни. Не спазват посочените условия в офертата. Не бих поръчала пак.
4
Виолета написа ревю за Аглика
Комплектът от 3 тюрбана Ritual bath в тренди дизайн е добър. Тюрбаните имат свеж дизайн, но по мое мнение не попиват толкова добре, колкото хавлиена кърпа. Лесно се използват, заради модела и копчето.
5
Виолета написа ревю за Dilios
Чудесни са хавлиените кърпи "Виена". Бърза и точна доставка.
 
Виолета получава значка Grabo.bg на 10 години!, защото си грабна парче от виртуалната торта на Grabo.bg, по случай рождения ни ден - 10 години на 06.09.202020г.
5
Виолета написа ревю за Ким Груп 5
Много симпатична кошница. Харесва ми, че не заема място, когато е сгъната. Не съм я използвала, когато е пълна, за да видя, дали ще издържи товара. Няма охладители. Необходимо е да се закупят допълнително. Препоръка: да се предлага с охладители.
5
Виолета написа ревю за TED
Изключително бърза доставка. Надявам се протекторът да върши работа.
5
Виолета написа ревю за ITech-maLL
Грабнах ваучер за две 32GB Flash памет с метален корпус и ги получих почти моментално- на следващия ден след заплащането. Изглеждат добре. Не съм ги пробвала, защото са за подарък.
 
Виолета получава значка Спестих над 1000лв, защото докато си грабеше оферти успя да спести над 1000лв от всичките свои покупки в Grabo.bg!
3
Виолета написа ревю за Щори и дограма Solis
Щората е добра, но комуникацията със служителите не е. След многократни телефонни разговори и удължаване срока на валидност на ваучера получих щората. Препоръка- по-добра комуникация между служителите от складовете и служителите в офисите в различните градове.
4
Виолета написа ревю за Магазин Сага
Мъжката чанта от естествена кожа е хубава и отговаря на описанието. Харесва ми. Четири звезди заради забавянето на изпращането на продукта от магазин Сага.
5
Виолета написа ревю за ЗИЕСТО АД
Самополивните саксии отговарят напълно на цвета , посочен в обявата. Все още не съм засадила цветя в тях, за да преценя как действат. Добър материал и добра цена за 3 броя. Харесват ми.
 
Виолета получава значка Светкавица, защото изпревари всички и грабна първия ваучер за 2 или 3 броя самополивна саксия в цвят по избор!
4
Виолета написа ревю за Dilios
Поръчаната кърпа ми хареса. Изглежда добре, надявам се да върши добра работа. Това, което не харесах е, че 6 лв. за доставка всъщност са наложен платеж. Процентът на отстъпката в дествйтелност не е това, което сте обявили.
 
Виолета получава значка Светкавица, защото изпревари всички и грабна първия ваучер за Дамско портмоне от естествена кожа с лак - цвят и модел по избор!
5
Виолета написа ревю за Alexander Оptics
При контакт по телефона попаднах на една изключително любезна дама от Alexander Optics, изпълняваща клиентските капризи! Доставката беше в срок. Рецептата беше спазена точно. Ползвателят на очилата каза, че са добри, удобни и с тях вижда по-добре, отколкото със старите, въпреки еднаквия диоптер.
 
Виолета получава значка Супер клиент. Тя беше връчена от Alexander Оptics, защото е лоялен клиент.
 
Виолета получава значка Halloween, защото направи покупка в Деня на Вси Светии!
5
Виолета написа ревю за vFashion.bg
Колието е прекрасно, но обеците са стъклени и не ми харесаха. Светкавична доставка!
Покажи още...
Контакти с Grabo.bg: Форма info@grabo.bg 087 530 1090 (10:00 - 18:30ч)