Тодор

от Бургас  
 
Тодор получава значка Рожденик, по случай своя празник! Честит Рожден Ден от целия екип!
5
Тодор написа ревю за Бюти студио Кадифе
Взех ваучера за подарък за жена ми. Остана много доволна от обслужването и най-вече от топлите ръце на дамата. Страхотен професионалист и с удоволствие бихме ползвали отново услугите.
 
Тодор получава значка Супер клиент. Тя беше връчена от Бюти студио Кадифе, защото е лоялен клиент.
5
Тодор написа ревю за Театър Възраждане
Страхотна постановка! Силно препоръчително за любителите на сериала.
5
Тодор написа ревю за DeSta production
Постановката беше добра. Посмяхме се от сърце, но имаше доста стари хуморески, които се знаят от всички. Уважавам много актьора и човек Кръстьо Лафазанов, но очаквах повече.
 
Тодор получава значка Рожденик, по случай своя празник! Честит Рожден Ден от целия екип!
5
Тодор написа ревю за Feri Art Productions
Страхотна постановката.
5
Тодор написа ревю за Каяци Созопол
Благодарим много на нашия инструктор и водач Георги, за страхотното преживяване и емоциите, които изпитахме по време на кануто. Хванахме и бурно и спокойно море, но адреналина беше на макс. Препоръчвам на всички приключенци да се доверят на " Каяци Созопол"и да се насладят, както ние - семейно!
5
Професионално отношение и експресно изпълнение. Много съм доволен от условията и продуктите на оптиката. Препоръчвам на всички, които имат нужда от очила да се възползват!
5
Тодор написа ревю за Козметично студио Тина
Много внимателно действаше жената, която постави обички на дъщеря ми. Всичко мина за секунди и детето буквално нямаше време да се замисли за болка. Благодаря ви и препоръчвам на всеки!
5
Тодор написа ревю за DeSta production
Един нов тип комедийно шоу, което обаче на нас ни хареса. Дори аплодирахме на бис за още. Ненчо Балабанов и Алекс Раева си изпълниха страхотно поставените роли, а именно да разкажат части от живота си. Препоръчвам да се насладите на шоуто им.
5
Тодор написа ревю за Студио за красота Женя
Масажа и съветите бяха много ползотворни. Останах много доволен и споделих, че ще идвам отново. Заедно със съпругата ми се ползвахме от услугата луксозна спа терапия и двамата сме супер доволни.
5
Тодор написа ревю за Kомплекс Елена
Много топло в стайте, над 23 градуса постоянно, В спа центъра температура на водата в басейна до 39 градуса, четири сауни, топли седалки и дървени шезлонги. Храната е вкусна и обслужването от персонала е на добро ниво. Ако искате масаж запазете си го предварително. Петък и събота е пълен хотела
 
Тодор получава значка Супер клиент. Тя беше връчена от SPA център Ability, защото е лоялен клиент.
4
Тодор написа ревю за Студио за красота Amore
доволни сме
5
Тодор написа ревю за SPA център Ability
Спа центъра е с много добра хигиена и атмосфера. Водата в басейните и джакузито е топла с температура до 32 градуса. Джакузито е мощно и работи в режим 15 минути и 10 минути почивка. Хлора във водата е на поносимо ниво, за да не щипе на очите. Дълбочината на басейна е 1,35-1,40.
 
Тодор получава значка Рожденик, по случай своя празник! Честит Рожден Ден от целия екип!
Покажи още...
Контакти с Grabo.bg: Форма info@grabo.bg 087 530 1090 (10:00 - 18:30ч)