Елена

 
1
Елена написа ревю за Хотел Роял
Използвахме ваучери с включена закуска за семейство с две деца. Хотела създава впечатление, че е нов, но от всичко възможно е спестено. Пътят до него е асфалтирана пътечка; стаите бяха относително чисти, но леглата скърцаха така, че при всяко обръщане се събуждаш. Балконите не се почистват. Закуската беше оскъдна, за разнообразие и дума не може да става.
Паркира се на поляната. (Зимата ще е убийствено). В кухнята има уреди, които работеха, но няма посуда- например лъжици и вилици нямаше.
 
Елена получава значка Светкавица, защото изпревари всички и грабна първия ваучер за Рожден ден за до 15 деца с 90 минути игри във виртуална реалност!
 
Елена получава значка Супер клиент. Тя беше връчена от Спортен комплекс Sport Olympique, защото е лоялен клиент.
 
Елена получава значка Спестих над 500лв, защото докато си грабеше оферти успя да спести над 500лв от всичките свои покупки в Grabo.bg!
 
Елена получава значка Среднощна птица, защото си грабна ваучер в малките часове на нощта!
 
Елена получава значка Супер клиент. Тя беше връчена от Салони за красота Престиж, защото е лоялен клиент.
 
Елена получава значка Светкавица, защото изпревари всички и грабна първия ваучер за 3 учебни часа курс по математика или БЕЛ, или лятна занималня!
 
Елена получава значка Спестих над 100лв, защото докато си грабеше оферти успя да спести над 100лв от всичките свои покупки в Grabo.bg!
 
Елена получава значка Супер клиент. Тя беше връчена от Exit Beauty Studio, защото е лоялен клиент.
Контакти с Grabo.bg: Форма info@grabo.bg 087 530 1090 (10:00 - 18:30ч)