Димитър

 
 
Димитър получава значка Пътешественик, защото грабна три оферти от Grabo.bg за почивки и екскурзии!
5
Димитър написа ревю за Парк хотел Арбанаси****
Отличен хотел, отзивчив персонал, чисти и просторни стаи с отлична климатизация, отлична кухня в ресторанта. Не срещнах никакви трудности в комуникацията със служителите преди и по време на гостуването. Недостатък е лошата вентилация в помещението на басейна, довела до прилошаване на съпругата ми. В две от трите посещения на ресторанта имахме забравена поръчка, но иначе храната е страхотна и на вкус и на визия. Страхотна градина и гледка от нея към Велико Търново.
 
Димитър получава значка Спестих над 1000лв, защото докато си грабеше оферти успя да спести над 1000лв от всичките свои покупки в Grabo.bg!
 
Димитър получава значка Супер клиент. Тя беше връчена от Автосервиз GT Auto, защото е лоялен клиент.
3
Димитър написа ревю за Джорджо Джани
Реагираха бързо с изработка (взех тортата в деня на поръчката), за което им благодаря сърдечно, но със съжаление открих, че "шоколадов крем с течен шоколад" означава просто сметана с лек лешников аромат и блед цвят. Течният шоколад беше колкото грахово зърно по средата на единия слой сметана.
 
Димитър получава значка Светкавица, защото изпревари всички и грабна първия ваучер за Вкусна торта по избор за празниците - Шоколадова или Ванилова с боровинки!
5
Димитър написа ревю за Пекарна Smile
Баницата беше изключително вкусна, а и красиво опакована!
5
Димитър написа ревю за Хотел Езерец****
Престоят ни в хотела беше много приятен. Служителите бяха винаги усмихнати, вежливи и крайно отзивчиви. Водата в басейнът беше дори по-топла от очакваното и е идеална за семейства с малки деца като нас. С удоволствие ще ги посетим отново при възможност!
 
Димитър получава значка Супер клиент. Тя беше връчена от Хотел Езерец****, защото е лоялен клиент.
 
Димитър получава значка Спестих над 500лв, защото докато си грабеше оферти успя да спести над 500лв от всичките свои покупки в Grabo.bg!
 
Димитър получава значка Благодетел, защото направи дарение за SOS Детски селища през сайта на Grabo.bg!
5
Димитър написа ревю за Luxury Auto SPA
Момчетата се справиха отлично с прането. Седалките светнаха, въпреки, че преди това бях ползвал същата услуга на друга автомивка, от която не останах доволен.
3
Димитър написа ревю за Автомивка Grillo
Момчетата от автомивката си вършат работата отлично, в заведението обаче не е така. Преди два месеца сервираха на детето ми пица с полуразвалено месо, последният път ми забравиха половината поръчка. Сосовете вече се сервират в напръстник, който със сигурност не съдържа 50 гр.
2
Димитър написа ревю за Автомивка PGlux
Сухото пране не беше особено сухо. Тапицерията е освежена, но останалата част от салона беше цялата в пръски. Имаше дори непопита локвичка вода около скоростния лост. Мръсотията от седалките не е точно изпрана, а по-скоро попила навътре в седалката, което си личи при натиск върху седалката.
 
Димитър получава значка Обичам автомобила си, защото грабна три оферти за грижа за автомобила!
 
Димитър получава значка Спестих над 100лв, защото докато си грабеше оферти успя да спести над 100лв от всичките свои покупки в Grabo.bg!
Покажи още...
Контакти с Grabo.bg: Форма info@grabo.bg 087 530 1090 (10:00 - 18:30ч)